Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 22 February, 20:36

Affärsvärlden - 14 feb 20 kl. 09:58

Astra Zeneca mot strömmen på börsenStockholmsbörsen startade den mycket bokslutstäta fredagen något högre, i linje med en försiktig tendens uppåt i USA-börsterminerna och på de ledande Europabörserna..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Zeneca, USA, Europabörserna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Astra, Zenecamot , strömmen, börsen
Affärsvärlden - 19 mar 18 kl. 13:50

Minusstart på veckan - Astra Zeneca mot strömmen

Stockholmsbörsen dök direkt på måndagsmorgonen i linje med övriga europabörser. Nedgången var bred, Astra Zeneca gick mot strömmen och steg. Även Fingerprint var upp.

DI - 19 nov 14 kl. 10:44

Börsen: Astra Zeneca ensamt lok

Stockholmsbörsen inledde onsdagens handel strax under nollstrecket. Råvarubolag var sämsta sektor i Europa, vilket kan ha smittat av sig till Stockholmsbörsens råvarurelaterade bolag.Mot strömmen gick Astra Zeneca, som var tydligt på plus..

BT - 18 aug 14 kl. 15:32

Eniro mot strömmen när börsen steg

Stockholmsbörsen inledde veckan med uppgångar, en utveckling som var i linje med handeln på de ledande marknadsplatserna i Europa. Runt klockan 15.15 hade OMXS-index stigit med 0,9 procent till 440,9.

BT - 28 okt 13 kl. 16:22

Assa mot strömmen på sjunkande börs

Stockholmsbörsen sjunker i eftermiddagshandeln i linje med ledande Europabörser. Vid klockan 16.15 har OMXS-index backat 0,4 procent till 406,9.

BT - 28 okt 13 kl. 17:50

Assa mot strömmen på fallande börs

Stockholmsbörsen inledde veckan med att backa. OMXS-index stängde på minus 0,3 procent. Rapporterande Assa Abloy gick mot strömmen och steg med 3,8 procent.

BT - 21 aug 14 kl. 15:16

SKF mot strömmen på stigande börs

Stockholmsbörsen låg alltjämt på plus på torsdagseftermiddagen. Klockan 15.10 hade börsens breda OMXS-index stigit med 0,5 procent till 446,3.

BT - 08 jan 14 kl. 12:50

Stockholmsbörsen upp mot strömmen

Stockholmsbörsen trotsar trenden nedåt på ledande Europabörser och stiger svagt. Vid klockan 12:30 har OMXS-index gått upp 0,2 procent. Vinnare bland storbolagen är Ericsson, som stiger 2,1 procent sedan aktiemäklaren ABG Sundal Collier höjt sin rekommendation på telekomtillverkarens aktie.

DI - 23 sep 14 kl. 10:41

Börsen: Atlas Copco mot strömmen

Stockholmsbörsen inledde tisdagens handel i rött. Press kom från Astra Zeneca, som föll efter nya skatteregler från USA. PMI-siffror från Tyskland sjönk till femtonmånaderslägsta, vilket påverkade sentimentet negativt..

BT - 09 sep 14 kl. 17:48

ABB mot strömmen

Stockholmsbörsen backade i linje med de ledande Europabörserna på tisdagen. Men ABB gick mot strömmen sedan verkstadsjätten presenterat en ny strategi som ska stärka tillväxten och öka avkastningen. När handeln stängde hade OMXS-index sjunkit med 0,6 procent till 445,8.

DI - 30 jul 19 kl. 17:30

Röd dag på Stockholmsbörsen – Elekta mot strömmen efter stororder

Tisdagen blev en trist historia på Stockholmsbörsen som tog ett tydligt kliv nedåt. Mot strömmen gick strålterapibolaget Elekta som rusade 7,1 procent efter att bolaget tagit en order på nio Unity-system. .

Affärsvärlden - 12 jul 12 kl. 13:57

Nokia mot strömmen på börsen

I likhet med de stora europeiska börserna handlades Stockholmsbörsen i negativt territorium, där Nokia och Assa Abloy gick mot strömmen..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 15:16

Börsplus tar in teleoperatör i utdelningsportföljen

Börsplus tar in den norska teleoperatören Telenor i sin utdelningsportfölj..

Affärsvärlden - Igår: 15:08

Sura miner väntas på Wall Street

USA-börserna såg på fredagen ut att inleda handeln med något lägre index. Rapporten om ökad spridning av det nya coronaviruset i länder även utanför Kina bidrog till att sänka humöret och ökade oron över en global ekonomisk avmattning..

Affärsvärlden - Igår: 08:51

Klas Eklund: Riksbanken måste sänka inflationsmålet

Riksbanken måste justera sitt inflationsmål. Det skriver nationalekonomen Klas Eklund i en debattartikel i Dagens Industri..

Affärsvärlden - Igår: 13:57

Analytiker tror på fortsatt köpläge i Catena Media

Catena Medias operativa utveckling bådar gott för det innevarande kvartalet menar två analytiker. Den hårt pressade aktiekursen fortsätter att klättra på fredagen efter torsdagens rapport för det fjärde kvartalet 2019..

Affärsvärlden - Igår: 13:52

Så mycket har Ilija Batljan tjänat på SBB:s kursrusning

Ilija Batljan har blivit drygt en miljard rikare på sina SBB-aktier den senaste månaden..

Affärsvärlden - Igår: 13:06

Virusoro tynger Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen utvecklades svagt på fredagen i likhet med de europeiska börserna i spåren av att spridningen av coronaviruset ökat i Sydkorea..

Affärsvärlden - Igår: 11:19

Investmentbankernas intäkter på lägsta nivån sedan finanskrisen

Intäkterna för världens största investmentbanker sjönk i fjol till den lägsta nivån sedan finanskrisen 2008. Det rapporterar Financial Times, med hänvisning till data från branschbevakaren Coalition..

Affärsvärlden - Igår: 10:54

Styrelseledamot säljer för 2,1 miljoner i Balco

Carl-Mikael Lindholm har sålt 20.000 aktier i Balco, där han sitter som styrelseledamot sedan 2018. Han är även valberedningens ordförande..

Affärsvärlden - Igår: 10:07

Kärleken och marknaden

Vad avslöjar affärslitteraturen om vår tid? Lyssna på nya Bokpodden, ett samarbete mellan Affärsvärlden och Lendify..

Affärsvärlden - Igår: 09:54

Powercell fortsätter backa på börsen

Stockholmsbörsen sjönk i den inledande fredagshandeln sedan spridningen av coronaviruset ökat i Sydkorea. De ledande Europabörserna öppnade ned i ungefär samma härad och USA-terminerna pekade nedåt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.