DI > Ekonomi

Tuesday, 25 February, 03:24

DI - 14 feb 20 kl. 09:23

Swedbank om haveriet: ”Internt tekniskt fel”Swedbank börjar återhämta sig efter nattens it-haveri, och kundtjänst, kortbetalningar och appen ska fungera nu..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Swedbankom , haveriet, Internt, tekniskt, fel
IDG - 11 dec 15 kl. 09:16

Tekniskt fel, igen - Swedbanks kunder åter utan banktjänster


Internet- och mobilbanken strular hos Swedbank. "Internt tekniskt fel" möter kunder som försöker logga in..

Helsingborgs Dagblad - 16 feb 20 kl. 11:12

Swedbank: Alla system fungerar nu som normalt

Efter fredagens it-haveri på Swedbank är nu alla bankens system och tjänster i gång och fungerar som vanligt, enligt storbanken. Samtliga tjänster slogs ut efter ett internt tekniskt nätverksfel – vilket gjorde att det varken gick att gå in i bankens ap.

GöteborgsPosten - 16 feb 20 kl. 11:13

Swedbank: Alla system fungerar nu som normalt

Efter fredagens it-haveri på Swedbank är nu alla bankens system och tjänster i gång och fungerar som vanligt, enligt storbanken. Samtliga tjänster slogs ut efter ett internt tekniskt nätverksfel – vilket gjorde att det varken gick att gå in i bankens app, hemsida eller genomföra transaktioner..

YLE - 28 feb 16 kl. 10:29

Internt fel bakom ljudproblemen: "Vi beklagar att det gick så här"

Det svenska referatet saknades i finalsändningen från Tävlingen för ny musik, UMK igår kväll. Svenska Yles utvecklingschef Johan Aaltonen ber om ursäkt för det skedda. - Jag beklagar att det gick såhär.

Expressen - 02 feb 17 kl. 11:15

10 frågor och svar om Swedbank-haveriet

Swedbanks tekniska haveri skapar oro. Det orsakade under onsdagsdygnet stora problem för bankens kunder och på kvällen blev det hysteri när det började gå rykten om att man kunde göra ”fria” automatuttag. Men vad hände egentligen – och vad gäller för dig som kund?.

BT - 11 apr 14 kl. 03:43

Swedbank: Det mesta verkar fungera

Swedbank drabbades av ett haveri i går kväll. Kunder kunde varken använda mobil- eller internetbank eller betala med bankkort. Men i natt meddelade banken att det mesta verkar fungera igen.

Cornucopia - 14 feb 20 kl. 06:40

Swedbank och Sparbankernas webtjänster nere

Swedbanks och Sparbankernas Internettjänster har drabbats av en driftstörning vid 01-tiden i natt, och fungerar fortfarande inte. Man har inte ens fått upp en reservsajt som informerar om störningen. Kortbetalningar fungerar, och haveriet verkar begränsat till Internet.

Cornucopia - 13 dec 14 kl. 10:10

Swedbank definerar om boindex så fler "har råd att bo"

Swedbank har definierat om sitt boprisindex. Tidigare innebar index 100 att 15% av bruttoinkomsten gick till boendet, men nu har man definierat om indexet till att 30% av disponibel inkomst ska gå till boende i normalläget. Effekten är att acceptabla boendekostnader räknats upp med ca 50% och att Stockholms index gått från negativa 82 till positiva 123, och placeras i mitten trots att Stockholmarna verkar betala högst andel av sin inkomst till boendet.

BT - 11 apr 14 kl. 04:08

Swedbank utslagen i flera timmar

Swedbank drabbades av ett teknikhaveri på torsdagskvällen. Varken mobil- eller nätbanken fungerade och det gick inte att betala med bankkort. Sex timmar senare meddelade banken att det mesta verkade fungera igen.

BT - 10 apr 14 kl. 23:59

Swedbank utslaget i flera timmar

Swedbank drabbades av ett teknikhaveri på torsdagskvällen. Varken mobil- eller nätbanken fungerade och det gick inte att betala med bankkort. Sex timmar senare meddelade banken att det mesta verkade fungera igen.

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Iran dröjer med besked om svarta lådorna

Iran står fast vid beslutet att det nedskjutna flygplanets färdskrivare ska hållas inom landets gränser för att läsas av på plats..

DI - 5 timmar sedan

100-årig tradition här för att stanna: ”Unik för sin tid”

Nu är det dags för bokrean igen, den 100 år gamla traditionen som är här för att stanna.  ”Den är unik för sin tid”, säger Kristina….

DI - 5 timmar sedan

Fed-chefen: Svårt utvärdera ekonomiska effekterna av coronaviruset

Riskerna från coronaviruset mot den globala tillväxten är något som noggrant övervakas..

DI - 6 timmar sedan

Italien suspenderar skattebetalningar i virusområden

Italien har suspenderat skattebetalningar från invånare och företag i städer där åtgärder för att hantera coronaviruset har vidtagits..

DI - 6 timmar sedan

Kronofogden drev in rekordbelopp under 2019: ”Fler skulder betalda”

Förra året drev Kronofogden in nästan 13 miljarder kronor vilket var den högsta siffran någonsin – samtidigt är det historiskt få….

DI - 6 timmar sedan

Trots ingenjörsjobb på Scania – nu hotas han av utvisning efter tio år

Efter tio år i Sverige, med utbildning på KTH och arbete som ingenjör, vill Migrationsverket att 32-årige Pak Wing Leung lämnar landet..

DI - 6 timmar sedan

Saabs nya supermoln ska utmana amerikanska jättarna

Amerikanska molngiganter får nu överraskande konkurrens från försvarskoncernen Saab..

DI - 6 timmar sedan

Mystiska Kinahotellet väcks till liv: ”Det galnaste jag sett”

Dragon Gate vid E4:an i Älvkarleby har i många år väckt bryderier hos de förbipasserande – men nu kan det mytomspunna skrytbygget få nytt….

DI - 6 timmar sedan

SBB har beslutat om emission av cirka 6 miljoner aktier till Syquant Capital

Styrelsen för SBB har, med stöd av bemyndigande från årsstämman den 29 april 2019, beslutat om en riktad emission av drygt 6,6 miljoner….

DI - 7 timmar sedan

Coronaviruset får oljepriset falla över 4 procent – flera oljebolag rasar

Den geopolitiska oron som coronaviruset bär med sig får oljepriset på fall. På måndagskvällen klockan 20.00 svensk tid är priset på den….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.