Cornucopia > Ekonomi

Tuesday, 25 February, 15:39

Cornucopia - 14 feb 20 kl. 06:40

Swedbank och Sparbankernas webtjänster nereSwedbanks och Sparbankernas Internettjänster har drabbats av en driftstörning vid 01-tiden i natt, och fungerar fortfarande inte. Man har inte ens fått upp en reservsajt som informerar om störningen.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Sparbankernas, Sparbankernas Internettjänster, Internet, Swedbank, Internetbanken, Swedbanks IT, Facebook, Just, Revolut, Internettjänsterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Swedbankoch , Sparbankernas, webtjänster, nere
Sydöstran - 14 feb 20 kl. 09:37

Haveri på Swedbank – tjänster nere

Swedbank har omfattande it-problem vilket påverkar banktjänster. Under förmiddagen har vissa tjänster börjat fungera igen men det går inte att genomföra transaktioner..

Hela Gotland - 14 feb 20 kl. 09:23

Haveri på Swedbank – tjänster nere

Swedbank har omfattande it-problem vilket påverkar banktjänster..

Hela Gotland - 14 feb 20 kl. 08:25

Totalhaveri på storbank – alla tjänster nere

Swedbank har omfattande it-problem vilket påverkar alla bankens tjänster..

NSD - 14 feb 20 kl. 06:51

Totalhaveri på storbank – alla tjänster nere

Swedbank har omfattande it-problem vilket påverkar alla bankens tjänster..

GöteborgsPosten - 14 feb 20 kl. 07:49

Totalhaveri i Swedbank – app låg nere i åtta timmar

Omfattande driftstörningar påverkade alla bankens tjänster under fredagsmorgonen..

DI - 16 mar 15 kl. 09:03

Swedbank: Bankens hemsida ligger nere

Swedbanks hemsida ligger nere efter en misslyckad nätverksuppdatering. Både internetbanken, mobilbanken samt kortbetalningar är påverkade. Banken har ingen prognos för när systemen kan vara igång igen..

IDG - 20 mar 15 kl. 15:29

Swedbank stresstestar systemen under helgen - störningar befaras


Tidigare i veckan låg en rad av Swedbanks tjänster nere efter en misslyckad uppdatering. Nu varnar banken för att det även kan bli störningar under helgen - men det beror på ett stort failovertest som är inplanerat sedan tidigare..

Computer Sweden - 20 mar 15 kl. 15:29

Swedbank stresstestar systemen under helgen - störningar befaras


Tidigare i veckan låg en rad av Swedbanks tjänster nere efter en misslyckad uppdatering. Nu varnar banken för att det även kan bli störningar under helgen - men det beror på ett stort failovertest som är inplanerat sedan tidigare.

.

Aftonbladet - 26 aug 16 kl. 08:45

Swedbank i mobilen ligger nere

SvD - 21 jan 13 kl. 18:04

Cyberattack drabbar Swedbank nättjänster

?Fortfarande problem med mobilbanken.?.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 1 timme sedan

Dagens Nyheter visar att tågresor i Europa är för kreditvärdig medelklass - inte för vanligt folk

Dagens Nyheter har i mediakrisens spår diversifierat sig till att sälja lyxresor till kreditvärdig trendkänslig medelklass, som vill bränna stora summor pengar på att resa tåg istället för att flyga. I all välmening lyckas DN bara visa att vanligt folk inte har råd med detta, plus att vanligt folk inte bryr sig eftersom man inte konstruerat resor för dem.
Wien.

Cornucopia - 5 timmar sedan

Är välfärden bäst och orättvisorna lägst i Dorotea kommun?

Sveriges regeringschef Stefan Löfven (S) hävdar att allt som är fel i Sverige idag beror på den så kallade Alliansens skattesänkningar. Aftonbladets ledarsidor hänger på. Om de har rätt att lägre skatt leder till sämre välfärd och ökade orättvisor, så måste således Dorotea kommun med sina 35.

Cornucopia - 8 timmar sedan

Seg börsmåndag fortsätter i Asien - årets uppgång utplånad i USA

Gårdagens lite sega börsmåndag fortsätter i Asien, vilket dock inte är ett kvitto på att det samma kommer hända i Europa.
Segt i Asien.Gårdagens börser utvecklades småtrist med nedgångar över hela linjen.

Cornucopia - 23 timmar sedan

MÖP-måndag: Anställningsstopp i Försvarsmakten

Försvarsmakten har infört anställningsstopp, eller som det heter ett tilläggsdirektiv om "reducerad personell tillväxt" och att takten i beslutad personell tillväxt behöver anpassas. "Detta innebär att mandaten för anställningar av både civil och militär personal behöver framflyttas. Denna åtgärd ska se som tillfällig och ambitionen är att fortsätta den personella tillväxten så snart ekonomin ger förutsättningar för detta.

Cornucopia - Igår: 10:36

Korrektion på de europeiska börserna under morgonen

Morgonen bjuder på en liten korrektion på de europeiska börserna och vinsthemtagningar efter de senaste veckornas smått absurda uppgång. Björnen är tillfälligt tillbaka, tills husse i USA säger sitt i eftermiddag.Björnen.

Cornucopia - Igår: 07:35

Varierande nedåt på börserna i Asien - guldpriset upp

Börserna går i varierande grad nedåt i Asien under morgonen, medan guldpriset stiger, och i svenska kronor slår nytt rekord. Öppningen i Europa är osäker, men det kan förstås bli coronapanik på marknaderna.
-2.

Cornucopia - Igår: 17:33

Har ditt företag eller arbetsgivare en handlingsplan för coronavirusutbrott i Sverige?

Med ett utbrott av coronaviruset SARS-CoV-2 i Norditalien, med bland annat vissa transportstopp som åtgärd, så väcks frågan om du som företagare eller som anställd din arbetsgivare har upprättat några handlingsplaner vi ett utbrott i Sverige. Vad kan en arbetsplats göra?
Norditalien.

Cornucopia - I förrgår: 13:38

Veckan slutade med nytt guldprisrekord - varför investerar man i guld?

Veckan avslutade med ett nytt guldprisrekord - dels högsta intradag och dels högsta dags- och veckostängning. Varför investerar man egentligen i guld, och i så fall hur?50 grams guldtacka.

Cornucopia - I förrgår: 11:43

Hur ser ditt medicinska preppingförråd och logistik ut?

Ett dagsaktuellt ämne kan vara att titta över det medicinska preppingförrådet, som en del av ditt hushålls krisberedskap. Hur ser det ut hemma - klarar du dig från att tvingas gå till apoteket om du och ditt hushåll åker på 2-3 veckors influensa?
Exempel på hemapoteksförråd.

Cornucopia - I förrgår: 08:09

Mycket lägre dödlighet i Covid-19 utanför Kina

Det ser ut som att dödligheten (CFR, case fatality rate, andel döda av andelen diagnosticerade) är mycket lägre utanför Kina. Allra lägst är den ombord på det smittade kryssningsfartyget, vilket talar för att CFR i Kina är för högt pga att man diagnosticerar så få, eller pga mängden rökare i Kina.
Ett kryssningsfartyg i hamn i Hobart, Tasmanien.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.