GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 19 February, 05:49

GöteborgsPosten - 13 feb 20 kl. 20:16

Sökte hyresgäster på sociala medier – riskerar vräkningHyrde ut i andrahand – mannen kan förlora sin tvårummare på Hisingen efter hyresvärdens utredning..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Hisingen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sökte, hyresgäster, sociala, medier, riskerar, vräkning
YLE - 08 jan 16 kl. 07:38

Hyrestvist skapar storm på sociala medier

Ett företag som äger bostäder i Helsingfors innerstad har fått många klagomål i en Facebook-grupp för hyresgäster. I gruppen talas det om bostädernas dåliga skick, överenskommelserna om renoveringar som inte hållit och garantihyror som inte betalats tillbaka. Många vill polisanmäla hyresvärden.

Nyan - 11 mar 16 kl. 05:48

Edlagårdens hyresgäster mister samlingssal och kök

När Marstad köpte Edlagården i slutet av fjolåret var oron stor bland Edlagårdens hyresgäster, mestadels pensionärer.

– Då lovade Marstad att allt skulle fortsätta som hittills och att inga större förändringar var på gång. Men det höll bara i två och en halv månad, säger hyresgästen Anja Hagman.

Skånskan - 05 jul 18 kl. 17:56

Övertro på sociala medier

Svensk politik har en överdriven fixering vid det amerikanska politiska systemet. Partistrateger från de flesta svenska partier brukar fara över Atlanten för att bevaka de amerikanska valrörelserna, demokraternas 0ch republikanernas spindoctors ses som allvetande gurus och metoder som används i de amerikanska presidentvalrörelserna försöker vi plagiera. Det kan visa sig farligt.

Politologerna - 17 dec 17 kl. 08:55

Lucka 17#: Politiska kandidater på sociala medier

Inlägget är samförfattat av Linn Sandberg och Patrik Öhberg Etablerade medier har inte längre samma självklara roll som den förmedlande länken mellan politiker och väljare. Sociala medier har underlättat för politiker att nå ut till sina väljare. Genom att använda Facebook och Twitter kan en politiker på ett enklare sätt föra fram sitt budskap och i högre grad påverka hur hon framstår inför sina väljare och följare.

Sydsvenskan - 02 jun 15 kl. 17:07

Vi hyresgäster kan betala 92 kronor mindre

Oppositionen skriver att LKF är ett ”välskött och välmående” bostadsbolag. Visst, men ”även solen har sina fläckar”. Kön till LKF finns inte bara för att det anses som ett bra bolag.

YLE - 27 mar 14 kl. 04:00

Sociala medier kan stoppa dig från drömjobbet

Är du nöjd med hur du uppfattas på nätet? Och hur smart är du egentligen när du använder sociala medier? Spela upp klipp på Arenan Simon Staffans, formatutvecklare vid MediaCity i Vasa, rekommenderar folk att verkligen tänka till på hur man beter sig på nätet, inte minst när det handlar om sociala medier.

Skånskan - 13 jul 16 kl. 06:00

Hyresgäster vittnar om fukt och olika hälsobesvär

ESLÖV Problemspacklet som hittats i en Ebo-lägenhet på Nya Sallerup kan brytas ned till ammoniak om det kommer i kontakt med hög fuktighet.
Efter en rundvandring på området visar det sig att många hyresgäster upplevt eller känt till fuktproblem i husen. Flera boende vittnar också om olika hälsobesvär.

YLE - 30 sep 16 kl. 04:33

Turism på sociala medier allt viktigare

De allra flesta turister i dag är aktiva på sociala medier. De vill veta vad andra tycker om hotell, restauranger och destinationer. Och de vill berätta om sina upplevelser för andra.

Ekonomistas - 01 nov 17 kl. 07:00

En övergång till marknadshyror som är ekonomiskt neutral för hyresvärdar och hyresgäster med bruksvärdeshyror

Bruksvärdessystemet på marknaden för hyresbostäder infördes 1942. Syftet var att basera hyrorna på kostnaderna hos allmännyttiga bostadsföretag. Detta lyckades, men eftersom efterfrågan har varit  högre än utbudet vid bruksvärdeshyror uppstod ransonering av hyresbostäder med hjälp av köer, kontakter och pengar under bordet.

SVT Debatt - 20 nov 13 kl. 15:26

Skydda hyresgäster mot ansvarslösa värdar

BOSTÄDER När hyresvärdens ansvar brister så måste det finnas ett skydd för hyresgästerna. Det behövs lagändringar och att kommunerna tar sitt ansvar så att hyresgästerna garanteras en boendestandard med trygghet och kvalitet. Det är det de betalar sin hyra för att få, skriver Barbro Engman, förbundsordförande Hyresgästföreningen, och Torbjörn Rönnkvist, regionordförande Hyresgästföreningen region Aros-Gävle.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Ett lidande utan slut – snart är ännu en miljon på flykt

GP:s Jan Höglund om följderna av nio år av krig i Syrien.

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Rutavdraget går till allt fler arbetskraftsinvandrare

Rutavdraget fungerar inte som det ska, hävdar Riksrevisionen – men Almega ifrågasätter hur myndigheten räknar..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Tvåvåningsbutiken i Nordstan stänger

Kedjan har bara två butiker kvar i Sverige • Klart vilken aktör som tar över lokalen.

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Löwengrip säljer sitt livsverk till norskt bolag

Lämnar över makten över bolaget för en okänd summa: "Ett kvitto".

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Nytt överklagande från kritiserad friskola

Ägaren till den fristående grundskolan Elma school i södra Stockholm har överklagat domstolsbeslutet att den måste lägga ner verksamheten. Men skolan får inte fortsätta drivas i väntan på slutligt avgörande..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

2019 ett rekordår för biobesök i Europa

I fjol tog Europas biografer emot sammanlagt 1,34 miljarder besökare, visar siffror från den europeiska biografägareföreningen UNIC..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Storbeslag av tramadol i källare – man åtalad

I ett källarförråd i Landskrona förvarades tramadol med ett beräknat försäljningsvärde på 8–10 miljoner kronor. Totalt handlade det om 185 000 tabletter av den syntetiska opioiden, som är besläktad med heroin och morfin..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Borg förlorade i proffsdebuten

Proffsdebuten kunde ha slutat bättre. 16-årige Leo Borg, son till tennislegendaren Björn Borg, förlorade i första omgången i Challenger-turneringen i Bergamo i Italien. Den taiwanesiske kvalspelaren Tseng Chun-Hsin, rankad 301:a i världen, vann med 6–3, 6–1..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Man åtalas för dickpics till Stina Wollter

"Jag har ju tusentals skärmdumpar på främmande penisar.".

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Trots kritiken: Mer rut-avdrag på väg

Ekonomer och politiker borde fundera över om skattesänkningar verkligen ger fler jobb. Det säger finansminister Magdalena Andersson (S) efter riksrevisionens granskning av rut-avdraget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.