YLE > Finland

Thursday, 20 February, 03:46

YLE - 14 feb 20 kl. 08:18

Finnair förlänger flygstoppet till Kina - gäller nästan hela mars månadFlygbolaget Finnair förlänger tiden då man drar in alla flyg till Kina på grund av coronaviruset. Flygstoppet gäller fram till den 28 mars..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Kina, Finnair

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Finnair, förlänger, flygstoppettill , Kina, gällernästan hela , marsmånad
YLE - 30 aug 17 kl. 09:57

Finnair öppnar nya rutter till Kina, Portugal och Tyskland

Finnairs ruttkarta fortsätter att växa. Statsbolaget meddelar om tre helt nya destinationer: Nanjiang, Lissabon och Stuttgart. Direktflygen till de här städerna kommer i gång våren och sommaren 2018.

VBL - 20 dec 12 kl. 06:10

Finnair öppnar ny rutt till Kina

Finnair öppnar en ny rutt till Xi'an i Kina i juni. Finnair tänker flyga till Xi'an tre gånger i veckan till sommarens slut..

DI - 14 feb 20 kl. 15:07

Finnair förlänger flygstopp för hela Fastlandskina

Coronaviruset har än så länge inte slagit hårt mot Finnairs Asientunga verksamhet men risken för en större finansiell påverkan ökar om….

HBL - 06 aug 14 kl. 04:19

"Ryskt flygförbud katastrof för Finnair"

"För Finnair skulle ett förbud att anlita ryskt luftrum vara rena katastrofen. Asientrafiken som hela bolaget bygger sin verksamhet på skulle slås ut." Det säger mångåriga flygdirektören Tom Christides.

HBL - 27 maj 14 kl. 17:09

Finnair redo för hårda tag

Utlokalisering av tjänster och uppsägningar blir det troliga resultatet av att samarbetsförhandlingarna vid Finnair inte lett till något resultat. Inom juni kommer beskedet om exakt hur flygbolaget tänker agera.Sent i måndags avslutades samarbetsförhandlingarna mellan Finnair, kabinpersonalen, administrationen och stödfunktionerna som resultatlösa.

YLE - 07 aug 17 kl. 03:54

Kinesiska resenärer guldgruva för turismen – spenderar tre gånger mer än medeltalet

Antalet kinesiska övernattningar i huvudstadsregionen växer i rasande takt. Det betyder rejält med klirr i kassan för företagare, som fått upp ögonen för de kinesiska turisterna. Flera accepterar redan kinesiska mobiltjänster som betalningsmedel.

HBL - 25 okt 13 kl. 19:47

Finnair backar inte från sparkrav

Avtalsförhandlingar med kabinpersonalen, spanska flygvärdinnor, strejkhot hos flygledarna, mindre inkomster per passagerare och en svag yen är namnen på några av Finnairs bekymmer. Att genomföra sparprogrammet på 60 miljoner euro är enligt vd Pekka Vauramo livsviktigt för flygbolaget.Redan på torsdag kväll, ett halvt dygn före publiceringen av resultatet för årets tredje kvartal, gick flygbolaget Finnair ut och varnade för ett svagare resultat än väntat.

HBL - 08 feb 13 kl. 18:31

Finnair på vinst, men personalen för dyr

Under sin tid vid Finnair genomförde Mika Vehviläinen, blivande direktör för Cargotec, omfattande sparåtgärder. Men bolaget måste fortsättningsvis dra ner på kostnaderna. Nu är siktet inställt på en kostnadsminskning på 200 miljoner euro fram till slutet av nästa år.

YLE - 04 dec 13 kl. 16:29

Ny flygterminal i St. Petersburg ökar pressen på Finnair

Sverker Skogberg som är chef för internationella relationer på Finnair slår utan omsvep fast att den nya terminalen är en konkurrent som Finnair ser allvarligt på. - Samtidigt tror vi att vi kommer att kunna utveckla flygplatsen vid Helsingfors i samarbete med Finavia och andra myndigheter så att vi kan stärka våra positioner och svara på den här utmaningen. Finavia planerar att fram till 2020 satsa 900 miljoner euro på att förstora Helsingfors-Vanda flygplats så att den kan ta emot allt fler passagerare.

YLE - 24 jun 13 kl. 11:38

Danska rykten om Finnairfusion - Finnair tillbakavisar

Flygbolaget SAS aktiekurs har skjutit i höjden i Danmark efter spekulationer om en möjlig fusion mellan Finnair och SAS, skriver den danska tidningen Börsen. Finnairs nya vd Pekka Vauramo säger i en intervju för tidningen Börsen säger han att han ser möjliga fördelar med en fusion av de nordiska flygbolagen. Finnair och SAS har tidigare två gånger varit nära en fusion, men då har politikerna varit emot det.

Fler nyheter från YLE

YLE - 15 timmar sedan

Polisen hittade död man i bostad i Virkby - grep 20-åring misstänkt för brottet

En man i 20-30-årsåldern hittades död i en bostad i Virkby på tisdagen. Polisen grep på onsdagskvällen en ung man som misstänks för brottet..

YLE - 7 timmar sedan

Fullt med våta drömmar på Kimitoön

Det har regnat 269 millimeter på ön i vinter, vilket är mest i hela Finland..

YLE - 8 timmar sedan

Raseborgs å svämmar över alla breddar – översvämningen större än någonsin tidigare

De rikliga regnen har gjort att Raseborgs å i Karis och Snappertuna svämmar över rekordtidigt i år..

YLE - 8 timmar sedan

Kring 50 nya vägmärken tas i bruk på sommaren – människofigurerna blir könsneutrala

Den första juni 2020 träder den nya trafiklagen i kraft, vilket innebär att kring 50 nya vägmärken tas i bruk. Samtidigt förnyas också många märken..

YLE - 10 timmar sedan

Kårkulla svarar Jakobstadsregionen: "Omsorgsbyrån kan ingalunda överföras till social- och hälsovårdsverket"

Att Jakobstadsregionen vill lämna Kårkulla för att riva murar och integrera verksamheten med all annan service är något som samkommunsdirektör Sofia Ulfstedt på Kårkulla har svårt att förstå. Hon vet inte riktigt var murarna finns och vilka de är..

YLE - 13 timmar sedan

Statsminister Marin: "Inga hinder för att Haavisto fortsätter som utrikesminster"

Kommentarerna om utrikesminister Pekka Haavisto droppar in efter grundlagsutskottets beslut om att riksåklagaren tar över utredningen av al-Hol-ärendet. Tillsvidare är det bara stöd från regeringspartierna. De gröna och SFP talar om rättsskydd och ett regelverk som ska följas.

YLE - 11 timmar sedan

Oklart om Tenala brandstation renoveras - Raseborgs stad utreder billigare alternativ

Det blir för dyrt att renovera Tenala brandstation. Andra alternativ måste därför utredas för att trygga brandstationens fortsättning i byn..

YLE - 11 timmar sedan

Fackförbundet Pro och Skogsindustrin har godkänt medlingsbud – tjänstemännen inom pappersindustrin slutar strejka

Fackförbundet Pro och arbetsgivarorganisationen Skogsindustrin har godkänt det medlingsbud som lades fram i går kväll. Tvisten gällde kollektivavtalet för tjänstemännen inom pappersindustrin..

YLE - 12 timmar sedan

Polisoperationen i Lahtis är över - en person har gripits

Polisoperationen i ett småhusområde i Lahtis är över. Polisen i Tavastland meddelar på twitter att man har gripit en person. Ingen människa har kommit till skada..

YLE - 12 timmar sedan

Olof Palmes vän Ulf Sundqvist: Jag har hela tiden utgått ifrån att det var ett professionellt utfört mord som kan ha haft internationella anknytningar

Ulf Sundqvist, tidigare ordförande för Socialdemokraterna och en av Olof Palmes vänner, är övertygad om att mordet kommer att lösas. Det har utretts länge och det finns så mycket dokumentation att man i något skede måste komma fram till en hållbar teori, tror Sundqvist..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.