Skånskan > Nyheter

Thursday, 27 February, 06:28

Skånskan - 14 feb 20 kl. 09:00

32-åring ny ägare till äldre hus i SjöboSjöbo Max Petter Jönsson, 32 år, har köpt huset på adressen Skolgatan 26 i Sjöbo av säljaren Camilla Johansson. Köpesumman blev 1 240 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i februari 2020. Huset är byggt 1920 och har en boyta på 71 kvadratmeter. För mindre än en månad sedan såldes ett annat hus lite mindre än en kilometer därifrån, på Orkestergatan 13. Där blev priset för det 150 kvadratmeter stora huset 2 350 000 kronor.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Sjöbo, Max Petter Jönsson, Skolgatan, Camilla Johansson, Orkestergatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 32-åringny , ägaretill , äldre, husi , Sjöbo
Kristianstadsbladet - 04 apr 18 kl. 10:31

Grannar upptäckte brand i äldre hus

Det var grannar som larmade om branden i ett äldre hus i Åhus under natten till onsdagen..

Jönköpingsnytt - 17 okt 16 kl. 06:14

Spara energi i äldre hus

Nu går vi definitivt mot en kallare årstid och med den en högre energikonsumtion.
Men det finns många åtgärder man kan göra för att spara energi i äldre hus. Här följer en del tips från Energicentrum A6..

Skånskan - 25 aug 18 kl. 09:00

Nya ägare till äldre hus i Kågeröd

Kågeröd Försäljningen av huset på adressen Skogsgård 3258 i Kågeröd är nu klar. Nya ägare blir Ola Åkesson, 41, och Annica Birgitta Sjöström, 44, från Billeberga, som köper fastigheten av Ingrid Ann-Marie Eriksson. Byggår för huset är 1910 och boarean är 89 kvadratmeter.

Skånskan - 27 nov 19 kl. 09:54

Nya ägare till äldre hus i Svalöv

Svalöv Barbara Elisabeth och Stephan Fluck är nya ägare till huset på adressen Torrlösa 2738 i Svalöv. Husets byggår är 1914 och det har en boyta på 70 kvadratmeter. Säljare är Martin Axelsson och Jenny Kalliokulju.

Skånskan - 24 jul 18 kl. 18:00

29-åring ny ägare till hus i Bjärsjölagård, Sjöbo

Sjöbo Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Bjärsjölagårdsvägen 7 i Bjärsjölagård, Sjöbo av Mattias och Carola Haglund. Ny ägare är Simon Duljan, 29 år, från Malmö. Priset blev 350 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i juni 2018.

Skånskan - 02 aug 18 kl. 09:00

75-åring ny ägare till hus i Svalöv

Svalöv Siv Maria Larsson, 75 år, är ny ägare till huset på adressen Bjäregatan 7 i Svalöv. Husets byggår är 1968 och det har en boyta på 109 kvadratmeter. Säljare är Jessica Nielsen.

Skånskan - 22 aug 19 kl. 13:30

73-åring ny ägare till hus i Önneköp, Hörby

Hörby Nils Rune Nilsson, 73 år, är ny ägare till huset på adressen Önneköp Bjällebacksvägen 6 i Önneköp, Hörby. Huset byggdes 1934 och har en boyta på 88 kvadratmeter. Säljare är Elvy Maj Britt Jönsson.

Skånskan - 28 nov 19 kl. 12:00

41-åring ny ägare till hus i Flyinge

Flyinge Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Runstensvägen 18 i Flyinge av Lars Göran Tomas Åkessons dödsbo. Ny ägare är Karin Sörenfors, 41 år, tidigare boende på Flyinge Kungsgård i Flyinge. Priset blev 2 300 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i november 2019.

Skånskan - 15 nov 19 kl. 18:00

Äldre hus i Äsperöd sålt till ny ägare

Äsperöd Huset på Framnäsvägen 6 i Äsperöd har fått en ny ägare. Köpare är Jerker Persson, 51 år, från Lövestad, som köpte huset efter en exekutiv auktion. Köpet blev klart i oktober 2019 och priset blev 435 000 kronor.

GöteborgsPosten - 21 aug 18 kl. 00:54

23-åring ny ägare till hus på Vinkelvägen 7A i Skällinge – 1 900 000 kronor blev priset

Försäljningen av husen på adressen Vinkelvägen 7A i Skällinge är nu klar. Ny ägare blir Andreas Bengtsson, 23 år, sedan tidigare boende på just Vinkelvägen, som köper fastigheten av Mikael Bengtsson. På tomten står två hus som båda har en boyta på 76 kvadratmeter och är byggda 1991.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Konst förevigar gamla Svalöv

Svalöv Under många år blommade Svalöv med sina pittoreska hus, lummiga trädgårdar och affärer utmed hela Svalegatan.
Under 50,60 och 70-talen genomfördes den stora rivningsboomen och en helt ny bild av samhället växte fram.– Svalöv var en välskött och mysig by och jag växte upp under den tiden.

Skånskan - 1 timme sedan

En kandidat utsedd till rektor för Färsinga

Sjöbo Innan den här veckan är slut hoppas Sjöbo kommun ha skrivit på papper med den person som ska bli Färsingaskolans nya rektor.
– Vi befinner oss just nu i slutförhandlingarna med den kandidat som återstår av urvalet, berättar skolchefen Per-Olof Wigsén.Det är 17 personer som sökt rektorstjänsten på Färsingaskolan.

Skånskan - 1 timme sedan

All­tid 30 in­förs mån­dag 2 mars

Käv­lin­ge Tra­fik­pla­ner­ingen i Käv­lin­ge har be­slutat att in­föra nya has­tig­hets­be­gräns­ningar i cen­trala Käv­lin­ge. De nya reglerna in­förs mån­dagen den 2 mars.I för­ra vec­kan be­rättade Skåns­kan att kommunen hade planer på att in­föra nya has­tig­hets­gränser i cen­trala Käv­lin­ge.

Skånskan - 8 timmar sedan

Dubbelriktad trafik i Öresundstunneln

Öresund Det blir mötande trafik i Öresundstunneln under natten mellan onsdag och torsdag och natten därpå.Från klockan 21 30 på onsdagen till och med 05 00 på torsdagen kommer trafiken genom tunneln på Öresundsbron att vara dubbelriktad. Detsamma gäller torsdag-fredag.

Skånskan - 10 timmar sedan

Nytt fall av corona i Sverige

Inrikes Sveriges andra bekräftade fall av det nya coronaviruset konstaterades under onsdagskvällen.
Den smittade är en man i 30-årsåldern som just nu vårdas på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg.Detta uppger Folkhälsomyndigheten i ett pressmeddelande på onsdagskvällen.

Skånskan - 10 timmar sedan

Plan för översvämning synades i sömmarna

ESLÖV Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden har nu synat förslaget till en dagvatten- och översvämningsplan som kommunledningskontoret tagit fram tillsammans med VA Syd.– Vi hade vissa synpunkter, konstaterar Bengt Andersson (M) som är nämndens ordförande.
Han lyfter bland annat fram att nämnden tycker att skyfallsanalysen ska göras tillgänglig för allmänheten.

Skånskan - 11 timmar sedan

Boendeparkering underlättas

Malmö Framöver ska boendeparkerare kunna låta bilen stå på upp till sju dagar utan att bötfällas för att det är städdag.
Det är innebörden av ett beslut som politikerna i tekniska nämnden tog på onsdagen, efter ett förslag från oppositionen.– Goda idéer ska man alltid stödja, säger Andreas Schönström (S), ordförande i tekniska nämnden, om förslaget som kom från Moderaterna och Centern.

Skånskan - 11 timmar sedan

Wolfsburg andas optimism

FOTBOLL Wolfsburg räds inte häxkitteln som väntar laget på stadion i Malmö.
– Vi är förberedda på den atmosfären, säger tränaren Oliver Glasner.Både han och den kroatiske mittfältaren Josip Brekalo utstrålade ett avslappnat och stoiskt lugn på presskonferensen inför torsdagens returmöte med MFF:
– Vi vet att Malmö är mycket hemmastarka, men vi kommer att gå för att göra mål som vanligt.

Skånskan - 12 timmar sedan

Får två mil­joner för sol­cells­parker i Löd­de

Löd­de­kö­pin­ge Käv­lin­ge slår nya re­kord i stöd till sol­cells­in­stal­la­tioner. Bara i år har över 3 mil­joner kro­nor be­viljats, var­av 2 mil­joner rör två mark­ba­se­rade sol­cells­an­lägg­ningar i Hå­kan­torp.In­tres­set för att in­stal­lera sol­celler i Käv­lin­ge kom­mun är re­kord­stort.

Skånskan - 12 timmar sedan

Jula vill ha butik på Flygstaden

ESLÖv Häromdagen stod det klart att Lidl vill in i Eslöv. Nu vill även butikskedjan Jula ta plats här.
Företaget vill ta plats i en nästan 3 000 kvadratmeter stor butik som ska byggas på Flygstadens handelsområde.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.