PrivataAffärer > Ekonomi

Monday, 17 February, 11:39

PrivataAffärer - 14 feb 20 kl. 07:34

Omfattande tekniska problem för Swedbank”Just nu har vi driftstörningar som påverkar våra system och vi arbetar intensivt med att lösa dem. Vi ber verkligen om ursäkt om detta drabbar dig som kund och återkommer så snart det fungerar igen”, skriver Swedbank på sin Facebooksida. Det finns inget besked om när Swedbanks tjänster kan fungera igen..
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Swedbank, Facebooksida, Swedbanks

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Omfattande, tekniskaproblem för , Swedbank
SVT - 27 sep 19 kl. 14:37

”Omfattande tekniska problem” hos Swedbank

Swedbank har drabbats av omfattande tekniska problem under fredagen. Problemet innebär att kunder inte kan logga in på sin internetbank varken via mobilen eller datorn..

Corren - 05 sep 18 kl. 09:33

Omfattande tekniska problem på sajten – felsökning pågår

Vi har omfattande tekniska problem under onsdags förmiddagen..

UNT - 05 sep 18 kl. 10:24

Omfattande tekniska problem på sajten – felsökning pågår

Vi har omfattande tekniska problem under onsdags förmiddagen..

BT - 09 okt 19 kl. 13:32

Omfattande tekniska problem på Sobacken – biogas eldas till ingen nytta

Omfattande tekniska problem med rötningen av avloppsslam har gjort att stora volymer biogas eldas upp till ingen nytta i facklan på Sobacken. Problemen har lett till att Borås Energi och Miljö tvingats blanda in naturgas i fordonsgasen, trots att man inte längre säljer något bränsle till stadsbussarna..

Expressen - 02 jun 15 kl. 19:30

Omfattande tekniska problem för Swedbank

Swedbanks internet- och mobilbank har tekniska problem just nu. – Man kan säga att de står helt stilla sedan 18.30-tiden, säger bankens presstalesman Claes Warrén till Expressen..

YLE - 19 aug 15 kl. 16:52

Omfattande tekniska problem på Yle

Yle har haft stora problem med sina internetförbindelser ut från huset i dag. Nätförbindelserna är fortfarande instabila. Problemen började vid 11-tiden i förmiddags, och till en början märktes problemen som långsam uppdatering på webben.

Aftonbladet - 27 sep 19 kl. 14:25

Omfattande tekniska problem för Swedbank

Helsingborgs Dagblad - 21 nov 17 kl. 18:44

Stora tekniska problem på Karolinska

Karolinska universitetssjukhuset i Solna har gått upp i stabsläge, rapporterar Dagens Nyheter. Enligt Kim Sjölund, sjukhusets presschef, har man drabbats av omfattande tekniska problem. – Det är stabsläge sen 16.

Blekinge Läns tidning - 21 nov 17 kl. 18:44

Stora tekniska problem på Karolinska

Karolinska universitetssjukhuset i Solna har gått upp i stabsläge, rapporterar Dagens Nyheter. Enligt Kim Sjölund, sjukhusets presschef, har man drabbats av omfattande tekniska problem. - Det är stabsläge sen 16.

Sydöstran - 21 nov 17 kl. 18:44

Stora tekniska problem på Karolinska

Karolinska universitetssjukhuset i Solna har gått upp i stabsläge, rapporterar Dagens Nyheter. Enligt Kim Sjölund, sjukhusets presschef, har man drabbats av omfattande tekniska problem. - Det är stabsläge sen 16.

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 30 minuter sedan

Akobo Minerals påträffar mycket höga guldhalter

Fakta: Teckningstid: 27 januari 2020 – 21 februari 2020 (förlängd med en vecka) Emissionsbelopp: 8,3 miljoner kronor Teckningskurs: 0,20 kr per aktie Företräde: Befintliga aktieägare i Bolaget har företräde. Teckningsanmälan och mer information: https://eminova.se/uppdrag/akobo-minerals-ab/ eller http://www.

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Återhämtning i Hudya efter katastrofstarten

Teckningskursen på 13,75 kr per aktie i nyemissionen värderade Hudya till 401 miljoner kr före kapitaltillskottet. Nyemissionen på 70 miljoner kr inför noteringen tecknades bara till cirka 18 procent av allmänheten medan emissionsgaranterna fick teckna återstående cirka 83 procent. När handeln med aktien inleddes i fredags blev det något av en kollaps.

PrivataAffärer - 1 timme sedan

”Leo Vegas ett värdecase”

Det skriver Carnegie i en analys och höjer, som Nyhetsbyrån Direkt har rapporterat tidigare på måndagen, riktkursen till 40 kr (36). ”En viktig fördel med Leo Vegas ligger i den geografiska exponeringen med låga intäkter från de oförutsägbara marknaderna i Norge och Nederländerna”, skriver Carnegie som vidare menar att den positiva trenden i den hårt konkurrensutsatta svenska marknaden bekräftar att bolaget har en konkurrenskraftig produkt. På måndagsmorgonen vid klockan 9.

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Lägsta elpriset på över tio år

Myndigheten konstaterar att medelspotpriset för elområde SE3 sjönk med 34 procent under januari månad till 25 öre/kWh jämfört med månaden innan. Det är det lägsta elpriset januari har noterat sedan år 2007. ”En ovanligt mild januari bidrog till att vi använde mindre el vilket pressade elpriset nedåt.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Carnegie stuvar om i fondutbudet

CF Korträntefond fusioneras med Carnegie Likviditetsfond den 23 april 2020. Konsekvenserna för andelsägarna i CF Korträntefond bedöms som relativt begränsade. Samtidigt kommer CF Ryssland fusioneras med Carnegie Rysslandsfond.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Här är måndagens färska analyser

Handelsbanken Capital Markets inleder bevakning av Addnode med rekommendation köp. Riktkursen är 250 kr. Det framgår av en uppdatering från banken.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Tre heta köptips

Med höga ambitioner och en duktig ledning på plats ser värderingen i teknikkonsulten Rejlers attraktiv trots kursuppgången anser Börsveckan och upprepar sitt köpråd för aktien efter bokslutet. Fastighetsbolaget Nyfosa accelererade transaktionsnivån under 2019 och den höga takten ser ut att bestå i år. Tror man på vd Jens Engwalls förmåga att skapa aktieägarvärde har aktien mer att ge, skriver tidningen och behåller sitt köpråd för Nyfosa.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Footway lägger bud på Sportamore

Sportamore ställer sig positiv till ”den industriella logiken bakom erbjudandet och det erbjudna vederlaget”, enligt pressmeddelandet. Erbjudandet värderar varje aktie i Sportamore till 45:28 kronor och det totala värdet av budet för samtliga aktier i Sportamore motsvarar cirka 439 miljoner kronor. Aktiens senast handlade kurs på fredagen var 35:50 kronor.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Vita huset vill stimulera hushållens börshandel

Det rapporterade CNBC i helgen och hänvisade till källor med insyn i samtalen. Förslaget skulle innebära att en del av hushållens inkomster skulle vara skattefria för att kunna investera utanför pensionskontot-401(k). Enligt ett förslag skulle hushåll som tjänar upp till 200.

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Hernhag: Ericssons kursnivå är en gåta

På 88 kr ligger aktien enligt Avanzas kursgraf på samma nivåer som hösten 1996. Det är snart 24 år utan att få upp aktiekursen. Visst tillkommer det ett par procent i direktavkastning per år, men det är ändå väldigt lite för aktieägarna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.