DI > Ekonomi

Monday, 17 February, 20:48

DI - 14 feb 20 kl. 05:19

Strid om innehålletSpotify köpte häromveckan The Ringer, en amerikansk sajt med artiklar om basket, amerikansk fotboll, tv-serier och annan populärkultur samt. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
The Ringer

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stridom , innehållet
Dagensanalys.se - 04 okt 16 kl. 10:01

Tittare vill se reklam på TV och då slippa betala för innehållet – men reklamblockerar när det visas

En undersökning genomförd i USA avslöjar att 53 procent av TV-tittarna föredrar att ”betala” för tittandet genom att få se reklam. Men bakom siffrorna döljer sig en annan sanning. För det första riktade sig undersökningen till de som tittar på minst 5 timmar TV per vecka.

Dagensanalys.se - 05 dec 16 kl. 20:10

6 smarta tips för att se till att innehållet på din sida ska ge dig försäljningssiffror

Det duger inte längre att bara locka till sig visningar. En smart annonskampanj måste ju också övertyga konsumenterna om att de ska välja din produkt. Nedan följer därför 6 tips som kan visa sig vara smarta att följa!

Dagensanalys.se - 06 apr 17 kl. 03:26

Youtube TV ska locka tillbaka den yngre generationen men innehållet från linjär-tv kommer att sabba

TV-kanalernas problem är att den yngre generationen hoppar över TV-köpet till förmån för häftigare mobiltelefoner eller skärmar för spel och annat nöje. Om man kollar på linjär-tv sker det  på föräldrarnas nyinköpta Samsung, som sitter där på väggen ovanför VHS-spelaren. Här vill Youtube hoppa in och göra nytta för TV-kanalerna.

BT - 20 mar 13 kl. 08:17

Innehållet avgör ? inte etiketten

Allt sedan avslöjandet om att hästkött skulle ha blandats in färdiglagade maträtter, så har det blivit tydligt att våra värderingar kring maten i många avseenden bygger på fördomar. I debatten har det visserligen hävdats att den verkliga skandalen skulle bestå i att det lovats en sak på etiketten, men att det sedan serverats något helt annat. Så är det givetvis.

Dagensanalys.se - 25 jan 16 kl. 13:55

Många stänger av annonsblockerare om innehållet är tillräckligt intressant

Annonsblockering har blivit en verklig utmaning för både medier och annonsörer. Under Q4 2015 har nära 40% av svenskarna någon tjänst för annonsblockering. Samtidigt som användandet växer kraftigt, är det också många som tillfälligt kan tänka sig att stänga av annonsblockerare om detta krävs för att få tillgång till intressant innehåll.

YLE - 06 jun 17 kl. 20:03

Sportreferat, De Eurovisa, nyhetssändningar om terror och Strandbergs videon - Svenska Yle premierar det bästa innehållet 2016

Svenska Yle premierar det bästa innehållet från år 2016. Bland pristagarna finns bland annat Radioteaterns ljudkonstverk på Lappvikens sjukhus i Helsingfors och Yle Nyheters extrainsatta sändningar om den senaste tidens terrorattacker. Svenska Yles språkpris 2016 går till Ylesportens producent Christoffer Herberts.

YLE - 06 jun 17 kl. 20:03

Sportreferat, De Eurovisa, nyhetssändningar om terror och Strandbergs videor - Svenska Yle premierar det bästa innehållet 2016

Svenska Yle premierar det bästa innehållet från år 2016. Bland pristagarna finns bland annat Radioteaterns ljudkonstverk på Lappvikens sjukhus i Helsingfors och Yle Nyheters extrainsatta sändningar om den senaste tidens terrorattacker. Svenska Yles språkpris 2016 går till Ylesportens producent Christoffer Herberts.

Cornucopia - 24 jun 16 kl. 16:17

Midsommarmys: I framtiden är rubriken allt och innehållet inget

I takt med att sk "gammelmedia" stängt sina kommentarsfält har den publika Internetdebatten flyttats till Facebook och Twitter. Det är en olycklig utveckling, då det ofta är uppenbart att de flesta som kommenterar där bara läser rubriken.

Att ha möjlighet att kommentera artiklar hos "gammelmedia" tillhörde kanske storhetstiden från förr, innan mediakrisen tog fart på allvar.

Dagensanalys.se - 16 apr 19 kl. 03:54

Podcast från IKEA ska få dig att sova – läser upp innehållet från katalogen

Men en skön röst läser IKEA upp innehållet ur katalogen. Allt för att få dig att slappna av och somna. Bokhyllan Billy, soffbordet Lövet … Zzzzz Så här skriver IKEA på Spotify om sin podcast: IKEA understands that sleep is important to living a better everyday life.

YLE - 28 mar 19 kl. 09:38

Årets mammalåda fokuserar på kvalitet framom pris - ta en titt på innehållet i årets förpackning!

I dag presenteras årets moderskapsförpackning och innehållet i den. Årets mammalåda innehåller 63 produkter, allt från kläder till hygienartiklar..

Realtid - 05 apr 19 kl. 16:55

”Swedbank bör berätta om innehållet"

– Swedbanks norska advokatrapport innehåller med stor sannolikhet kurspåverkande information och i så fall bör banken berätta om innehållet. Det säger Daniel Stattin, professor i civilrätt, särskilt associationsrätt, vid Uppsala universitet, till Realtid..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Jeff Bezos satsar 97 miljarder på klimatet – ”det största hotet”

Amazongrundaren Jeff Bezos startar klimatfonden ”Bezos Earth Fund” och satsar själv 10 miljarder dollar, motsvarande 97 miljarder kronor,.

DI - 45 minuter sedan

Okände snus-kungen träder fram – receptet gav miljonregn och infekterad tvist

Swedish Matchs stora framtidshopp Zyn uppfanns av apotekaren och snusnestorn Thomas Ericsson, som utöver att ha sålt sitt patent för….

DI - 1 timme sedan

Eurogruppmötet: Sverige tvekar om bankunionen

Sverige berättade för euroländerna på måndagen att regeringen just nu överväger för- och nackdelar av att delta i EU:s bankunion..

DI - 1 timme sedan

EU hotar med stramare tyglar för sociala medie-jättar

EU kan komma att skärpa regler och bestraffningar mot sociala medier som misslyckas med att förhindra näthat och falsk information..

DI - 1 timme sedan

Diktaturen kan smittas av virus

Den försiktiga optimism som infann sig efter tre dagar av minskat antal insjuknade i coronaviruset blev kortvarig..

DI - 1 timme sedan

Liberala marknadsidéer ger ingen ny kärnkraft

Det är omöjligt att förutse om nya kärnkraftverk kan bli en kommersiell framgång – om kärnkraftselen ska konkurrera fritt med annan el på….

DI - 1 timme sedan

H&M håller mer än hälften av sina butiker i Kina stängda

Svenska klädjätten H&M håller fortfarande 284 av sina totalt 520 butiker i Kina stängda..

DI - 1 timme sedan

En ny svensk stjärnkrog

Restaurang Etoile i Stockholm är årets enda nya svenska stjärnkrog. Det stod klart när franska Guide Michelin presenterade årets krogguide….

DI - 2 timmar sedan

Vinstrally för investmentbanken – bonusregn på 428 Mkr

2019 var det bästa året för Carnegie sedan Altor tog över investmentbanken från Riksgälden..

DI - 2 timmar sedan

Mats Gabrielsson fortsätter öka i Trention

Mats Gabrielsson, ordförande och största aktieägare i Trention, har via bolaget B.O..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.