Nyteknik > Teknik

Tuesday, 18 February, 05:43

Nyteknik - 14 feb 20 kl. 07:20

Coronaviruset slår hårt mot Alibaba: "en svart svan"Det nya coronaviruset är "en svart svan" som slår hårt mot den kinesiska e-handelsjätten Alibaba. Leverans- och produktionssystem har delvis slagits ut, varnar koncernchefen Daniel Zhang..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Alibaba, Daniel Zhang

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Coronavirusetslår , hårtmot , Alibabaen , svart, svan
DI - 13 feb 20 kl. 17:10

Alibaba: Coronaviruset är "en svart svan"

Det nya coronaviruset är ”en svart svan” som slår hårt mot den kinesiska e-handelsjätten Alibaba..

GöteborgsPosten - 13 feb 20 kl. 16:13

Alibaba: Coronaviruset "en svart svan"

Det nya coronaviruset är "en svart svan" som slår hårt mot den kinesiska e-handelsjätten Alibaba. Leverans- och produktionssystem har delvis slagits ut, varnar koncernchefen Daniel Zhang..

Cornucopia - 13 feb 20 kl. 10:37

Rapporter om de första leveransproblemen på grund av coronaviruset SARS-CoV-2 - The Economist sänker global tillväxtprognos

Anekdotiska rapporter om leveransproblem på grund av coronaviruset SARS-CoV-2, bland annat från företagsåterförsäljare för HP, börjar nå bloggen. Samtidigt sänker The Economist sin globala BNP-prognos med 0.1 procentenheter givet att sjukdomens spridning är stoppad i mars.

Computer Sweden - 03 feb 20 kl. 11:31

Kinesiska techjättar tar till AI i kampen mot coronaviruset


Nu drar de stora kinesiska techbolagen Alibaba och Baidu sina strån till stacken för att hejda den pågående virusepidemin..

IDG - 03 feb 20 kl. 11:31

Kinesiska techjättar tar till AI i kampen mot coronaviruset


Nu drar de stora kinesiska techbolagen Alibaba och Baidu sina strån till stacken för att hejda den pågående virusepidemin..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 12 timmar sedan

Fler svenska labb får analysera coronavirus

Hittills har sjukvården varit tvungna att skicka prover till Folkhälsomyndighetens laboratorium i Solna vid misstanke om det nya coronaviruset. Men nu ska ytterligare åtta laboratorier runt om i Sverige kunna analysera proverna..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Den här trucken blir världens största elektrifierade fordon

Snart är det premiär för världens största elektrifierade fordon på hjul. Här har den tidigare rekordhållaren inte mycket att sätta emot..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Hot om indraget körkort får bilister att sluta rattsurfa

Hot om böter och klipp i körkortet. De skärpta reglerna tros ligga bakom att färre personer har anmälts för att ha använt handhållen mobiltelefon i bilen i Danmark..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Blåa bleka pricken fyllde 30 år – ”That's us”

Innan kamerorna på Voyager 1 stängdes av för alltid tog farkosten en bild som sedan har blivit världsberömd. Nu har Nasa släppt en förbättrad version..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Här är första 3d-utskrivna superbilen – med egenutvecklad hybriddrivlina

Enligt Kevin Czinger är 21C den första superbilen som serietillverkas med additiv teknik. Modellen har en hybriddrivlina och passageraren sitter bakom föraren..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Strid om vattenresurser – VW och Daimler vill minska oron

Det pågår en strid om vattenresurser knutna till utvinningen av litium i Chiles saltöknar. Livet för så väl ursprungsbefolkningen som flamingos står i fokus. Volkswagen och Daimler gör nu en framryckning för mer hållbar produktion..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Innovation och charm sätter Sickla på kartan

Det industrihistoriska arvet har satt sin prägel på Sickla som har utvecklats till levande stadskvarter med själ och charm. Innovativa företag sida vid sida med kultur, bostäder och handel gör Sickla till en av Stockholms mest spännande stadsdelar..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Framtidens kontor är indelade i zoner – ”fungerar lite som dagens tv-studios”

Plats lär beredas för lego, kanske en surfbräda eller en vägg med exotiska växter. Men framtidens kontor blir också mindre, lätta att möblera om i och indelade i zoner – snarare än fulla av personliga arbetsplatser..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Förenade arabemiratens mål: 6 procent av energibehovet från kärnkraft

Förenade arabemiraten har utfärdat en licens för att driva Barakah, det första kärnkraftverket i arabvärlden. Produktionsstarten är planerad till senare i år..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Många fördelar med att välja trä inom byggindustrin

I en nyligen genomförd omorganisation på statliga kraftsamlingen RISE har man nu inom organisationen 80 personer som med direkt tillknytning till trävaruindustrin. Nu satsar man på att bli ännu bättre..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.