Sydöstran > Nyheter

Thursday, 27 February, 09:09

Sydöstran - 14 feb 20 kl. 10:40

Tummen upp för lärarutbildning – start 2021Region Blekinge har nu gett klartecken till att starta en lärarutbildning i Ronneby, i samarbete med Linköpings Universitet. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Blekinge, Ronneby, Linköpings Universitet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tummenupp för , lärarutbildningstart , 2021
NSD - 13 maj 13 kl. 21:45

Tummen ner för förarutbildning

Arbetsförmedlingen har hittills satsat tolv miljoner kronor på yrkesförarutbildningen i Luleå.Men nu larmar flera deltagare om allvarliga missförhållanden och brister.Bland annat används en trampbil i undervisningen..

YLE - 17 jun 15 kl. 13:38

Tack och hej FSL - OAJ nästa

Gymnasieläraren Niklas Kullberg meddelade nyligen på Twitter att han skriver ut sig ur Helsingfors svenska lärarförening och skriver in sig i finska OAJ istället. Orsaken till protesten är att Finlands svenska lärarförbund (FSL) anser att klasslärarutbildningen i Helsingfors skall vara en tillfällig lösning. OAJ nästa!

SVT Debatt - 26 mar 14 kl. 10:53

Vi arbetsförmedlare får inte möjlighet att göra våra jobb

ARBETSFÖRMEDLINGEN Vi som jobbar på Arbetsförmedlingen får pengar till åtgärder som bara motsvarar en bråkdel av behovet. När arbetsmarknadsminister Elisabeth Svantesson säger att vi bara måste lära oss att prioritera, mår jag illa.  Jag är glad över att SVT Östnytt synliggör hur det är att jobba på Arbetsförmedlingen, och ytterst vilka konsekvenser det blir för alla arbetssökande.

BT - 14 dec 14 kl. 10:08

Göteborg planerar för linbanor

Planerna på linbanor i Göteborg blir allt mer konkreta. Trafikkontoret har annonserat över hela Europa efter "erfaren linbanekonstruktör med vana att bygga i städer".Innan jul räknar man med att rekryteringen ska vara klar.

BT - 14 dec 14 kl. 17:34

Göteborg planerar för linbanor

Planerna på linbanor i Göteborg blir allt mer konkreta. Trafikkontoret har annonserat över hela Europa efter "erfaren linbanekonstruktör med vana att bygga i städer". Innan jul räknar man med att rekryteringen ska vara klar.

Skånskan - 03 maj 19 kl. 19:00

Bollen i rullning för nybygge

ESLÖV/GÅRDSTÅNGA Planerna för ett nybygge i Gårdstånga har fått grönt ljus framåt. Det är fastighetsägaren Gustaf Ramel som vill bygga en kedja av hus med 28 lägenheter.Nybygget vill Gustaf Ramel uppföra på en tomt som han äger i Gårdstånga och som är belägen precis i utkanten av byn mellan Flyingevägen och väg 104.

Skånskan - 16 maj 19 kl. 05:00

Brinova vill satsa stort på Berga

ESLÖV Fastighetsbolaget Brinova vill fortsätta växa i Eslöv. Nu har man stora planer för Bergaområdet och vill bygga nya lägenheter där.Bolagets byggplaner har blivit offentliga genom att Brinova ansökt om planbesked hos kommunen, för att en ny detaljplan ska kunna tas fram.

Skånskan - 07 nov 19 kl. 16:11

Biblioteket flyttar nästa höst

lund Kultur- och fritidsförvaltningen har utrett förutsättningarna för att låta biblioteket Väster flytta in i Folkparken och ger tummen upp.
En flytt ska enligt förslaget ske hösten 2020, då hyreskontraktet för de nuvarande lokalerna går ut.Politikerna i nämnden ser ut att ge grönt ljus när ett beslut om flytten ska fattas på nämndens sammanträde i nästa vecka.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Amanda Kruse och Mathias Bertilsson

Sydöstran - 15 minuter sedan

Sanna och Joakim Sydegård Jensen

Sydöstran - 10 minuter sedan

Hanna Hjalmarsson och Jakob Larsson

Sydöstran - 45 minuter sedan

Allt du behöver veta om coronaviruset

Två fall i Sverige och flera i Norden, det nya coronaviruset breder ut sig i världen och kommer närmre. Men hur smittsamt är det egentligen? Här listas allt du behöver veta om viruset..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Fem döda i brand i Frankrike

Sydöstran - 1 timme sedan

Poängräddare i går – nytt kontrakt i dag

Födelsedagsbarn och poängräddare mot Amo HK i går. Förlängning av kontraktet i dag. Lagkapten Viktor Ahlstrand förlänger kontraktet och spelar i HIF Karlskrona även nästa säsong..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Syriska rebeller: Strategisk stad återtagen

De turkiskstödda rebellerna i nordvästra Syrien säger sig ha återtagit den strategiskt viktiga orten Saraqeb, i vad som i så fall innebär ett första större bakslag för de ryskstödda regimstyrkorna..

Sydöstran - 1 timme sedan

"Love is blind" får specialavsnitt

Sydöstran - 1 timme sedan

Poliser hittade skadad man av slump

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.