GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 25 February, 16:22

GöteborgsPosten - 13 feb 20 kl. 21:11

Kepsbråk nära att sluta i dödsfall – tonåring döms17-åring fälld för livsfarliga hugg • Dömdes tidigare samma dag för brott mot knivlagen • Säger själv att han attackerades..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kepsbråk, näraatt , slutai , dödsfall, tonåring, döms

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Grekiska protester mot nya flyktingläger

Lokalinvånare på de grekiska öarna Lesbos och Chios protesterar mot bygget av nya flyktingläger..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Havrehajp – fler odlar och priserna stiger

Efterfrågan på svensk havre ökar kraftigt. Såväl stora som små aktörer på marknaden spår ökade inköp de kommande åren, visar.

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Pandemioro drog ner Tokyobörsen

Oron för coronaviruset fortsätter att hålla investerarna i ett fast grepp. Tokyobörsen föll brant när den åter öppnade efter helgledigheten..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Koldioxidutsläpp från vägtrafiken minskar

Koldioxidutsläppen från trafiken på vägarna minskade med 2 procent under förra året, jämfört med 2018. Trafiken var i princip oförändrad och det är det ökade antalet energieffektiva bilar och användandet av biodrivmedel som ligger bakom minskningen, skriver Transportstyrelsen och Trafikverket i ett pressmeddelande..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Harvey Weinstein till sjukhus efter domen

Efter den fällande domen för sexuellt övergrepp och våldtäkt fick Harvey Weinstein föras till sjukhus då han klagade över smärtor i bröstet, rapporterar.

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Danderyd – en av de stora förlorarna

Inte bara glesbygdskommuner drabbas av avfolkning..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Illegal slakt allt vanligare i Skåne

Nu kommer flera larm om ökad svartslakt i Skåne. När djurskyddsreglerna hårdnat och djur inte blir godkända för laglig slakt tar en del lantbrukare till illegal slakt för att undvika en ekonomisk smäll, rapporterar.

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Sanders i blåsväder för Kubakommentarer

Vänsterorienterade Vermontsenatorn Bernie Sanders, som tagit täten i Demokratiska partiets nomineringsrace, har hamnat i blåsväder efter att ha försvarat delar av den tidigare kubanske kommunistledaren Fidel Castros gärning..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Netflix avslöjar sin tio-i-topp

Användardata är inget som strömningstjänsten Netflix brukar skylta med. Men nu går det att se vad som är mest populärt på tjänsten, genom en ny topp-tio-lista som ska uppdateras varje dag. I ett blogginlägg berättar Netflix hur de testat formatet i Mexiko och Storbritannien de senaste sex månaderna och nu bestämt sig för att sprida det..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Trafikverket manar till försiktighet i snöfallet

"Kolla väglaget innan ni ger er ut".Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.