DI > Ekonomi

Wednesday, 26 February, 15:11

DI - 14 feb 20 kl. 09:30

Anmälningarna dubblade – men banken vinner nästan alltidAnmälningarna mot banker och försäkringsbolag till Allmänna reklamationsnämnden, ARN, ökar kraftigt..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Allmänna, ARN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anmälningarna, dubblademen , banken, vinnernästan , alltid
Vagabond - 25 apr 19 kl. 13:02

Därför ökar anmälningarna mot flygbolagen

Anmälningarna till Allmänna reklamationsnämnden minskar mot resebyråer och researrangörer. Samtidigt har anmälningarna mot flygbolag ökat med 84 procent mellan år 2016–2018. – Att anmälningarna mot flygbolag har ökat beror på att fler personer har kunskap om sina rättigheter enligt EU-rätten, säger Erik Tengvall, jurist och vd på konsumenträttsföretaget Ifdelayed.

Skånskan - 20 sep 19 kl. 05:00

Anmälningarna haglar in

ESLÖV Fler och fler konsumenter hamnar i tvister med IP-Only. Anmälningarna till Allmänna reklamationsnämnden har skjutit i höjden jämfört med förra året.Missnöjet med IP-Only har ökat om man ska utgå från antalet anmälningar till Allmänna reklamationsnämnden (ARN).

Expressen - 20 dec 12 kl. 13:24

Anmälningarna strömmar in

Anmälningarna efter ungdomsupploppen i Göteborg fortsätter att strömma in till polisen. Förutom förtal gäller anmälningarna bland annat misshandel och skadegörelse. - Totalt har vi fått in 70-80 anmälningar, säger Stefan Gustafsson, presstalesman vid polisen i Västra Götaland..

YLE - 04 aug 16 kl. 10:18

Anmälningarna om penningtvätt ökar kraftigt

Bankernas anmälningar om penningtvätt har ökat kraftigt i år. Främst beror det på att bankerna blivit bättre på brottsbekämpning. Hittills i år har de större bankgrupperna i Finland sammanlagt gjort 1 107 anmälningar om penningtvätt.

YLE - 23 jan 17 kl. 07:12

Få tipsar om brottsmisstankar vid Helsingfors stad – "Nytt system kan mångdubbla anmälningarna"

Helsingfors stad ska i år öppna ett nytt system, en så kallad tipslinje, som ska göra det lättare för Helsingfors stads anställda att anmäla och tipsa om olika missförhållanden som till exempel korruption och annan brottslighet. I Helsingfors utreds som bäst en gigantisk korruptionshärva där utbildningsverkets före detta datachef och nuvarande säkerhetschef Hannu Suoniemi misstänks för grovt bedrägeri och grovt missbruk av tjänsteställning. Ordförande för Transparency International Finland uppgav förra veckan för Yle Huvudstadsregionen att en tipskanal kunde förhindra korruption.

Dagens Media - 21 okt 15 kl. 10:37

Anmälningarna mot svenska medier ökar

Anmälningarna mot svenska medier ökar och en stor del av anmälningarna kommer från SD-sympatisörer..

Expressen - 29 jan 18 kl. 23:58

P-app anmäldes efter 37 kvinnor blev gravida: Nu läggs anmälningarna ner

Under de senaste veckorna har flera barnmorskor anmält p-appen Natural cycles till Läkemedelsverket.Detta efter att kvinnor blivit oönskat gravida med appen.Men nu lägger Läkemedelsverket ner anmälningarna mot företaget, skriver Breakit..

Expressen - 13 jan 16 kl. 21:45

Här är anmälningarna från "We are Sthlm"

Övergreppen på ungdomsfestivalen har orsakat skarp kritik mot polisen Expressen har granskat samtliga anmälningar - som visar 36 sexuella ofredanden mot flickor och unga kvinnor. Här är anmälningarna som visar upp en delvis annan bild om de misstänktas ursprung än som tidigare förmedlats..

SR - 19 feb 16 kl. 12:30

Anmälningarna om mobbning ökar

Anmälningarna om kränkande behandling på skolorna ökade 2015 med 17 procent och jämfört med året dessförinnan. 1 533 anmälningar gjordes förra året, visar färska siffror från Skolinspektionen..

DI - 05 jul 16 kl. 12:26

Anmälningarna ökar mot bostadsmäklare

Över hälften av alla anmälningar som gjorts mot mäklare hittills i år rör Stockholmsmäklare. Framför allt ökar anmälningarna när det gäller så kallade lockpriser i annonser..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Återhämtning att vänta på Wall Street

Terminerna för de ledande USA-börserna fluktuerade mellan minus och plus större delen av onsdagen för att med omkring 45 minuter kvar till….

DI - 15 minuter sedan

Arbitration award related to purchase options for four VLCCs on charter to Okeanis ECO Tankers

In October 2019, Okeanis ECO Tankers (“Okeanis”) served a notice to exercise options to repurchase four VLCCs (“the Vessels”) that earlier….

DI - 15 minuter sedan

Förlängd rekonstruktion för krisande modebolaget

Stockholms tingsrätt godkänner det krisande modebolaget Venue Retail Groups ansökan om förlängd rekonstruktionsperiod. .

DI - 30 minuter sedan

Tunga moln över bilbolagen - 2020 blir ännu tuffare

Efter ett svettigt 2019 för bilbolagen väntar ett ännu svårare 2020. Tuffa besparingar och sammanslagningar är branschens sätt att möta en….

DI - 45 minuter sedan

Dagens vinnare och förlorare: OMXS30 vänder till plus

Börsfrossan avtog under förmiddagen, och strax efter klockan två vänder OMXS30 till plus medan OMXSPI är ned 0,3 procent. .

DI - 45 minuter sedan

Sjuksköterskor i Wuhan vädjar om världens hjälp i öppet brev

Två sjuksköterskor i kinesiska Hubei, som är den hårdast drabbade regionen i det coronavirusutbrott som nu vållat nära 3.000 dödsoffer,.

DI - 1 timme sedan

Svensken som formar insidan i BMW-bilar

Erik Melldahl från Gällö i Jämtland jobbar i München i Bayern. Där är han en av de ansvariga för hur BMW:s bilar ska se ut på insidan och….

DI - 1 timme sedan

Lloyds Banking Group säger upp hundratals anställda

Brittiska Lloyds Banking Group bekräftar att banken ska säga upp 780 anställda i samband med att antalet kontor minskas, rapporterar Sky….

DI - 1 timme sedan

Biogaias vice ordförande har sålt aktier för 2,4 miljoner

Biogaias vice styrelseordförande David Dangoor, som också är storägare i bolaget, har sålt 5.000 aktier i probiotikabolaget för sammanlagt….

DI - 1 timme sedan

Diamantbjässen spår sämre försäljning på grund av corona

De Beers, världens största producent av rådiamanter, och dess kunder räknar med att årets andra försäljning av rådiamanter kommer att….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.