YA > Nyheter

Wednesday, 26 February, 16:32

YA - 14 feb 20 kl. 06:00

”Vi började hångla under tredje låten och sen var ju vi ett par” – Izabella och Ola träffades på Starshine för 27 år och har varit ett par sedan första kvällen.För 27 år sedan bjöd sextonåriga Izabella upp Ola som då redan hade slutat gymnasiet. Under de två första tryckarna var det lite trevande, Olas vän DJ Narsell såg detta och bestämde sig för att för första gången i Starshines historia spela tre tryckare på raken. ”Då började vi till slut att hångla och sen var ju vi ett par, det var ju så på den tiden”, säger Izabella Grevskog..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ola, Starshine, Izabella, DJ Narsell, Starshines, Izabella Grevskog

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Klartecken för provborrning i Tomelilla

I juni lämnade Scandivanadium in arbetsplaner för provborrning i Tomelilla kommun till Bergsstaten för godkännande. Sedan dess har det varit tyst. Men nu, drygt åtta månader senare, meddelar myndigheten att planerna är beviljade..

YA - 30 minuter sedan

Nya industriområdet tar form: Ödegård rivs, fordonstvätt planeras

Ödegården Bäckadal rivs under våren och mittemot den kommer en biltvätt att anläggas. Det nya industriområdet kring Ommadalsvägen håller på att växa fram..

YA - 1 timme sedan

Rasar mot alkoholbeslutet: Helt fel riktning

Från och med kommande säsong blir det tillåtet att sälja alkohol på fotbollsmatcher i Norge. Det får Kristelig Folkeparti att se rött..

YA - 1 timme sedan

Filmrecension: Moss lyser mot osynlig fiende

Den osynlige mannen återuppstår som ett hämndlystet ex i en klaustrofobisk rysare – som funkar tack vare en Elisabeth Moss i toppform..

YA - 1 timme sedan

Trots ett första lugnande besked: Nu har legionella upptäckts på Nilsgården

Legionellabakterier har påträffats i vattenkranarna på Nilsgården. Beskedet överraskar både kommunens miljöinspektörer och smittskyddsenheten, eftersom det första provsvaret inte visade några spår av bakterierna..

YA - 1 timme sedan

Bittra fiender orsakar kaos i Malaysia

Malaysia är i djup politisk kris sedan maktkampen om premiärministerposten förvandlats till strid mellan två mäktiga fiender..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.