SmålandsPosten > Nyheter

Tuesday, 18 February, 05:34

SmålandsPosten - 14 feb 20 kl. 10:47

Växjö: Kommunen varnar för stor översvämningsriskVattenmagasinen är välfyllda. Det är nu små marginaler. Mer regn kan spränga vallen..
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Växjö, Kommunen, varnarför , stor, översvämningsrisk
Jönköpingsnytt - 28 maj 19 kl. 16:22

Kommunen varnar för falsk hemtjänst

Kommunen varnar nu för hemtjänstbedragare. Enligt uppgifter till kommunen finns det kvinnor som utger sig komma från hemtjänsten för att komma in till äldre personer.
.

Nerikes Allehanda - 26 apr 17 kl. 16:07

Kommunen varnar för falska fönsterputsare

En person som har hemvård fick idag ett samtal om att Örebro kommun beställt fönstertvätt-tjänst åt denne. Kommunen varnar nu för dessa bedragare..

SmålandsPosten - 23 okt 18 kl. 15:28

Bakterier: Kommunen varnar för giftiga sjöar i Växjö

Flera sjöar i Växjö kommun har de senaste veckorna drabbats av cyanobakterier. Kommunen varnar nu för att vattnet kan vara giftigt och avråder från förtäring och bad..

Västerbottens Folkblad - 18 aug 15 kl. 17:46

Kommunen varnar för bränder

Faran inom Umeå kommun är för närvarande stor. Umeå kommun har gått ut och varnat för att det för närvarande är stor fara för bränder i skog och mark inom kommunen. – Det råder inte eldningsförbud, men vi avråder från att tända eld när du är ute i skog och mark, säger Martin Feuk, räddningschef […].

LV - 07 nov 16 kl. 18:00

Varnar: "Stor risk för halka"

Söndagens snöväder har orsakat stora störningar i trafiken på Tjustbanan. Samtidigt varnar Västervik Miljö & Energi AB för halt väglag i hela kommunen..

SmålandsPosten - 24 jul 19 kl. 16:58

Länet: Kommunen varnar för blufföretag

Flera fastighetsägare i kommunen har blivit uppringda av okända personer som erbjudit spolning av avlopp. Nu varnar kommunen för blufföretag. ”Troligtvis har kontakten tagits för att individer ska få tillträde till bostaden eller skicka bluff-fakturor”, skriver kommunen på sin Facebooksida.

Sydöstran - 22 jan 18 kl. 14:07

Kommunen varnar för låsförsäljare

Kommunen går nu ut och varnar för personer som uppger sig att på uppdrag av kommunen sälja lås..

BT - 06 nov 18 kl. 15:02

JUST NU: Nya trädsabotage i Borås – kommunen varnar och vädjar om hjälp

Ett flertalet träd har fällts vid elljusspåret på Gässlösa. Nu går kommunen ut och varnar – och vädjar till boråsarna om hjälp i jakten på trädkaparna. ”Kontakta genast polisen”, skriver kommunen i ett pressmeddelande..

Sydsvenskan - 01 sep 14 kl. 05:30

Kommunen varnar för öppna brunnar

I ett Malmö som vimlar av stora och djupa vattensamlingar går kommunens krisstab nu ut med en varning till trafikanter och lekande barn. Under vattenytan kan det gömma sig rena dödsfällor.– Det vi bekymrar oss mest just nu är alla brunnslock som har tryckts upp, säger kommunens beredskapssamordnare Jan-Peter Stål.

SN - 26 nov 14 kl. 08:08

Kommunen varnar – missfärgat vatten

Mellan tisdag och fredag råder stor risk för missfärgat vatten i kranarna hos Nyköpings- och Oxelösundbor, meddelar Nyköpings kommun..

GT - 13 sep 13 kl. 15:04

Kommunen varnar för mystisk man i Mölndal

Mölndals kommun varnar för en man i en röd bil. Mannen ska ha cirkulerat kring skolor och förföljt en av eleverna på fredagsmorgonen. "Alla uppmanas till ökad vaksamhet och att inte tveka att kontakta polisen om man ser något misstänkt" skriver kommunen på sin hemsida..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Prischans för svenska Mabel på Brit Awards

Det svenska stjärnskottet Mabel kan bli trefaldig vinnare när Brit Awards fyller 40 år. I kväll koras vinnarna på O2-arenan i London..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Järngödsling av haven kan slå mot fiskbestånd

Att gödsla världshaven med järn har föreslagits som ett sätt att öka havens förmåga att suga upp koldioxid ur atmosfären. Men nu varnar forskare för att åtgärden kan få allvarliga konsekvenser..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Tre av fyra australier påverkade av bränderna

Nära tre fjärdedelar av invånarna i Australien – nästan 18 miljoner personer – har påverkats av den senaste markbrandssäsongen i landet, enligt en studie..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Förbundets önskan: Fem brottare till OS

Två är redan klara för Tokyo-OS. Förbundets förhoppning är att ytterligare brottare ska kvala in via turneringarna i Ungern och i Bulgarien..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

JK saknar inte hetluften

En stjärnjurist som fick toppjobb efter toppjobb, men som också skapade kontrovers. Nu är Göran Lambertz pensionär, men juridiken, samhällsfrågorna och Quick-fallet sätter fortfarande igång honom..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Födelsedag

100 år.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Staden som betalar dig för att flytta dit

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Polisens nya spionplan möter kritik

Polisen väntas i veckan få grönt ljus att installera virusprogram i mobiltelefoner för att kunna läsa kommunikationer i krypterade appar..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Älgen inte klimathot

När Skogsstyrelsen basunerar ut sina rapporter har myndigheten i huvudsak skogsproduktionen i blickfånget. Mer skog och mera träd, verkar alltid stå i centrum före en balans mellan skogliga och allmänna intressen. Ledarskribenten Ester Hedin verkar 4/3 acceptera Skogsstyrelsens argumentering och önskan om en ökad skogsproduktion.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Den effektiva medeltiden

Transporteffektivitet är ett nyckelord för att kunna begränsa människors handlingsutrymme och förändra städer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.