SmålandsPosten > Nyheter

Tuesday, 18 February, 05:41

SmålandsPosten - 14 feb 20 kl. 05:50

Därför har chefen inte tid med digMindre stöd och fler uppgifter. Mängder av chefer tycker i allt större utsträckning att de inte hinner med sina medarbetare, visar en studie..
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför har chefeninte , tidmed dig
YLE - 08 jan 16 kl. 08:08

Chefen måste förtjäna sin respekt

Chefen ska vara en mentor och en handledare. Det visar en doktorsavhandling på Vasa universitet som undersökte Y-generationens inställning till arbetslivet. Kom ner från elfenbenstornet!

YLE - 28 aug 17 kl. 12:44

Ung i arbetslivet: Chefen satt på sitt kontor med en övervakningskamera riktad mot oss

Efter vår artikel om hur unga behandlas på arbetsmarknaden fick vi ett brev från Jenny, som ville berätta sin historia. Hon heter inte Jenny på riktigt, men vi kallar henne så för att hon inte ska få problem. Så här skriver Jenny: När jag var mellan 16 och 18 år jobbade jag extra på ett café.

Sydsvenskan - 16 maj 11 kl. 04:52

Offret pekar ut IMF-chefen

Foto: Julio Cortez
Den hotellstäderska i New York som anmält IMF-chefen Dominique Strauss-Kahn för våldtäktsförsök har pekat ut honom vid en identifiering.
Polisen bekräftade att kvinnan känt igen Strauss-Kahn i raden av män som visades upp. IMF-chefen greps på lördagen ombord på ett plan som just skulle lyfta från JFK mot Frankrike.

Kristianstadsbladet - 30 apr 19 kl. 12:19

Tekniske chefen slutar – fjärde höga chefen som på kort tid lämnar

Tekniske chefen Jesper Havelid slutar på Bromölla kommun. Därmed är det ännu en chef i topposition som lämnar på kort tid. .

Blekinge Läns tidning - 30 apr 19 kl. 12:19

Tekniske chefen slutar – fjärde höga chefen som på kort tid lämnar

Tekniske chefen Jesper Havelid slutar på Bromölla kommun. Därmed är det ännu en chef i topposition som lämnar på kort tid. .

News55 - 01 sep 15 kl. 15:44

Kvinnlig arbetsförmedlare sextrakasserade chefen

En kvinna som varit anställd vid arbetsförmedlingens kontor i Stockholm har under två års tid skickat ungefär 4 000 meddelanden via Facebook till sin manliga chef och blir nu efter en anmälan till Personalansvarsnämnden uppsagd från sin arbetsplats. Bland annat har kvinnan skickat meddelanden av ”grov sexuell, intrigerande och provokativ karaktär samt lättklädda och avklädda fotografier på sig själv”, det står i anmälan. Chefen upptäckte inte meddelandena förrän han blev vän med en gemensam kollega på Facebook.

YLE - 24 jan 16 kl. 05:03

"Chefen måste släppa kontrollbehovet"

I takt med att distansarbete blir allt vanligare, så har cheferna börjat gå på kurs för att lära sig leda distansjobb. Det gäller att dels släppa kontrollen, men också göra upp tydliga spelregler. Det krävs ett nytt slags ledarskap av de chefer som har distansarbetare i teamet.

Dagensanalys.se - 23 mar 17 kl. 09:31

Chefen är viktigast när unga väljer jobb

En undersökning som företaget Transcom gjort kring vad som är viktigt när millennials väljer arbetsplats visar att bra ledarskap står mycket högt på listan. Dessutom specificeras de tillfrågade vad ett bra ledarskap innebär för dem. I studien har 1061 personer mellan åldrarna 18-30 fått berätta vad som är viktigast för dem med en arbetsplats.

Entreprenör24 - 23 dec 13 kl. 13:03

Så säger du nej till chefen

Nu i jultider vill vi förstås vara lediga. Men ibland är det svårt att säga nej när chefen ringer. Men det går att sätta gränser.

Trelleborgs Allehanda - 18 maj 11 kl. 10:05

Chefen och chefen

Folk och rövare i Kamomilla stad heter en musikal av Torbjörn Egner som var populär både när jag själv och när mina barn var små.
Den lilla staden där inget farligt händer och där rövarna omvänds till rättskaffens människor bara man uppmuntrar dem. Varför kommer jag att tänka på detta just nu?

Nyheter 24 - 22 mar 12 kl. 13:17

SJ-chefen fiskar jobb i personligt (skryt)brev till ministern


Jan Forsberg hävdar att han tog över ett företag som var "konkursmässigt" men att han vänt utvecklingen till att SJ blivit "ett av Europas lönsammaste och mest framgångsrika nationella järnvägsföretag." STOCKHOLM. I ett personligt brev till infrastrukturminister Chatarina Elmsäter-Svärd fiskar avgående SJ-chefen Jan Forsberg efter ett nytt jobb.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Skönhet en raket på nätet

Hemelektronik och kläder toppar fortfarande e-handeln. Men det är en annan varugrupp som växer snabbast när svenskarna e-shoppar allt mer..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Prischans för svenska Mabel på Brit Awards

Det svenska stjärnskottet Mabel kan bli trefaldig vinnare när Brit Awards fyller 40 år. I kväll koras vinnarna på O2-arenan i London..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Järngödsling av haven kan slå mot fiskbestånd

Att gödsla världshaven med järn har föreslagits som ett sätt att öka havens förmåga att suga upp koldioxid ur atmosfären. Men nu varnar forskare för att åtgärden kan få allvarliga konsekvenser..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Tre av fyra australier påverkade av bränderna

Nära tre fjärdedelar av invånarna i Australien – nästan 18 miljoner personer – har påverkats av den senaste markbrandssäsongen i landet, enligt en studie..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Förbundets önskan: Fem brottare till OS

Två är redan klara för Tokyo-OS. Förbundets förhoppning är att ytterligare brottare ska kvala in via turneringarna i Ungern och i Bulgarien..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

JK saknar inte hetluften

En stjärnjurist som fick toppjobb efter toppjobb, men som också skapade kontrovers. Nu är Göran Lambertz pensionär, men juridiken, samhällsfrågorna och Quick-fallet sätter fortfarande igång honom..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Födelsedag

100 år.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Staden som betalar dig för att flytta dit

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Polisens nya spionplan möter kritik

Polisen väntas i veckan få grönt ljus att installera virusprogram i mobiltelefoner för att kunna läsa kommunikationer i krypterade appar..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Älgen inte klimathot

När Skogsstyrelsen basunerar ut sina rapporter har myndigheten i huvudsak skogsproduktionen i blickfånget. Mer skog och mera träd, verkar alltid stå i centrum före en balans mellan skogliga och allmänna intressen. Ledarskribenten Ester Hedin verkar 4/3 acceptera Skogsstyrelsens argumentering och önskan om en ökad skogsproduktion.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.