Skånskan > Nyheter

Thursday, 27 February, 15:51

Skånskan - 14 feb 20 kl. 10:54

14-åring på cykel rånadesSkurup Vid tiotiden på torsdagskvällen blev en 14-årig pojke rånad av två pojkar när han cyklade på Västergatan i Skurup.Pojkarna stoppade 14-åringen och krävde att han skulle ge dem pengar. Den ena pojken hotade honom med en kniv och den andre visade att han hade ett pistolliknande föremål i byxlinningen.
De lyckades komma över 580 kronor och försvann sedan från platsen.
14-åringen larmade polisen när han kom hem.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Vid, Västergatan, Skurup, Adidas, Södergatan, Gummifabriken, Mikael Svensson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 14-åring, cykel, rånades
Sydsvenskan - 23 jul 12 kl. 14:50

Krockade med cykel ? rånades

Den trettioårige mannen var på väg på cykel från Kävlinge station i fredags natt när han krockade med en annan cyklist..

NT - 26 feb 16 kl. 19:32

Slogs och rånades två dagar i rad

Samme 18-åring som rånades vid biblioteket på onsdagskvällen misshandlades redan nästa dag..

Skånskan - 23 dec 19 kl. 08:22

En man rånades under natten

Kävlinge Flera polispatruller sökte under natten mellan söndagen och måndagen efter två rånare i centrala Kävlinge.En 19-åring man rånades under söndagsnatten av två personer, den ena ska ha varit beväpnad med ett pistolliknade föremål. Rånet ska enligt polis ha skett i centrala Kävlinge och polis inledde en omfattande sökinsats efter de två rånarna.

UNT - 13 maj 13 kl. 06:25

Man på cykel rånades

Mannen kom cyklandes på Vänortsgatan i Ekeby när han plötsligt blev stoppad av två okända gärningsmän..

Nya Wermlands Tidningen - 15 jan 20 kl. 20:27

Kvinna på cykel rånades av två ungdomar

Jmini.se - 10 jan 16 kl. 09:18

19-åring man rånades

En man född 1997 kontaktar polisen med anledning av att han utsatts för ett personrån i Ängarydsområdet i Tranås under lördagskvällen skriver Polisen. Målsäganden hade blivit hotad av en gärningsman och blivit fråntvingad sin plånbok innehålland.....

Kristianstadsbladet - 27 apr 17 kl. 21:54

Tonåring hotades - rånades på mobiltelefon

Skånskan - 31 jul 19 kl. 10:52

16-åring rånades på cykel

Trel­le­borg En 16-årig poj­ke rånades un­der ons­dags­ef­ter­mid­dagen i Stads­parken. Två miss­tänkta per­soner, båda poj­kar mel­lan 14 och 16 år, ska ha tagit poj­kens cy­kel.När han se­dan hittade cy­keln och skulle ta till­ba­ka den ge­nom att sätta sitt lås på den, för­sökte rå­na­rna stoppa honom.

Kristianstadsbladet - 14 sep 12 kl. 19:54

Elvaåring knivrånad på cykel


En elvaårig pojke knivhotades och rånades på sin cykel i Skogås söder om Stockholm på fredagskvällen.Det var pojkens pappa som larmade polisen. Enligt pappan har pojken berättat att de två som rånade honom var större än hans bror som är 19 år.

Trelleborgs Allehanda - 01 dec 12 kl. 21:24

Man rånades på cykel och kontanter

En man rånades på lördagskvällen när han befann sig på busstationen Övre.
Tre gärningsmän rånade mannan på hans cykel, jacka och kontanter och försvann sedan från platsen. Den rånade mannen kunde ta sig hem och sedan larma polisen..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 4 minuter sedan

Skyllde på exflickvän

LUND 20-åringen påstod sig sälja allt från klockor till drönare och mobiltelefoner.
Köpare satte i elva fall in pengar på hans konto men fick aldrig några varor.Nu döms 20-åringen till skyddstillsyn för bedrägeri i elva fall och ska också betala skadestånd till de elva personer han lurat på sammanlagt nära 22 000 kronor.

Skånskan - 3 minuter sedan

Investerar tre miljoner i solceller

LUND Akademiska Hus investerar cirka tre miljoner kronor i en ny solcellsanläggning på taket till Kemicentrums Hus 1.– Solceller är ett av flera sätt som skapar energismarta byggnader och som genom att minska behovet av levererad energi verkligen gör skillnad för miljön, säger Johan Tjernström som är affärsutvecklare på Akademiska Hus.
Initiativet bygger på Akademiska Hus och Lunds universitets gemensamma vilja att göra campusområdet ännu mer hållbart.

Skånskan - 15 minuter sedan

Får respit att fixa byggmissar

ESLÖV I september förra året satte miljö- och samhällsbyggnadsnämnden ner foten och markerade mot att företaget Suprema Sweden AB inte följt ett bygglov som getts.
– Det gäller ett gårdshus som förvanskats, säger Bengt Andersson (M) som är ordförande i miljö- och samhällsbyggnadsnämnden.
Ärendet gäller ett gårdshus till en fastighet som ligger på Västerlånggatan.

Skånskan - 15 minuter sedan

Kreativ dans med den egna kroppen som grund

Malmö Varför ser dansen ut som den gör i en föreställning, och hur har vägen dit varit?
Deltagarna i Skåne Dansteaters workshop fick på torsdagen en inblick i hur kreativiteten släpps lös.– Vi lär inte ut steg, utan vill att de ska hitta kreativiteten och den dans som bor i oss själva.

Skånskan - 15 minuter sedan

Klimatnytänkande

Nyligen presenterade havsforskare ett förslag om att bygga 63 mil långa dammar mellan Frankrike, Storbritannien och Norge för att skydda uppemot 25 miljoner europeiska invånare mot höjda vattennivåer till följd av klimatförändringar. Ett absurt men intressant förslag, eftersom det ger exempel på ett alternativt politiskt förhållningssätt.
För att vara tydlig: bäst är att minska utsläppen av växthusgaser.

Skånskan - 15 minuter sedan

Företagarnas Guldfest ställs in

Höör Den har arrangerats 17 år i rad. Men i år blir det ingen Guldfest för Höörs företagare.
– Festerna har varit jättepopulära och många är besvikna.

Skånskan - 15 minuter sedan

Skickade knivbild och hot

STAFFANSTORP Mannen skickade bilder på knivar till kvinnan och bilder som visade att han var på väg för att döda eller skada henne.
Han har också hotat socialtjänstemän i Staffanstorp. Nu åtalas 20-åringen för olaga förföljelse och flera hot.

Skånskan - 15 minuter sedan

Rätt att avvisa överklagan om ordningsvakt

STAFFANSTORP Förvaltningsrätten gjorde rätt när den avvisade kommunens överklagande av polisens förhandsbesked om ordningsvakter med motiveringen att det inte är överklagbart.Det avgör kammarrätten i Göteborg i en dom sedan Staffanstorps kommun överklagat förvaltningsrättens besked från maj 2019.
Kommunens överklagande avslås.

Skånskan - 15 minuter sedan

Barnen är värda pengarna

Region Skåne ämnar ta bort möjligheten för personer med cp-skada att träna konduktiv pedagogik, för att spara en miljon kronor. Det är en låg siffra i förhållande till hur många barn och familjer som träningen hjälper. Träning som vi inte får via habiliteringen.

Skånskan - 15 minuter sedan

Svalövsborna blir fler – ökade med 145

Svalöv Svalövs kommuns invånare blir bara fler och fler.Statistiken för det gångna året 2019 visar att befolkningen ökade med 145 personer.
Det innebär att totalt 14 268 personer har sina bopålar i kommunen och är betydligt mer än under 2018 då folkökningen hamnade på totalt 98 personer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.