YA > Nyheter

Wednesday, 26 February, 13:51

YA - 14 feb 20 kl. 06:00

Ungdomlig entusiasm när Sövestad gör comeback: ”Vi vill gärna ha in lite rutin”Fotbollsdöden fortsätter att visa sin fula nuna, och senaste laget att drabbas är Köpingebros damlag. Men allt är inte bara mörker. När säsongen 2020 sparkar igång har Sövestads IF ett damlag för första gången på många år. Det kan dock ta lite tid innan laget skördar framgångar. – Ge töserna två–tre år så kan det se riktigt bra ut, säger tränaren Thomas Larsson..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Sövestad, Köpingebros, Sövestads IF, Thomas Larsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ungdomlig, entusiasmnär , Sövestad, gör, comebackVi vill , gärna, ha in lite rutin

Fler nyheter från YA

YA - 10 minuter sedan

Hatebreed kommer till Bananpiren

YA - 30 minuter sedan

Många hinder på budgetbanan

Tidsbrist, oenighet och blockpolitik gör vägen mot nästa långtidsbudget i EU både krokig och full av hinder. Sverige och dess sparsamma kamrater riskerar att möta tuffare motstånd vid nästa möte..

YA - 15 minuter sedan

Virusspridning i Iran oroar i Sverige

Spridningen av coronaviruset i Iran är det som mest bekymrar de som arbetar med att mota viruset i Sverige. Den omfattande smittspridningen i landet och att fall har exporterats till länder i regionen oroar..

YA - 45 minuter sedan

Alla portas – utom kameramännen

YA - 1 timme sedan

Filmrecension: Skandal med strama mustascher

I händerna på Roman Polanski och den franska skådespelareliten blir Dreyfusaffären ett bastant och vackert kostymdrama – med en sympatisk hjälte utan så mycket djup..

YA - 45 minuter sedan

Försvaret avslutar hemlig coronaövning

Sedan i slutet av januari har analyser av det nya coronaviruset genomförts i ett mobilt laboratorium vid Totalförsvarets Skyddscentrum i Umeå..

YA - 1 timme sedan

Padeln lockade när andra aktiviteter inte drog ungdomar

Intresset för många av årets sportlovsaktiviteter var ovanligt svalt från Skurupsungdomarnas sida. På flera håll uteblev barnen helt. Men hos Skurups padelklubb var det full ös, och stundtals även kö för att testa den populära sporten..

YA - 1 timme sedan

Skurup om slöjförbud: "Strider inte mot lagen"

Ett slöjförbud i skolan strider inte mot lag eller författning, bedömer Skurups kommunstyrelse..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.