Sydsvenskan > Utrikes

Monday, 24 February, 07:10

Sydsvenskan - 14 feb 20 kl. 09:09

Politikerna: Omförhandla avtalet om den dyra cykelvägenCykelvägen mellan Håstad och Stångby har blivit tre gånger så dyr som planerat..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Håstad, Stångby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Politikerna, Omförhandla, avtaletom den , dyra, cykelvägen
SVT - 10 dec 18 kl. 19:54

Tusk: EU kommer inte omförhandla Brexitavtalet

Europeiska rådets ordförande Donald Tusk varnar för att EU inte kommer att omförhandla avtalet med Storbritannien.

DN - 27 apr 17 kl. 07:52

Trump vill omförhandla Nafta ”snabbt”

USA, Kanada och Mexiko planerar att ”snabbt” omförhandla frihandelsavtalet Nafta, uppger Vita huset. President Donald Trump har gått med på att inte säga upp avtalet i nuläget och ländernas ledare har över telefon kommit överens om ”att snabbt gå vidare för att möjliggöra omförhandling av Naftaavtalet”..

DI - 03 jan 19 kl. 11:53

Spotlightbolagets största kund säger upp avtal – vill omförhandla

Det Spotlightnoterade bolaget Compare-IT rasar på börsen efter att bolagets största kund sagt upp det befintliga avtalet för att omförhandla det..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Grekland avser omförhandla stöd

Den grekiska koalitionsregeringen upprepade på onsdagen att den tänker omförhandla villkoren som är knutna till nödlånen från EU och IMF. ? Vårt mål är att omförhandla planen, sade regeringstalesmannen Simos Kedikoglou efter ett möte mellan den konservative premiärminister Antonis Samaras, Pasokledaren Evangelos Venizelos och Demokratiska vänsterns ledare Fotis Kouvelis.

BT - 12 jul 12 kl. 01:17

Grekland avser omförhandla stöd

Den grekiska koalitionsregeringen upprepade på onsdagen att den tänker omförhandla villkoren som är knutna till nödlånen från EU och IMF.
- Vårt mål är att omförhandla planen, sade regeringstalesmannen Simos Kedikoglou efter ett möte mellan den konservative premiärminister Antonis Samaras, Pasokledaren Evangelos Venizelos och Demokratiska vänsterns ledare Fotis Kouvelis.
Grekland fick signaler vid eurogruppens möte i Bryssel i veckan att det är dags att implementera de åtstramningar som utlovats 2012.

Nyhetskanalen - 16 jun 12 kl. 08:38

Grekland vill omförhandla nödlån från EU

På söndag är det åter nyval i Grekland. Många bedömare ser det som en folkomröstning om euron. Samtliga partier vill omförhandla landets nödlån från EU och Internationella Valutafonden (IMF).

SR - 19 aug 14 kl. 08:56

Löfven vill omförhandla avtal med Saudiarabien

Stefan Löfven vill omförhandla det samförståndsavtal, MOU, som Sverige har med Saudiarabien angående vapenexport. Det beskedet gav socialdemokraternas ledare Stefan Löfven i Ekots partiledarutfrågning i morse..

SvD - 28 nov 15 kl. 10:00

Nu vill alla omförhandla Nya Karolinska-avtalen

Alla partier i Stockholms läns landsting tar nu ställning för att omförhandla en stor del av det avtal som träffats med Skanska om att bygga och driva Nya Karolinska. De höga räntorna ska ned, och det kan bli aktuellt med amorteringar..

Sydsvenskan - 23 jan 17 kl. 01:11

Trump ska omförhandla Nafta

USA:s president Donald Trump ska omförhandla det nordamerikanska frihandelsavtalet Nafta mellan USA, Kanada och Mexiko. Mexikos president Peña Nieto har ett möte inplanerat med Trump den 31 januari. Det är inte klart när Kanadas premiärminister Justin.

SvD - 23 jan 17 kl. 01:12

Trump ska omförhandla Nafta

USA:s president Donald Trump ska omförhandla det nordamerikanska frihandelsavtalet Nafta mellan USA, Kanada och Mexiko..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 10 minuter sedan

Badmintonlivet tog en tuff vändning: ”Vi har fått se det värsta”

Gustav Björkler levde isolerad på sjukhus i Göteborg medan Johanna Magnusson försökte nå en OS-plats..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Snabbkoll på nattens nyheter

Snabbkoll på nattens nyheter.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

De är redo – årets avtalsrörelse kan sluta i storkonflikt

Kommunal, Handels och HRF är redo att ta strid för lågavlönade kvinnor..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Anmälningar om vårdens arbetsmiljö ökar

Arbetsmiljöverket har under de senaste åren fått en ökad andel ärenden om arbetsmiljöproblem inom vård och omsorg. Till stor del gäller det missnöje med ökad arbetsbelastning och mer slimmade scheman, rapporterar Sveriges Radio Ekot. För fem år sedan, 2.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Tusentals kameler lämnar attackerad hamn

Omkring 3 000 kameler har vandrat ut från Tripolis hamn som beskjuts med artilleri. Kamelerna vallades till fots längs med en bilväg till staden Zawiya, drygt fyra mil bort, enligt en lokal handlare. Normalt sett skulle ägaren transportera dem med lastb.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Spion eller hjälte – Assanges öde ska avgöras

En hjälte som spritt ljus på missförhållanden – eller en förrädare som äventyrat USA:s säkerhet. En domstol i London tar nu ställning till om Wikileaksgrundaren Julian Assange ska överlämnas till USA, och i så fall riskera årtionden i fängelse. Med ett.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Fransk ex-premiärminister inför rätta

Affären som tillspetsat ledde att Frankrikes president Emmanuel Macron 2017 kunde ta Élyséepalatset i besittning ska få sitt rättsliga efterspel. Nu inleds rättegången mot Frankrikes tidigare premiärminister François Fillon och hans fru Penelope. Franço.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Seoul rasar – Hongkong backar

Hongkongbörsen öppnar i moll, och sjunker 0,75 sjönk i den tidiga handeln. Även på fastlandet är det mungiporna nedåt, om än i mindre utsträckning. Shanghais kompisindex sjönk 0,4 procent medan Shenzhens motsvarighet tappade 0,1 procent.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Stockholmssjukhus i stabsläge – platsbrist

Sjuksköterska: ”Patienter ligger och skriker. Det ser ut som en krigszon”..

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

United vann enkelt – upp på ”CL-plats”

5–0 på två matcher. Har Manchester United hittat storformen?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.