Nyteknik > Teknik

Thursday, 27 February, 15:35

Nyteknik - 14 feb 20 kl. 10:54

Tre sätt att bli framgångsrik – och gilla jobbetSe utmaningar, ta alla tillfällen till ny kunskap och lär dig hantera de aldrig sinande jobbuppgifterna. Här är tipsen som kan hjälpa dig att bli framgångsrik på jobbet..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, sättatt bli , framgångsrikoch , gilla, jobbet
YLE - 08 dec 16 kl. 11:04

Pokljuka framgångsrik ort för Mäkäräinen

Pokljuka i Slovenien har de senaste åren varit en framgångsrik anhalt för Kaisa Mäkäräinen. De tre senaste säsongerna har Mäkäräinen varje gång i Pokljuka tagit en seger och en pallplats på tre tävlingar. Ifjol blev det seger i masstart och en tredje plats i jaktstarten.

Sydsvenskan - 07 mar 13 kl. 06:30

En framgångsrik it-entreprenör i Lund

Entreprenören Björn Berg, 68 år, Stockholm, har, som tidigare meddelats, avlidit efter en kort tids sjukdom.Jag lärde känna Björn under mitten av 1990-talet, då jag verkade som vd på Axis Communications. Björn drev då, tillsammans med Staffan Gestrelius, uppstartsföretaget Qlik Tech på Ideon.

SmålandsPosten - 19 dec 14 kl. 06:10

Framgångsrik tillväxtstrategi kräver kompetensutveckling

Oberoende av budgeten och hur regeringskrisen löses kan man konstatera­ att ambitionen att ny­industrialisera Sverige och Småland är god. Givetvis måste Sverige konkurrera med kunskap och kom­petens, skriver Lars Jagrén, chefsekonom Unionen och Inger Rutensköld, regionchef Unionen Småland. I det budgetförslag som regeringen Löfvén lade fram och som sedan kapsejsat, lanserade man en strategi man kallar nyindustrialisering av Sverige, en strategi med syfte att vända de senaste årens minskning av syssel­sättningen i industrin.

YLE - 16 feb 14 kl. 15:43

En liten men framgångsrik förening

Det är kallt i den lilla manegen i Solf. Men det hindrar inte medlemmarna i Korsholms Sportryttare från att träna. Det gör de varje dag.

Dagens Media - 16 mar 18 kl. 14:42

SPONSRAT INNEHÅLL: Så gör du valkampanjen mer framgångsrik

SPONSRAT INNEHÅLL. Unrulys Robin Leijonhufvud delar med sig av tre råd för hur du gör din politiska reklamfilm mer framgångsrik..

VA - 03 maj 18 kl. 09:07

Bli en framgångsrik trader: Så sätter du upp rätt vinstmål

Att lära sig att hantera sina positioner och gå ur dem är kritiskt för framgångsrik trading. Tyvärr är det en färdighet som ofta ignoreras eller förbises. Här beskrivs tre starka strategier för att sätta vinstmål.

Entreprenör24 - 03 okt 13 kl. 12:16

Hur är en framgångsrik entreprenör?

Att starta företag är alltid riskabelt, och framgång kan aldrig garanteras. Ändå är det många företagare som tar risken varje dag. Och de har förstås något gemensamt.

Dagensanalys.se - 07 jul 16 kl. 14:42

Därför blev Gröna Lunds satsning på sociala medier så framgångsrik

Den kända nöjesparken Gröna Lund har sedan slutet på 2015 samarbetat med The Amazing Society kring att öka parkens närvaro på sociala medier. Framgången för kontona på Facebook och Instagram har nu summerats och överträffar målen med 700 procent. Dagensanalys har ställt några frågor till de ansvariga och bett dem skriva mer om framgången.

Kristianstadsbladet - 16 dec 13 kl. 13:05

Framgångsrik förbundskapten stannar


Orienteringens framgångsrika förbundskapten Håkan Carlsson blir kvar över hemma-VM i Strömstad-Tanum 2016. - Det är klart att det är en mycket stor drivkraft och en förmån att jobba mot ett hemma-VM, säger Carlsson till magasinet Skogssport som utkommer i dagarna.Carlsson har varit förbundskapten i tre år, vilket gett 22 svenska medaljer i tre VM.

Trelleborgs Allehanda - 16 dec 13 kl. 13:05

Framgångsrik förbundskapten stannar


Orienteringens framgångsrika förbundskapten Håkan Carlsson blir kvar över hemma-VM i Strömstad-Tanum 2016. - Det är klart att det är en mycket stor drivkraft och en förmån att jobba mot ett hemma-VM, säger Carlsson till magasinet Skogssport som utkommer i dagarna.Carlsson har varit förbundskapten i tre år, vilket gett 22 svenska medaljer i tre VM.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 15 minuter sedan

Ett fyrtiotal kan ha exponerats för coronavirus

På Sahlgrenska universitetssjukhuset har man växlat upp arbetet mot coronaviruset sedan en person smittats i Göteborg, och man förväntar sig fler fall. Ett fyrtiotal personer kan ha exponerats för smittan. ”Vi rustar internt på sjukhuset för att kunna hantera det här klokt”, säger Per Karlsson, förste chefläkare..

Nyteknik - 1 timme sedan

Italienskt slarv kan ha förvärrat spridning av coronaviruset

Bristande rutiner på sjukhus i Italien kan ha lett till den snabba spridningen av coronavirus i landet, varifrån smittan sedan spridits vidare ut över Europa..

Nyteknik - 1 timme sedan

Mycket arbete återstår för att vädersäkra svenska elledningar

Stormar och fallande träd – efter långvariga strömavbrott efter stormar som Gudrun hamnade arbetet med att vädersäkra elledningar i fokus. Men även om tusentals ledningar grävts ner eller isolerats återstår mycket att göra..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Tipsen: Så kommer du ihåg namn på personer du träffar

Du är inte ensam om att hälsa på någon för att sekunden efteråt glömma personens namn. Hur ska man komma ihåg alla människor man möter i jobbet? Här är tipsen som underlättar för minnet..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Nu byggs barriärer runt vattenverk: ”För att inte kontaminera vattnet”

Nu byggs en barriär runt vattenverket i halländska Knäred som ligger intill Lagan, rapporterar P4 Halland..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Tre misstänkta för grovt miljöbrott: Batteriavfall grävdes ner nära bostadshus

Stora mängder miljöfarligt batteriavfall dumpades olagligt på olika platser i Kumla, Örebro och Eskilstuna kommun under 2018 och 2019 och tre män är häktade, misstänkta för grovt miljöbrott..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Hur smittar coronaviruset och vilka är symptomen? Experten svarar

Två fall i Sverige och flera i Norden, det nya coronaviruset breder ut sig i världen och kommer närmre. Men hur smittsamt är det egentligen? Här listas allt du behöver veta om viruset..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Geely marknadsför ny modell som virus-säker

Nu har Geely dragit igång försäljningen av Icon. Och som ett dragplåster lockas de kinesiska köparna med nya superfiltret som skyddar dem mot luftburna virus, enligt tillverkaren..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Nokia först ut med den heta 5g-tekniken

Telekomjättarna har pratat om network slicing i åratal. Men nu ska Nokia göra verklighet av tekniken..

Nyteknik - 5 timmar sedan

SOS Alarms nya teknik för positionering ger fler hjälp snabbare

Ökat antal larmsamtal, men kortare svarstider. Ny teknik har dessutom gjort det lättare att mer exakt positionera den hjälpsökande, visar SOS Alarms årsrapport..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.