SVT > Inrikes

Tuesday, 18 February, 02:44

SVT - 14 feb 20 kl. 09:51

Moderaterna föreslår åtgärder mot ungdomsbrottslighetRån och våldsbrott mot barn har mer än fördubblats de senaste åren. Nu föreslår Moderaterna åtgärder mot ungdomsbrottsligheten. SVT Nyheter sänder direkt från pressträffen med Ulf Kristersson (M) och partiets rättspolitiske talespersonen Johan Forsell (M)..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Moderaterna, SVT Nyheter, Ulf Kristersson, Johan Forsell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moderaterna, föreslår, åtgärdermot , ungdomsbrottslighet
Nerikes Allehanda - 11 sep 14 kl. 09:51

M föreslår åtgärder mot narkotikamissbruk

Moderaterna vill ta krafttag mot drogproblemen i Örebros skolor. I ett yrkande till kommunstyrelsen föreslår partiet tre konkreta åtgärder för att bekämpa problemet med unga narkotikamissbrukare..

SR - 31 jul 15 kl. 21:09

Moderaterna föreslår terroråtgårder

Moderaterna vill att lagstifningen mot terrorism skärps och presenterade idag ett åtgärdsprogram. De vill bland annat ge säkerhetspolisen möjlighet att signalspana samtidigt som förundersökning pågår..

SvD - 18 aug 14 kl. 05:18

Reinfeldt: m fÖreslÅr ÅtgÄrder fÖr 150.000 nya bostÄder (oms)

Moderaterna höjer ambitionerna och föreslår nu regelförändringar för att det ska byggas totalt 150.000 nya bostäder i Sverige, mot tidigare 100.000 som allianspartierna har i sitt vallöfte "Sverigebygget"..

Expressen - 11 jun 18 kl. 09:28

M föreslår åtgärder mot kriminella gäng

Moderaterna presenterar på måndagsmorgonen nya förslag på åtgärder mot kriminella gäng. .

Skånskan - 18 feb 17 kl. 12:43

Moderaterna föreslår en flyktingpaus

Skurup Skurups kommun behöver ta en flyktingpaus, alternativt drastiskt minska mottagandet.
– Vi saknar bostäder, säger oppositionsrådet Johan Bolinder (M). ERWP.

Supermiljöbloggen - 09 maj 18 kl. 12:53

Fem klimatförslag från Moderaterna

Moderaterna presenterade en klimatpolitisk rapport förra veckan.  I rapporten prioriteras fem åtgärder som särskilt viktiga. Dessa är: 1.

SR - 30 sep 19 kl. 15:40

M föreslår nytt jobbskatteavdrag

Moderaterna föreslår i sin kommande skuggbudget en rad åtgärder för att bryta bidragsberoende och få fler i arbete. Partiet vill bland annat införa ett nytt jobbskatteavdrag, som skulle innebär att alla som tjänar över 13.000 kronor i månaden får sänkt skatt med 3.

DI - 23 feb 19 kl. 21:34

Moderaterna vill ha nya lagar och skärpta straff mot terrorism

Moderaterna vill ha hårdare tag mot terrorism. I en debattartikel i Svenska Dagbladet föreslår Moderatledaren Ulf Kristersson och partiets rättspolitiske talesperson Johan Forssell en rad åtgärder och nya lagar..

Sydsvenskan - 25 nov 15 kl. 14:11

M föreslår fler flyktingåtgärder

Moderatledaren Anna Kinberg Batra anser att flyktingsituationen är fortsatt ohållbar. Partiet vill se en kraftigt förstärkt återvändandeprocess. Ett särskilt återvändandeavtal med Afghanistan bör slutas.

Helsingborgs Dagblad - 25 nov 15 kl. 14:11

M föreslår fler flyktingåtgärder

Moderatledaren Anna Kinberg Batra anser att flyktingsituationen är fortsatt ohållbar. Partiet vill se en kraftigt förstärkt återvändandeprocess. Ett särskilt återvändandeavtal med Afghanistan bör slutas.

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Stockholms handelskammare: ”Coronaviruset kan slå mot svenska jobb”

Coronoa-virusets framfart kan få ekonomiska konsekvenser – och leda till att svenska jobb försvinner. Det konstaterar Andreas Hatzigeorgiou, vd för Stockholms Handelskammare i SVT:s Aktuellt. – Sverige är på gott och ont beroende av världsekonomin, säger han..

SVT - 5 timmar sedan

Samarbetspartierna oeniga med (S): ”Låt inte jobben gå före klimatet”

Samtliga partier som Socialdemokraterna samarbetar med är emot att ta hänsyn till industrin och jobben när bonusreglerna för klimatbilar ska göras om nästa år. Det visar SVT:s enkät till riksdagspartierna..

SVT - 6 timmar sedan

Zetas olivolja underkänd i två fall – vd kritisk till testet

I Livsmedelsverkets olivoljeanalys var det Zetas olivolja som i två fall bedömdes ha så låg kvalitet att den inte bör säljas till konsumenter. Företagets vd Christian Di Luca säger att företaget tar frågan på allvar och har vidtagit åtgärder – men säger också att de smaktester som ligger till grund för underbetyget är ”nyckfulla”..

SVT - 8 timmar sedan

Två Stockholmskrogar prisas av Guide Michelin

I dag lanserades gourmetbibeln Guide Michelins nordiska upplaga för år 2020 vid en ceremoni i norska Trondheim. Som en av två krogar i Norden behöll Frantzén sina två stjärnor – och två andra krogar i huvudstaden fanns bland dem som tilldelades nya stjärnor..

SVT - 13 timmar sedan

Här simmar sälen Sally in i översvämmade fiskaffären 

Ovädret Dennis fick fiskaffären i Hunnebostrand i Bohuslän att svämma över. Men när ägarna skulle röja upp fick de oväntat besök – av en säl.  – Jag blev lite paff när hon kom in, säger Joakim Sandberg.

SVT - 15 timmar sedan

Experten: Så förändras Sveriges befolkning

SVT har gjort en kartläggning av Sveriges och kommunernas befolkning avseende åldersfördelning. På så vis kan man exempelvis se vilka kommuner som kommer att avfolkas..

SVT - 20 timmar sedan

Migrationsverkets svartlistning kan bryta mot lagen – har fått bakläxa från flera domstolar

Migrationsverkets system för att stoppa olämpliga asyljurister kan bryta mot lagen. Flera har vunnit över myndigheten och fått stoppen upphävda. Nu ska frågan avgöras av Högsta förvaltningsdomstolen..

SVT - Igår: 00:01

Stormen Dennis fortsätter österut

Söndagens busväder fortsätter in i nästa vecka och under måndagen rör sig de starka vindarna österut. Först på onsdag lugnar det ner sig och blir kallare igen..

SVT - Igår: 22:30

Debatt i Agenda om förnedrande ungdomsrån: ”Handlar inte om rasism”

Efter flera uppmärksammade grova och förnedrande rån mot unga har debatten flammat upp kring ungdomsbrott. De senaste dagarna har flera politiska partier lämnat förslag på åtgäder. I kväll debatterades vågen av ungdomsrån i SVT:s Agenda..

SVT - Igår: 21:56

”Om vi säger att de är förlorare kan du räkna ut vad de kommer att bli”

På måndagen håller Fryshuset i Stockholm konferens för en rad olika samhällsaktörer – för att försöka förhindra att unga dras med i kriminella gäng. Och metoderna har man hämtat från konflikten i Nordirland..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.