Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 22 February, 20:55

Affärsvärlden - 14 feb 20 kl. 08:06

Han blir ny vd för OasmiaOasmia Pharmaceutical utser Francois Martelet till ny vd med tillträde den 15 mars, enligt ett pressmeddelande..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Oasmia, Pharmaceutical, Francois Martelet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han blir ny vd för Oasmia
PrivataAffärer - 28 jun 19 kl. 10:06

Ras i Oasmia efter usel morgon

Oasmia redovisar ett resultat efter skatt på -48,7 miljoner kronor för det fjärde kvartalet i det brutna räkenskapsåret (-32,1). Resultatet per aktie uppgick till -0:23 kronor (-0:18). Nettoomsättningen uppgick till 0,3 miljoner kronor (0,8).

DI - 03 mar 17 kl. 21:47

Oasmia: Karo Pharma har brutit avtalet

Läkemedelsbolaget Karo Pharma har sålt hela sitt innehav i Oasmia. Enligt Oasmia är det ett avtalsbrott – men Karo Pharma hävdar att allt har gått rätt till. Bråket mellan läkemedelsbolagen Karo Pharma och Oasmia fortsätter..

PrivataAffärer - 15 okt 19 kl. 07:03

Oasmia tar in 400 miljoner

Företrädesemissionen ska huvudsakligen användas för att finansiera och accelerera kommersialiseringen av Apealea samt tillvarata nya affärsmöjligheter baserade på bolagets egenutvecklade läkemedelsplattform XR17. ”Därutöver avser Oasmia att skapa en stabil finansiell position för bolaget som möjliggör en expansion inom nya områden samt ett stabilt flöde av nya projekt”, heter det också från bolaget. Oasmias huvudägare Arwidsro åtagit sig att teckna sin proportionella andel i emissionen.

DI - 08 feb 11 kl. 08:55

Ny ordförande i Oasmia

Oasmia har utsett Björn Björnsson till ny styrelseordförande och beslutat att leta ny vd. Detta följer diskussioner mellan huvudägarna, styrelsen och ledningen i Oasmia, med målet att "säkerställa fortsatt fokus på de viktiga interna och externa processerna för att registrera och därefter lansera nya produkter"..

VA - 02 mar 11 kl. 13:23

Oasmia och Baxter tecknar avtal

2 mars Initialt kommer Paccal Vet att tillverkas vid Oasmias egna anläggning i Uppsala, samtidigt som teknologi och processer överförs till Baxter. Samarbetet med Baxter kan utökas till att omfatta även andra produktkandidater i Oasmias portfölj, enligt ett pressmeddelande från Oasmia. "För Oasmia är det här ett mycket viktigt steg i vår tillväxtstrategi och en förutsättning för bolagets framgång.

VA - 04 apr 11 kl. 15:14

"Anklagelserna mot Oasmia är falska"

4 april Förstora Oasmias vd Julian Aleksov. Det var i början av februari i år som Affärsvärlden publicerade ett reportage där tidningen anklagar Oasmias företagsledning för att ha ?matat marknaden med osanningar i åratal?

UNT - 29 apr 11 kl. 20:02

Oasmia tvingas böta 150 000

Oasmia SA som är huvudägare i börsnoterade Uppsalaföretaget Oasmia Pharmaceuticals AB tvingas av Finansinspektionen betala 150 000 kronor i böter..

DI - 01 aug 11 kl. 09:39

Grönt ljus för Oasmia

Läkemedelsbolaget Oasmia meddelar positiva interimsresultat i den pågående fas 3-studien med äggstockcancermedlet Paclical som uppfyller kliniska krav och som därmed innebär att Oasmia kan söka om marknadsföringstillstånd inom EU och vissa tillväxtmarknader..

DI - 25 okt 11 kl. 16:56

Därför vill Ågerup in i Oasmia

Bengt Ågerup ser sin investering i läkemedelsbolaget Oasmia som strategisk och räknar med att erbjudas en styrelseplats. ?Vi blir tillräckligt stora för att kunna få en plats i styrelsen om vi vill?

UNT - 15 jan 13 kl. 12:20

Ågerup fortsätter satsa på Oasmia

Q-medgrundaren Bengt Ågerups investmentbolag Nxt2b stärker sin ställning i läkemedelsföretaget Oasmia. Beskedet fick Oasmia att lyfta på Stockholmsbörsen..

DI - 24 okt 16 kl. 07:34

Lönner tar över klubban i Oasmia

Läkemedelsbolagen Karo Pharma och Oasmia startar ett samarbete. Anders Lönner blir samtidigt styrelseordförande i Oasmia..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 15:16

Börsplus tar in teleoperatör i utdelningsportföljen

Börsplus tar in den norska teleoperatören Telenor i sin utdelningsportfölj..

Affärsvärlden - Igår: 15:08

Sura miner väntas på Wall Street

USA-börserna såg på fredagen ut att inleda handeln med något lägre index. Rapporten om ökad spridning av det nya coronaviruset i länder även utanför Kina bidrog till att sänka humöret och ökade oron över en global ekonomisk avmattning..

Affärsvärlden - Igår: 08:51

Klas Eklund: Riksbanken måste sänka inflationsmålet

Riksbanken måste justera sitt inflationsmål. Det skriver nationalekonomen Klas Eklund i en debattartikel i Dagens Industri..

Affärsvärlden - Igår: 13:57

Analytiker tror på fortsatt köpläge i Catena Media

Catena Medias operativa utveckling bådar gott för det innevarande kvartalet menar två analytiker. Den hårt pressade aktiekursen fortsätter att klättra på fredagen efter torsdagens rapport för det fjärde kvartalet 2019..

Affärsvärlden - Igår: 13:52

Så mycket har Ilija Batljan tjänat på SBB:s kursrusning

Ilija Batljan har blivit drygt en miljard rikare på sina SBB-aktier den senaste månaden..

Affärsvärlden - Igår: 13:06

Virusoro tynger Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen utvecklades svagt på fredagen i likhet med de europeiska börserna i spåren av att spridningen av coronaviruset ökat i Sydkorea..

Affärsvärlden - Igår: 11:19

Investmentbankernas intäkter på lägsta nivån sedan finanskrisen

Intäkterna för världens största investmentbanker sjönk i fjol till den lägsta nivån sedan finanskrisen 2008. Det rapporterar Financial Times, med hänvisning till data från branschbevakaren Coalition..

Affärsvärlden - Igår: 10:54

Styrelseledamot säljer för 2,1 miljoner i Balco

Carl-Mikael Lindholm har sålt 20.000 aktier i Balco, där han sitter som styrelseledamot sedan 2018. Han är även valberedningens ordförande..

Affärsvärlden - Igår: 10:07

Kärleken och marknaden

Vad avslöjar affärslitteraturen om vår tid? Lyssna på nya Bokpodden, ett samarbete mellan Affärsvärlden och Lendify..

Affärsvärlden - Igår: 09:54

Powercell fortsätter backa på börsen

Stockholmsbörsen sjönk i den inledande fredagshandeln sedan spridningen av coronaviruset ökat i Sydkorea. De ledande Europabörserna öppnade ned i ungefär samma härad och USA-terminerna pekade nedåt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.