SVT > Inrikes

Thursday, 27 February, 15:29

SVT - 14 feb 20 kl. 10:07

Fråga doktorn-tittarnas tips för att sova bättreHur gör du för att sova bättre? Här kan du dela dina tips och läsa andras tips som skickats in till Fråga doktorn..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Fråga

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fråga, doktorn-tittarnas, tipsför att , sovabättre
Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

17. Godnattsagor för barn som dricker

Mehran höll ett ljusblått piller i handflatan och tittade ut mot dansgolvet, på Sara som redan hade tagit sitt. Han gillade hur pillren fick folk att röra sig. Hur deras danser öppnade upp något både inom dansare och åskådare och varje rörelse förvandlades till ett läte.

Sydsvenskan - 15 nov 15 kl. 04:00

Cellens väggar tryckte mot min kropp

Den kvinnliga polisen som satt bredvid sa åt mig att pressa huvudet bakåt mot nackstödet. Vi höll på att svänga in på den gamla allévägen, och jag visste vart vi var på väg. Jag kunde skymta träden som stod på rad längs vägkanten, och kände på mig att vi var på väg upp för backen mot Evin-fängelset.

BT - 15 sep 11 kl. 21:15

Blod- och medaljflöde i VM

En sådan VM-dag i Istanbul för de svenska brottarna. Hon som brottades i fel klass tog silver. Hon som brottades i rätt klass tog brons.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

5 saker som gör att du sover bättre i värmen

1. Sov naken. Visst känns det logiskt att det skulle bli svalare kläder med mindre kläder på kroppen.

Sydsvenskan - 13 mar 13 kl. 12:51

Hälsa invaderar TV-tablåerna.

Hälso-tv invaderar tablåerna. Reality-program varvas med sjukhusdraman och studioprogram där tittarnas frågor avhandlas. I år 10-årsjubilerar SVT:s "Fråga doktorn".

Sydsvenskan - 16 mar 13 kl. 06:30

Sjukdomarna släpper inte greppet

Hälso-tv invaderar tablåerna. Reality-program varvas med sjukhusdraman och studioprogram där tittarnas frågor avhandlas. I år tioårsjubilerar SVT:s ?

SVT - 10 feb 15 kl. 19:38

De blev årets Mappie

Susanne Axell, programledare och Gunilla Hasselgren, husläkare i SVT:s ”Fråga doktorn” svarar så folkbildande och proffsigt på tittarnas hälsofrågor att M-magasin tilldelade dem priset för Årets Mappie vid en gala på Grand hotel i går..

Blekinge Läns tidning - 15 feb 17 kl. 01:00

"Jag har fått lägga band på mig"

En trygg anställning i ett offentligt arbete var det som fick Gunilla Hasselgren att välja läkaryrket. Sedan fjorton år tillbaka svarar hon på tittarnas frågor i det populära tv-programmet ”Fråga doktorn”..

BT - 15 feb 17 kl. 01:00

Hon svarar på folks frågor i TV.

En trygg anställning i ett offentligt arbete var det som fick Gunilla Hasselgren att välja läkaryrket. Sedan 14 år tillbaka svarar hon på tittarnas frågor i det populära tv-programmet ”Fråga doktorn”..

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Här kommer vinterrekorden slås

Vintern 2019/20 kommer att gå till historien som den varmaste i modern tid i Sverige. Inte nog med att snittemperaturen legat sex till sju grader över det normala – SMHI:s preliminära siffror visar att hela 44 platser där mätningar skett mer än 100 år kommer att slå värmerekord under perioden 1 dec-25 feb..

SVT - 2 timmar sedan

Enklare regler för hemlig avlyssning föreslås

Regeringen föreslår enklare regler för hemlig avlyssning för att göra det svårare för kriminella att till exempel byta sim-kort och telefon för att undvika avlyssning..

SVT - 9 timmar sedan

Barn fortsatt apatiska i Sverige – men vården saknar kunskap

Ett barn separeras från sina föräldrar, ett annat aktiveras med varma bad, ett tredje vårdas växelvis i hemmet och på sjukhus. Sedan förra året har ett 60-tal barn vårdats för uppgivenhetssyndrom i Sverige – men behandlingsmetoderna skiljer sig åt och läkare söker mer kunskap. Det visar en kartläggning som SVT Nyheter har gjort..

SVT - 9 timmar sedan

Debatten om ”apatiska barn” – det här har hänt

Drygt 15 år efter att så kallade apatiska barn debatterades bland läkare, forskare och i media har frågan om barn med uppgivenhetssyndrom återigen lyfts. SVT Nyheter sammanfattar kort vad som har hänt det senaste halvåret..

SVT - 16 timmar sedan

Här möter Joakim Lamotte Kronogårdsbor i SVT:s direktsändning

I slutet av 2019 sände journalisten och opinionsbildaren Joakim Lamotte live från det utsatta området Kronogården i Trollhättan. Detta efter att området drabbats av våldsamma upplopp. I onsdagens Sverige möts: Direkt mötte han Kronogårdsbors kritik..

SVT - 16 timmar sedan

Centerpartiet: Utred förbudet av narkotikabruk

Sverige är ett av få demokratiska länder i världen där inte bara narkotika, utan även själva bruket av narkotika, är olagligt. Centerpartiets vikarierande partiledare Anders W Jonsson vill nu att bruket ska utredas. Men regeringen säger nej..

SVT - 17 timmar sedan

Stanna hemma från jobbet och få smittbärarpenning

Den som varit i coronarelaterade riskområden uppmanas stanna hemma från jobbet i två veckor. Försäkringskassan erbjuder smittbärarpeng..

SVT - 18 timmar sedan

Så ser Sveriges beredskap ut

I SVT Nyheters kartläggning uppger flera av de stora universitetssjukhusen i Sverige att de har en god beredskap för en eventuell smittspridning av coronaviruset. Men också att det finns kritiska områden som man nu ser över..

SVT - 19 timmar sedan

Varm vinter krossar rekorden

Vintern har varit rekordvarm i hela Sverige. Nya siffor från SMHI visar att snitttemperaturen legat sex till sju grader över det normala i stora delar av landet. På många platser kommer det att slås värmerekord med en hel grad..

SVT - 20 timmar sedan

Guide: Här besvaras de vanligaste frågorna om coronaviruset

Hjälper munskydd mot coronaviruset? Vad är skillnaden på corona och covid-19? Här sammanfattas den mest efterfrågade informationen om coronaviruset och dess spridning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.