Polisen > Nyheter

Sunday, 23 February, 04:27

Polisen - 14 feb 20 kl. 10:32

Till medborgarna i Västerbottens länPolisområdeschef Anna Jonsson ger i ett brev till medborgarna i Västerbottens län en inblick i polisens arbete och en återblick på året som gått..
Läs mer på Polisen
Läs mer om:
Västerbottens, Anna Jonsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Till medborgarnai , Västerbottens, län
YLE - 04 maj 16 kl. 10:19

Säg din åsikt om björnen

Nu får medborgarna säga sitt om björnstammen. På Kust-Österbottens område finns inget akut jaktbehov, säger jaktchef Stefan Pellas. Förvaltningsplanen för Finlands björnstam uppdateras under det här året.

Kristianstadsbladet - 08 sep 12 kl. 06:30

Rastad har dåliga vanor

Debatten om regionen måste vara öppen.
Region Skåne har stora problem med ekonomin. Utgifterna är större än intäkterna.

YLE - 19 apr 16 kl. 11:29

Många likheter mellan polisjobbet i Sverige och Finland

Polisen på båda sidor om Kvarken kämpar med samma utmaningar, den viktigaste utmaningen är att behålla polisens höga förtroende. Allmänhetens förtroende är också det som skiljer de nordiska poliserna från resten av världen. När polisen i Österbotten har besök av polisen från svenska Region nord talar de mycket om hur förtroendet för yrkeskåren ska förvaltas och att förtroendet är något som man måste förtjäna varje dag.

YLE - 02 apr 17 kl. 05:08

Facebookprofilen avslöjar din personlighet - vet du vad marknadsförarna utnyttjar?

President Trumps valkampanj gjorde en digital analys av miljoner amerikaners personligheter för att sända dem den bäst lämpade valreklamen. I Finland är metoderna betydligt försiktigare men också här använder sig partier av din Facebookinformation. Vilka uppgifter delar du med dig till Facebook?

Kristianstadsbladet - 18 aug 13 kl. 10:29

Umeå avspärrat efter granatlarm


Polisen har spärrat av delar av centrala Umeå efter att en person hittat en handgranat på marken, skriver flera medier. Polisen vet i nuläget inte om granaten är skarp eller om det är en attrapp. - Anledningen att vi utrymmer är att säkra medborgarna så att de inte utsätts för fara.

Helsingborgs Dagblad - 18 aug 13 kl. 10:31

Umeå avspärrat efter granatlarm

Polisen har spärrat av delar av centrala Umeå efter att en person hittat en handgranat på marken, skriver flera medier. Polisen vet i nuläget inte om granaten är skarp eller om det är en attrapp. ?

BT - 18 aug 13 kl. 10:31

Umeå avspärrat efter granatlarm

Polisen har spärrat av delar av centrala Umeå efter att en person hittat en handgranat på marken, skriver flera medier. Polisen vet i nuläget inte om granaten är skarp eller om det är en attrapp. - Anledningen att vi utrymmer är att säkra medborgarna så att de inte utsätts för fara.

BT - 18 aug 13 kl. 10:58

Umeå avspärrat efter granatlarm

Polisen har spärrat av delar av centrala Umeå efter att en person hittat en handgranat på marken, skriver flera medier. Polisen vet i nuläget inte om granaten är skarp eller om det är en attrapp. ?

BT - 18 aug 13 kl. 16:29

Avspärrning utökas efter granatlarm

Delar av centrala Umeå har spärrats av efter att en handgranat hittats på marken på Rådhustorget, skriver flera medier. Polisen vet i nuläget inte om granaten är skarp eller om det är en attrapp. Polisen har på eftermiddagen beslutat att utöka avspärrningarna med ytterligare drygt hundra meter för säkerhets skull.

BT - 18 aug 13 kl. 17:31

Granaten i Umeå centrum är skarp

Delar av centrala Umeå har spärrats av efter att en handgranat hittats på marken på Rådhustorget, skriver flera medier. Polisen bedömer att granaten är skarp och ska förstöra den på plats. - Våra tekniker håller på att förbereda destruktionen nu, säger John Forsberg, presstalesman för polisen i Umeå, strax för halv sex.

Fler nyheter från Polisen

Polisen - Igår: 14:50

Polisinsats på skolor i Västerås

Under fredagen genomförde lokalpolisområde Västerås en insats på olika skolor runtom i Västerås. Polisinsatschefen Mats Gylling beskriver nedan varför och hur insatsen genomfördes..

Polisen - Igår: 13:55

Dialog om livet på nätet kan förebygga brott

Elaka kommentarer, hot eller trakasserier i sociala mediekanaler, är vanligt förekommande. Allt otrevligt på nätet är inte olagligt, även om det känns obehagligt och kränkande för den som drabbas. Därför är det viktigt att föra dialog om livet på nätet..

Polisen - Igår: 13:18

Polisen summerar 2019

Polisens årsredovisning har lämnats in till regeringen. Den visar att polisen har fler anställda än någonsin och befinner sig i en expansiv tillväxtfas. Samtidigt är den grova brottsligheten med dödsskjutningar och sprängdåd en fortsatt stor utmaning..

Polisen - Igår: 13:14

Rimfrost kvar i Syd till sommaren – arbete fortsätter i ordinarie verksamhet

Operation Rimfrost och resursförstärkningen den nationella särskilda händelsen innebär för Region Syd blir kvar i regionen till juni i år. Metod och arbete mot grov brottslighet fortsätter i ordinarie verksamhet..

Polisen - Igår: 07:49

94 tunga fordon med brister i region Bergslagen

Under föregående vecka genomfördes en förstärkt kontroll av den yrkesmässiga trafiken. Det utfördes kontroll av 159 svenskregistrerade tyngre fordon samt 33 utlandsregistrerade i region Bergslagen. 94 fordon visade brister av olika slag..

Polisen - I förrgår: 13:29

Oseriösa lägenhetsuthyrare i farten

Den senaste tiden har ett antal ärenden anmälts där en misstänkt bedragare annonserat ut en lägenhet för uthyrning i Umeå eller Luleå..

Polisen - I förrgår: 12:12

Fjärrstyrda bomber och narkotika i bil – två män åtals idag

Två män åtalas idag vid Göteborgs tingsrätt för bland annat grovt narkotikabrott och olovligt befattning med brandfarliga och explosiva varor. I samband med gripandet påträffade polisen narkotika och sprängmedel i en bil..

Polisen - I förrgår: 11:15

Polismyndighetens fortsatta arbete med operation Rimfrost

Polisen gör en resursförflyttning till Uppsala inom den nationella särskilda händelsen Rimfrost, samtidigt som arbetet att förstärka region Syd pågår. Den nationella särskilda händelsen avslutas i juni, metod och arbete övergår i ordinarie verksamheten..

Polisen - I förrgår: 09:02

Kraftfullare informationsåtgärder krävs för att minska bedrägeribrott mot äldre

Bedrägeribrott mot äldre över 65 år fortsätter att öka. Fler aktörer måste hjälpas åt att informera de äldre om hur de kan skydda sig mot att bli utsatta för brott..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.