DI > Ekonomi

Thursday, 20 February, 09:53

DI - 14 feb 20 kl. 06:58

Männens taktik vinner på börsen: ”Har sämre tålamod”Stora trygga bolag inom branscher man känner till – eller mer fokus på risk och mindre på etik?.
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Männens, taktik, vinner, börsenHar sämre , tålamod
YLE - 10 jun 14 kl. 13:05

Vem vinner Conn Smythe Trophy?

Pokalen Conn Smythe Trophy delas årligen ut till NHL-slutspelets värdefullaste spelare. Vem ligger bäst till i år? Oftast går Conn Smythe Trophy till en spelare i Stanley Cupvinnarnas led.

Dagens PS - 06 maj 19 kl. 07:42

Hernhag: Smart taktik på en svängig börs

Här är strategin som gör dig till vinnare på en skakig aktiemarknad, enligt Privata Affärers expert. Nu är börstrenden positiv med ett rally som raderat ut hela börsraset i fjol, konstaterar Marcus Hernhag i Privata Affärer, men samtidigt har börsen kastats mellan hopp och förtvivlan under senaste halvåret; det har varit ”depression och glädjeskutt” om vartannat, framhåller börsproffset. ”Det vi kan vara säkra på är att tiderna förändras och att det alltid kommer att svänga.

Kristianstadsbladet - 16 maj 14 kl. 08:54

Indienbörsen stiger på valresultat


De ledande Asienbörserna föll mestadels sedan USA-börserna tappat humöret. Men i Indien steg börsen rejält sedan det står klart att hindunationalistiska BJP vinner valet.Vid 8.

TA - 16 maj 14 kl. 08:54

Indienbörsen stiger på valresultat


De ledande Asienbörserna föll mestadels sedan USA-börserna tappat humöret. Men i Indien steg börsen rejält sedan det står klart att hindunationalistiska BJP vinner valet.Vid 8.

BT - 16 maj 14 kl. 08:54

Indienbörsen stiger på valresultat

De ledande Asienbörserna föll mestadels sedan USA-börserna tappat humöret. Men i Indien steg börsen rejält sedan det står klart att hindunationalistiska BJP vinner valet. Vid 8.

DI - 13 maj 19 kl. 05:00

Uppgifter: Euronext vinner kampen om Oslobörsen

Börsoperatören Euronext vinner kampen mot Nasdaq om att få köpa Oslobörsen. Det rapporterar Nettavisen med hänvisning till insatta källor..

DI - 15 jul 13 kl. 16:15

Norrmännen över 100 miljarder på Stockholmsbörsen

Norska oljefonden snabbtankar svenska aktier. För första gången någonsin har norrmännens totala innehav på Stockholmsbörsen passerat 100 miljarder kronor i värde.Favoriter är storbankerna, Getinge och Volvo.

DI - 07 jan 14 kl. 16:05

Så lyckas du på börsen

Kvinnorna lyckades bättre än männen på börsen förra året. I alla fall gäller det Avanzas kunder, och skillnaden är störst bland de unga spararna. De unga kvinnornas innehav steg flera procentenheter mer än männens..

PrivataAffärer - 06 sep 16 kl. 12:00

Här är norrmännens favoritaktier

Den norska börsen präglades av stora svängningar under augusti, men försäljningsvolymen på börsen var lägre än normalt. Den mest köpta aktien under månaden var Statoil, och den mest sålda var DNB....

DI - 11 maj 16 kl. 16:43

Mikael Vilenius: Ett val börsen vill vara utan

USA:s presidentval den 8 november är bara ett halvår borta. Det kommer att bli en ful fight som börsen helst skulle vilja vara utan.Men efter valet brukar börsen repa mod, särskilt om en demokrat vinner..

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Svenskarnas sparande lägsta sedan 2015

Hushållens finansiella sparande, nysparandet minus skuldökningen, uppgick till -14 miljarder kronor fjärde kvartalet, vilket var det lägsta….

DI - just nu

SCB: Bostadsbyggandet minskade förra året

Under det fjärde kvartalet påbörjades byggandet av 14.550 nya bostadslägenheter. .

DI - 15 minuter sedan

Index Pharmas fas 3-förberedelser fortskrider enligt plan

Index Pharma hade ett rörelseresultat på -25,6 miljoner kronor under det fjärde kvartalet 2019 (-22,3)..

DI - 15 minuter sedan

Precio Fishbone föreslår extra utdelning

First North-bolaget Precio Fishbone hade en nettoomsättning på 69,8 miljoner kronor (64,6) under det fjärde kvartalet 2019..

DI - 15 minuter sedan

M, KD och V överens om arbetskraftsinvandring

Moderaterna, Kristdemokraterna och Vänsterpartiet har kommit överens om att agera tillsammans för att ändra reglerna om….

DI - 15 minuter sedan

Stora engångskostnader för Qleanair – inför utdelning

Qleanair, som levererar lösningar för luftrengöring av inomhusmiljöer, redovisar ett nettoresultat för det fjärde kvartalet 2019 på -33,2….

DI - 15 minuter sedan

Mild vinter pressar Slitevind

Slitevind, som säljer elcertifikat och förvaltar vindkraftsanläggningar, hade en nettoomsättning på 29,2 miljoner kronor (28,6) under det….

DI - 15 minuter sedan

Cortus Energy minskar rörelseresultatet – skriver ned Höganäsanläggning

First North-listade Cortus Energy redovisar för det fjärde kvartalet ett rörelseresultat på -18,8 miljoner kronor (-87,5)..

DI - 15 minuter sedan

Mölnlycke tecknar avtal med Iver

Mölnlycke som är världsledande inom medicinska lösningar har tecknat ett globalt IT-driftavtal med Iver..

DI - 15 minuter sedan

Upplagt för revansch – spelanalytiker ser uppsidor på 40 till 80 procent

Från ett motigt 2019 vädrar spelbolagen morgonluft. På Stockholmsbörsen har majoriteten av aktierna lyft på sina rapporter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.