Realtid > Ekonomi

Thursday, 20 February, 00:37

Realtid - 14 feb 20 kl. 08:54

Undersökning: Industri- och logistikfastigheter ökar mest under 2020Cushman & Wakefield undersökning bland fastighetsinvesterare tyder på optimism gällande industri- och logistikfastigheter. .
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Undersökning, Industrioch , logistikfastigheter, ökar, mestunder , 2020
DI - 08 sep 19 kl. 09:20

Undersökning: Så bråkar vi om pengar

En färsk undersökning visar att stora inköp och sparande är det som svenska familjer bråkar mest om när det kommer till….

Computer Sweden - 08 jun 17 kl. 10:59

Ny undersökning: Sociala medier ökar inte försäljningen


Uppfattningen att sociala medier boostar försäljningen är överskattad enligt en ny undersökning. Svenska börsbolag föredrar i stället kundmöten för att hitta fler affärer..

IDG - 08 jun 17 kl. 10:59

Ny undersökning: Sociala medier ökar inte försäljningen


Uppfattningen att sociala medier boostar försäljningen är överskattad enligt en ny undersökning. Svenska börsbolag föredrar i stället kundmöten för att hitta fler affärer..

YLE - 31 aug 17 kl. 19:35

Mest gnäll om oljud och ofog i tryggaste områdena - visar undersökning av FB-grupper

Påpekanden om oljud och ofog i grannskapet är vanligast i Facebooks stadsdelsgrupper i norra Helsingfors. Det här visar en undersökning som har gjorts vid Helsingfors stad. Undersökningen lyfter fram att i de stadsdelar som anses tryggast rapporteras mest om irriterande element i grannskapet.

Dagensanalys.se - 20 aug 18 kl. 18:09

Svenska startups måste internationalisera visar ny undersökning

Ny svensk undersökning från stripe genomförd i i samarbete med Business Sweden, Sup46, Stockholm Tech och Stripe, avslöjar att man måste lyckas internationellt för att överleva. 89 procent av svenska startups anser att de måste lyckas på den internationella marknaden för att långsiktigt överleva och 76 procent anser att det är viktigare för svenska företag att vara aktiva internationellt jämfört med startups i andra länder. Detta visar en färsk undersökning från Stripe genomförd i samarbete med Sthlm Tech, SUP46 och Business Sweden.

YLE - 03 aug 13 kl. 10:16

Undersökning: Energidryck och alkohol får inte blandas

Energidrycker får inte förtäras i samband med idrott, eller blandas med alkohol. Det här slår en färsk tysk undersökning fast. Det är Tysklands oberoende stiftelse för produkttestning, Stiftung Warentest, som har undersökt 25 olika energidrycker.

Trelleborgs Allehanda - 31 mar 13 kl. 09:00

M vill ha mer samarbete i femklövern efter undersökning

En undersökning av partisympatierna som Moderaterna i Trelleborg låtit göra visar att flera av de små partierna i femklövern riskerar att åka ur kommunfullmäktige. Det gör att Moderaterna vill ha igång ett bättre samarbete mellan partierna inför valet 2014.
- Vi har låtit göra den här undersökningen som en del i förberedelserna inför valrörelsen 2014, säger Ulf Bingsgård (M), kommunalråd i Trelleborg.

Nyheter 24 - 17 mar 14 kl. 07:07

Ny undersökning: Byggarbetare mår bästSå mår ni

SVERIGE. Jobbar du som byggnadsarbetare? Du mår du förmodligen väldigt bra.

Ekonomistas - 12 maj 14 kl. 09:38

Riksbankens nya undersökning av skulderna – missvisande slutsatser, eller medveten desinformation?

English translation. Riksbanken har i en ny ekonomisk kommentar om hushållens skulder, presenterad med presskonferens och tal av direktionsledamoten Cecilia Skingsley, kommit med till synes dramatiska slutsatser och en till synes stor nyhet, som dessutom fått stort genomslag i media: Skuldproblemet skulle vara mer omfattande och utbrett än vad som varit känt. Hushållen skulle överlag vara högt skuldsatta om man ser till deras inkomster – framför allt låg- och medelinkomsttagare.

YLE - 17 jan 16 kl. 05:02

Undersökning: Hälften tror att vårdreformen blir bra

Skepsisen mot den omfattande reformen av vård och omsorg minskar, visar en enkät som stiftelsen för kommunal utveckling Kunnallisalan kehittämissäätiö låtit göra. Ungefär hälften av finländarna tror att reformen antingen förbättrar eller inte nämnvärt påverkar servicens kvalitet, mängd och tillgänglighet eller hur systemet fungerar. Förtroendet för reformen har ökat under det senaste året, i december trodde 31 procent av de tillfrågade att tillgängligheten ökar medan motsvarande siffra ett år tidigare var 8 procent.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 3 timmar sedan

Revisorerna avstyrker ansvarsfrihet för Bonnesen 

Swedbanks före detta vd Birgitte Bonnesen beviljas inte ansvarsfrihet av revisorerna..

Realtid - 8 timmar sedan

Storbanker tog börsen till ny rekordnivå

UPPDATERAD: Stockholmsbörsen handlades upp rejält på onsdagen. OMXS30-bolagen gick lyfte indexet till en ny rekordnotering på strax över 1 900 punkter..

Realtid - 7 timmar sedan

Räkna med fler uppköp inom aktiv kapitalförvaltning

Att den amerikanska fondförvaltaren Franklin Templetons lägger bud på konkurrenten Legg Mason är ytterligare ett tydligt tecken på den djupa problematiken inom aktiv tillgångsförvaltning. .

Realtid - 8 timmar sedan

Stockholmsbörsen på rekordnivå – Nordea mest omsatt

Stockholmsbörsen handlas upp rejält på onsdagen. Vid 16.30-tiden ligger båda huvudindexen klart på plus..

Realtid - 8 timmar sedan

Ingves överraskad över låga inflationen

Trots Riksbankens expansiva penningpolitik ligger inflationen långt från målet på 2 procent och januaris låga siffror överraskar Stefan Ingves..

Realtid - 9 timmar sedan

Här är de största M&A-affärerna 2019

SBB:s förvärv av Hemfosa kvalar upp till en förstaplats i Norden bland de största M&A-affärerna 2019..

Realtid - 10 timmar sedan

Riksbanken har tappat greppet

Det finns få säkra konstanter i denna oroliga tid, men ett är att Sveriges Riksbank missar och kommer att missa sitt inflationsmål. Nu hände det igen. Realtids Per Lindvall undrar om Stefan Ingves vet var han har sin handduk..

Realtid - 11 timmar sedan

Utköp slår sig in bland storaffärerna

Bud på börsnoterade bolag ligger högt i statistiken över fjolårets största affärer med svensk koppling. Det här talar för att trenden håller i sig..

Realtid - 11 timmar sedan

Embracer i miljardaffär

Gamingbolaget Embracer förvärvar amerikanska Saber Interactive för ett initialt belopp om 150 miljoner dollar, motsvarande 1 467 miljoner kronor. .

Realtid - 12 timmar sedan

Fd Nordeachef blir Blackrocks nya Europachef

Förvaltningsjätten Blackrock har utsett danska Nordenchefen Christian Hyldahl till ny Europachef..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.