GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 20 February, 03:44

GöteborgsPosten - 13 feb 20 kl. 19:00

Hyllningskväll på tioårsdagen av mordet på Pelle NordkvistKonstutställning, popmusik, och möjligheten att klistra fast stjärnor under ögonen – precis som Pelle hade..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Pelle Nordkvist, Pelle

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hyllningskväll, tioårsdagenav , mordet, Pelle, Nordkvist

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Rapparen Pop Smoke mördad

Sköts i sitt hem under onsdagen..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Regeringen överkörd om kommunmiljarder

Riksdagen har sagt ja till oppositionens förslag om 2,5 miljarder kronor i en extrabudget till kommuner och regioner. Det blir en liten påfyllning i de kommunala kassorna, lite snabbare än vad som annars hade blivit fallet..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Kolindustrin tackar nej till slopad miljölag

Den amerikanska miljöstyrelsen EPA vill ta bort den lag som begränsar mängden kvicksilver som får släppas ut i röken från kolkraftverk, rapporterar Washington Post. Men landets stora energibolag, som Trumpadministrationen vill gynna, tycker att det är en dålig idé..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Kom hem – och vinn evigt liv med Joel

"Allt har sitt slut. Även Henrik Lundqvists karriär i New York Rangers.".

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Åtta döda i bombdåd mot minister i Jemen

Åtta livvakter har dödats i ett bombdåd riktat mot Jemens försvarsminister. Mohammad Ali al-Maqdishi klarade sig oskadd när ett av fordonen i den kolonn han färdades i körde på en vägbomb i provinsen Marib öster om huvudstaden Sanaa, uppger en källa inom försvarsdepartementet..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Efter gaykontroversen – kyrka stoppar folkkära artisten

Operatenoren Rickard Söderberg stoppas från att sjunga gratis..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Höjdpunkterna i Göteborgs hästshow

Vilka tar sig till världscupfinalen i Las Vegas i april? Det avgörs i Scandinavium. Likaså vilka som plockar viktiga poäng i dressyrens kval..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Springoras succéroman ges ut på svenska

Den franska författaren Vanessa Springoras roman "Le consentement" ges ut med den svenska titeln "Samtycket" av Albert Bonniers förlag i november..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Var psykiskt störd vid attack mot tidningsbud

En man som har åtalats för att ha misshandlat och hållit ett tidningsbud fången i flera timmar i Kristianstad bedöms vara allvarligt psykiskt sjuk. En rättspsykiatrisk undersökning visar att mannen i 25-årsåldern led av en allvarlig psykisk störning vid såväl tidpunkten för dådet som vid undersökningen..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Riksdagen godkände hemlig dataavläsning

Från den 1 april får polisen använda hemlig dataavläsning vid misstanke om allvarliga brott. Den nya lagen innebär att polisen och andra brottsbekämpande myndigheter får ta sig in i datorer och andra typer av teknisk utrustning som används för kommunikation, till exempel mobiltelefoner..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.