GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 18 February, 05:40

GöteborgsPosten - 13 feb 20 kl. 17:28

Brevbomb började brinna på bankEn brevbomb började brinna på banken ING:s huvudkontor i Amsterdam på torsdagen och en annan desarmerades på företaget Unisys kontor i Leusden..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
ING, Amsterdam, Unisys, Leusden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brevbombbörjade , brinna, bank
SvD - 07 dec 11 kl. 21:40

Brevbomb mot bank-vd

Stoppades vid Deutsche Banks kontor i Frankfurt..

Helsingborgs Dagblad - 13 feb 20 kl. 17:28

Brevbomb började brinna på bank

En brevbomb började brinna på banken ING:s huvudkontor i Amsterdam på torsdagen och en annan desarmerades på företaget Unisys kontor i Leusden. En person andades in rök vid branden, men inga övriga personskador rapporteras. En rad brevbomber har skickat.

UNT - 13 feb 20 kl. 17:28

Brevbomb började brinna på bank

En brevbomb började brinna på banken ING:s huvudkontor i Amsterdam på torsdagen och en annan desarmerades på företaget Unisys kontor i Leusden..

Aftonbladet - 13 feb 20 kl. 17:28

Brevbomb började brinna på bank

▸ En brevbomb började brinna på banken ING:s huvudkontor i Amsterdam på torsdagen och en annan desarmerades på företaget….

BT - 09 dec 11 kl. 13:55

Brevbomb mot italienskt skattekontor

En brevbomb, skickad till den italienska skattemyndigheten, exploderade på fredagen och skadade chefen för Equitalia. Chefen hade öppnat paketet och då skadat handen, sade en talesperson för Equitalia.
En italiensk vänsterextrem grupp sade sig i torsdags ligga bakom en brevbomb som hade skickats till vd:n för tyska storbanken Deutsche bank, Josef Ackermann.

UNT - 07 dec 11 kl. 21:40

Brevbomb mot Deutsche Bank upptäckt

En misstänkt brevbomb, adresserad till Deutsche Banks vd Josef Ackerman har stoppats vid bankens Frankfurtkontor, uppger en amerikansk tjänsteman. Paketet innehöll sprängmedel och splitter, enligt tjänstemannen. (TT).

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Anarkister bakom ny brevbomb

En italiensk anarkistgrupp har tagit på sig ansvaret för ännu en skickad brevbomb. I torsdags hittade polisen en bomb adresserad vd:n för Deutsche Bank. På fredagen skickades en bomb till Italiens skatteminister som skadades i ena handen.

Helsingborgs Dagblad - 15 dec 11 kl. 18:53

Ny brevbomb hos skattemyndighet

En brevbomb upptäcktes på torsdagen på ett av den italienska skattemyndighetens kontor. På samma kontor blev skattemyndighetens chef Marco Cuccagna skadad i förra veckan när en laddning exploderade i händerna på honom. Torsdagens bomb upptäcktes i tid, den hade inte levererats ända fram.

Sydsvenskan - 09 dec 11 kl. 16:48

Brevbomb mot skatteverket

Chefen för Italiens skattemyndighet skadades i dag av en brevbomb. Åklagare har inlett en utredning om terrorbrott. En italiensk vänsterextrem grupp har sagt sig ligga bakom en brevbomb till Deutsche Banks vd.

NSD - 08 dec 11 kl. 12:24

Deutsche Bank-brev innehöll bomb

Det misstänkta paket som var adresserat till Deutsche Banks vd och som stoppades på onsdagen, innehöll verkligen en brevbomb som kunde ha exploderat, uppger tysk polis..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Arabvärlden får sitt första kärnkraftverk

Förenade arabemiraten har utfärdat en licens för att driva Barakah, det första kärnkraftverket i arabvärlden. Produktionsstarten är planerad till senare i år..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Politiker vill se granskning av Front Advokater

Josefson: "Nu får man ta och reda i den här frågan"..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

LO bantar sin konstsamling med en tredjedel

Den fackliga centralorganisationen LO har gjort sig av med över en tredjedel av sin konstsamling de senaste åren. Konsten har sålts till personal i LO-borgen, på auktioner och skänkts till Myrorna, skriver.

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

GP-läsarnas bilder från översvämningarna

Har du drabbats av eller märkt av översvämningarna? Skicka dina bilder till nyheter@gp.se.

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Räddningstjänsten: Skaffa egna pumpar

Efter Ciara kom Dennis. Nu rustar bland annat Värnamo för stora mängder regnvatten som väntas till staden de närmaste dagarna..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Sälen Sally simmade rakt in i översvämmade fiskaffären

Butiksägaren: "Hörde hur det plaskade väldigt i ett av rummen"..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Två gripna för människorov – två till sjukhus

Två personer greps under natten till måndag, misstänkta för människorov. Två andra personer fördes till sjukhus..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Kritik mot pensionsreform – kan strida mot EU-rätt

Den utredning som ska reformera det omdiskuterade premiepensionssystemet möter ny kritik. Enligt Konkurrensverket kan ett av förslagen strida mot EU-rätten..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Musikproducenten Andrew Weatherall död

Den brittiske musikproducenten och DJ:n Andrew Weatherall har gått bort i sviterna av en sjukdom, skriver hans representanter på.

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Kone drar sig ur Thyssen Krupp-samtal

Den finländska verkstadskoncernen Kone har avbrutit samtalen med tyska Thyssen Krupp om att köpa tyskarnas enhet för hisstillverkning, skriver Kone i ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.