DI > Ekonomi

Thursday, 20 February, 09:52

DI - 14 feb 20 kl. 07:41

Francois Martelet ny vd för OasmiaLäkemedelsbolaget Oasmias styrelse har utsett Francois Martelet till ny vd för bolaget..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Martelet, Oasmia, Oasmias, Francois Martelet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Francois, Marteletny vd för , Oasmia
Affärsvärlden - 14 feb 20 kl. 08:06

Han blir ny vd för Oasmia

Oasmia Pharmaceutical utser Francois Martelet till ny vd med tillträde den 15 mars, enligt ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 28 jun 19 kl. 10:06

Ras i Oasmia efter usel morgon

Oasmia redovisar ett resultat efter skatt på -48,7 miljoner kronor för det fjärde kvartalet i det brutna räkenskapsåret (-32,1). Resultatet per aktie uppgick till -0:23 kronor (-0:18). Nettoomsättningen uppgick till 0,3 miljoner kronor (0,8).

DI - 03 mar 17 kl. 21:47

Oasmia: Karo Pharma har brutit avtalet

Läkemedelsbolaget Karo Pharma har sålt hela sitt innehav i Oasmia. Enligt Oasmia är det ett avtalsbrott – men Karo Pharma hävdar att allt har gått rätt till. Bråket mellan läkemedelsbolagen Karo Pharma och Oasmia fortsätter..

PrivataAffärer - 15 okt 19 kl. 07:03

Oasmia tar in 400 miljoner

Företrädesemissionen ska huvudsakligen användas för att finansiera och accelerera kommersialiseringen av Apealea samt tillvarata nya affärsmöjligheter baserade på bolagets egenutvecklade läkemedelsplattform XR17. ”Därutöver avser Oasmia att skapa en stabil finansiell position för bolaget som möjliggör en expansion inom nya områden samt ett stabilt flöde av nya projekt”, heter det också från bolaget. Oasmias huvudägare Arwidsro åtagit sig att teckna sin proportionella andel i emissionen.

DI - 08 feb 11 kl. 08:55

Ny ordförande i Oasmia

Oasmia har utsett Björn Björnsson till ny styrelseordförande och beslutat att leta ny vd. Detta följer diskussioner mellan huvudägarna, styrelsen och ledningen i Oasmia, med målet att "säkerställa fortsatt fokus på de viktiga interna och externa processerna för att registrera och därefter lansera nya produkter"..

VA - 02 mar 11 kl. 13:23

Oasmia och Baxter tecknar avtal

2 mars Initialt kommer Paccal Vet att tillverkas vid Oasmias egna anläggning i Uppsala, samtidigt som teknologi och processer överförs till Baxter. Samarbetet med Baxter kan utökas till att omfatta även andra produktkandidater i Oasmias portfölj, enligt ett pressmeddelande från Oasmia. "För Oasmia är det här ett mycket viktigt steg i vår tillväxtstrategi och en förutsättning för bolagets framgång.

VA - 04 apr 11 kl. 15:14

"Anklagelserna mot Oasmia är falska"

4 april Förstora Oasmias vd Julian Aleksov. Det var i början av februari i år som Affärsvärlden publicerade ett reportage där tidningen anklagar Oasmias företagsledning för att ha ?matat marknaden med osanningar i åratal?

UNT - 29 apr 11 kl. 20:02

Oasmia tvingas böta 150 000

Oasmia SA som är huvudägare i börsnoterade Uppsalaföretaget Oasmia Pharmaceuticals AB tvingas av Finansinspektionen betala 150 000 kronor i böter..

DI - 01 aug 11 kl. 09:39

Grönt ljus för Oasmia

Läkemedelsbolaget Oasmia meddelar positiva interimsresultat i den pågående fas 3-studien med äggstockcancermedlet Paclical som uppfyller kliniska krav och som därmed innebär att Oasmia kan söka om marknadsföringstillstånd inom EU och vissa tillväxtmarknader..

DI - 25 okt 11 kl. 16:56

Därför vill Ågerup in i Oasmia

Bengt Ågerup ser sin investering i läkemedelsbolaget Oasmia som strategisk och räknar med att erbjudas en styrelseplats. ?Vi blir tillräckligt stora för att kunna få en plats i styrelsen om vi vill?

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Index Pharmas fas 3-förberedelser fortskrider enligt plan

Index Pharma hade ett rörelseresultat på -25,6 miljoner kronor under det fjärde kvartalet 2019 (-22,3)..

DI - 15 minuter sedan

Precio Fishbone föreslår extra utdelning

First North-bolaget Precio Fishbone hade en nettoomsättning på 69,8 miljoner kronor (64,6) under det fjärde kvartalet 2019..

DI - 10 minuter sedan

M, KD och V överens om arbetskraftsinvandring

Moderaterna, Kristdemokraterna och Vänsterpartiet har kommit överens om att agera tillsammans för att ändra reglerna om….

DI - 15 minuter sedan

Stora engångskostnader för Qleanair – inför utdelning

Qleanair, som levererar lösningar för luftrengöring av inomhusmiljöer, redovisar ett nettoresultat för det fjärde kvartalet 2019 på -33,2….

DI - 15 minuter sedan

Mild vinter pressar Slitevind

Slitevind, som säljer elcertifikat och förvaltar vindkraftsanläggningar, hade en nettoomsättning på 29,2 miljoner kronor (28,6) under det….

DI - 15 minuter sedan

Cortus Energy minskar rörelseresultatet – skriver ned Höganäsanläggning

First North-listade Cortus Energy redovisar för det fjärde kvartalet ett rörelseresultat på -18,8 miljoner kronor (-87,5)..

DI - 15 minuter sedan

Mölnlycke tecknar avtal med Iver

Mölnlycke som är världsledande inom medicinska lösningar har tecknat ett globalt IT-driftavtal med Iver..

DI - 15 minuter sedan

Upplagt för revansch – spelanalytiker ser uppsidor på 40 till 80 procent

Från ett motigt 2019 vädrar spelbolagen morgonluft. På Stockholmsbörsen har majoriteten av aktierna lyft på sina rapporter..

DI - 30 minuter sedan

Bultens nya mål: Försäljning på 5 miljarder 2024

På torsdagen presenterade Bulten, som tillverkar fästelement för fordonsindustrin, nya finansiella mål..

DI - 30 minuter sedan

NGM-noterade Nexar ökade omsättningen

Det NGM-noterade underhållningsföretaget Nexar ökade omsättningen till 5,2 miljoner kronor (1,6) och nettoresultatet till -6,6 miljoner….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.