SVT > Inrikes

Saturday, 22 February, 10:57

SVT - 14 feb 20 kl. 08:50

Rekordmånga män greps för sexköp – stod på kö till lägenhetenUnder en vecka greps 41 män misstänkta för sexköp på Södermalm i Stockholm. Till en lägenhet stod männen på kö. – Det är studenter, flerbarnsföräldrar, arbetslösa och pensionärer. Det är alla typer av män, från alla samhällsskikt, säger polisen Elin Sjögren i SVT:s Morgonstudion. .
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Södermalm, Stockholm,  Elin Sjögren, SVT, Morgonstudion

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekordmånga, män, grepsför , sexköp, stod, till , lägenheten
UNT - 28 apr 19 kl. 07:00

Rekordmånga män i Uppsala anmäldes för sexköp 2018

De senaste två åren har en rad sexköpshärvor rullats upp i Uppsala..

Polisen - 07 feb 13 kl. 16:55

Rekordmånga efterlysta greps under 2012

276 internationellt efterlysta greps på initiativ av svensk polis förra året. Det är den högsta siffran någonsin. Och den positiva trenden håller i sig hittills under 2013..

Kristianstadsbladet - 07 feb 13 kl. 17:45

Rekordmånga internationellt gripna


Förra året greps 276 internationellt efterlysta personer på initiativ av svensk polis, den högsta siffran hittills enligt Rikskriminalpolisen.2010 var motsvarande siffra 219 och ökningen sägs bero på att man 2011 bildade en särskild grupp vars enda uppgift var att eftersöka internationellt efterlysta.103 av de gripna personerna togs i utlandet efter att ha efterlysts i Sverige och 173 greps här efter efterlysningar från utländsk polis..

BT - 04 jun 14 kl. 17:50

Rekordmånga mindes kinesisk massaker

Medan säkerhetskontroller gjorde det omöjligt att i Peking uppmärksamma 25-årsdagen av massakern vid Himmelska fridens torg samlades tiotusentals människor i Hongkong för att minnas - och påminna om - händelsen. Manifestationen där var den enda större i sitt slag i Kina.- Den här händelsen måste gjutas in i allas hjärtan.

Kristianstadsbladet - 13 aug 14 kl. 13:22

Rekordmånga gripanden av efterlysta

Det ser ut att bli ett rekordår för gripanden av internationellt efterlysta. För det tackar polisen allmänheten. - Vi är beroende av information om dem som håller sig gömda, säger Kristoffer Mueller vid Rikskriminalpolisen.

BT - 13 aug 14 kl. 13:27

Rekordmånga gripanden av efterlysta

Det ser ut att bli ett rekordår för gripanden av internationellt efterlysta. För det tackar polisen allmänheten. - Vi är beroende av information om dem som håller sig gömda, säger Kristoffer Mueller vid Rikskriminalpolisen.

Expressen - 22 aug 17 kl. 10:52

Rekordmånga sexbrott på årets Malmöfestival

Malmöfestivalen lämnar efter sig en bitter eftersmak av sexuella ofredanden.Enligt polisen gjordes sammanlagt 29 anmälningar om misstänkta sexuella övergrepp. I 17 av fallen greps misstänkta personer.

Corren - 26 jan 17 kl. 09:24

Rekordmånga sexköpare anmäls

Tidigare var det mer eller mindre fritt fram att köpa sex i Linköping..

YLE - 04 jul 17 kl. 05:48

Morgonkollen: Två greps vid demonstration mot avvisningar, Nordkorea avfyrade missil igen

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget inrikes: En demonstration mot tvångsavvisningar ordnades i natt vid Helsingfors-Vanda flygplats. Två personer greps, men överlag gick demonstrationen lugnt till, uppger polisen.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Stora brister i kommunernas hantering av utsatta barn

Utsatta barn och ungdomar riskerar att inte få den hjälp och det stöd som de har rätt till från sin kommun. Det visar en rapport från IVO. – När det rör brister i omedelbara skyddsbedömningar, förhandsbedömningar och i socialtjänstens utredningar kan det i värsta fall leda till att barnet avlider, säger Annelie Andersson inspektör på IVO..

SVT - 4 timmar sedan

Rapparen 1.Cuz möter Lars El Hayek (S): “Jag kan inte prata på ett annat sätt”

1.Cuz musik handlar om droger, våld och skjutningar och har miljontals lyssningar. Lars El Hayek (S) tycker att han borde ta ett större samhällsansvar.

SVT - 11 timmar sedan

C-kritik mot SD:s förslag att kalla SVT-chefer till riksdagen

Sverigedemokraternas förslag om att kalla in chefer för public service-bolagen till kulturutskottet röstades ner under torsdagen. Partiet ville att cheferna skulle svara på kritik om bristande opartiskhet i SVT:s program Morgonstudion samt SR:s P3 med Rebecca och Fiona. I Aktuellt debatterade Aron Emilsson (SD) och Per Lodenius (C)..

SVT - 15 timmar sedan

Efter år av kritik: Nu ser AF över kritiserade it-satsningarna

Arbetsförmedlingen ser nu över framtiden för alla sina it-satsningar inför den stora reformeringen av myndigheten. – Vi vänder alla stenar, säger generaldirektören Maria Mindhammar till SVT. Bland tjänsterna finns den kritiserade mångmiljonsatsningen Jobtech..

SVT - 17 timmar sedan

Kritik mot riksgäldens direktör i ny rapport

I höstas avslöjades det att Riksgälden, som fungerar som ”statens bank”, tagit beslut som resulterade i förluster på miljontals skattekronor. Styrelsen bestämde sig då för att genomföra en extern kartläggning av ledarskapet inom myndigheten. Nu är slutrapporten med utvecklingsområden klar och överlämnad till riksgäldsdirektör Hans Lindblad.

SVT - 19 timmar sedan

Pensionsmyndigheten: ”Man kan fundera på om man ska rekommendera privatpersoner att spara i värdepappersfonder”

Pensionsmyndighetens generaldirektör Daniel Barr ifrågasätter om det alls är rimligt för privatpersoner att placera i värdepappersfonder framöver..

SVT - 19 timmar sedan

Fondbolagens vd: Oseriöst uttalande av Pensionsmyndighetens generaldirektör

Fondbolagens vd reagerar kraftigt på uttalandet av Pensionsmyndighetens generaldirektör Daniel Barr, som ifrågasätter om det är rimligt för privatpersoner att placera i värdepappersfonder efter den friande tingsrättsdomen som gäller Allra. – Jag tycker att det är ett oseriöst uttalande, säger Fondbolagens vd Fredrik Nordström till SVT..

SVT - 22 timmar sedan

Företag till virusmöte hos regeringen

Coronavirusets eventuella konsekvenser på svensk ekonomi får nu regeringen att agera. En rad svenska företag, bland annat Volvo och Scania, kallas till möte hos näringsminister Ibrahim Baylan (S)..

SVT - 22 timmar sedan

Egen snöfabrik ska rädda Vasaloppet

Snökanoner, konstsnö och värme. Vasaloppet hade med all sannolikhet fått ställas in i år – om det inte vore för konstsnön från en egen snöfabrik i Oxberg. På senare år är konstsnö i spåren snarare regel än undantag..

SVT - Igår: 00:11

Mer än hälften av V:s partidistrikt stöttar Dadgostar

Storstockholms partidistrikt nominerade under torsdagskvällen Nooshi Dadgostar till att efterträda Jonas Sjöstedt som partiledare i Vänsterpartiet. Sammanlagt har nu minst 14 av V:s 25 partidistrikt ställt sig bakom Dadgostars kandidatur. Imorgon är sista dagen för nomineringar innan partiets kongress i maj..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.