Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 25 February, 19:48

Kristianstadsbladet - 14 feb 20 kl. 05:00

Många börjar nya året med skulder – här är rådenFör en del innebar decembers julklappsinköp inte bara mindre att handla för i januari, utan skulder. 2019 var det dock bara nio Bromöllabor som sökte skuldsanering första halvåret efter jul. Jämfört med 39 på helåret. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Bromöllabor

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många börjar nya åretmed , skulderhär är , råden
Expressen - 26 jul 17 kl. 07:02

LISTA: Här är de 25 personer med högst skulder i den svenska adeln

Adeln brukar förknippas med slott, herrgårdar och ärvda rikedomar.Men Expressens granskning av Adelskalendern visar att 319 personer ur adelssläkterna har aktuella skulder hos Kronofogden.Här är de 25 personer med högst skulder..

Opinionen.se - 29 maj 13 kl. 13:21

Kostar två miljarder om året - utan att den används

Berlins nya storflygplats är ett monumentalt fiasko. Kostnaden uppgår till 2 miljarder kronor om året - utan en enda passagerare, skriver Der Spiegel och SvD Näringsliv..

Cornucopia - 29 aug 13 kl. 16:16

Skuldbubblan: Hushållens skulder nu 85.43% av BNP

SCB släppte idag sin ironiskt benämnda Sparbarometer, där det framgår att hushållens skulder nu uppgår till 85.43% av BNP. Skulderna är nu uppe på 3 066 777 MSEK kronor eller om man så vill 3 066 miljarder SEK.

Kristianstadsbladet - 15 aug 12 kl. 09:00

Obetalda skulder - en privatsak enligt MP

Foto: Scanpix
Miljöartiet ser inga problem med att partikollega har skulder hos Kronofogden.
Miljöpartiet ser inget problem med att ordförande i tekniska nämnden Anita Zieme (MP) har obetalda skulder hos Kronofogden som gäller den egna förvaltningen C4 Teknik. ?

DN - 07 dec 17 kl. 11:28

IMF varnar för Kinas växande skulder – påminner om USA före finanskrisen

Internationella valutafonden, IMF, varnar för att nästa globala finanskris kan utlösas av Kinas växande skulder. I den första stora genomgången av Kinas finansiella system på sex år noterar fonden att en utveckling ägt rum som påminner om den i USA åren innan finanskrisen 2008..

DI - 18 okt 16 kl. 12:14

Handelsbanken: Extrema skulder i Kina

Skulderna i Kina har stigit till "extrema" nivåer, i synnerhet inom företagssektorn, vilket riskerar att orsaka en finanskris. Men förhållandevis låga skulder i den offentliga sektorn gör att situationen ändå är hanterbar. Det skriver Handelsbanksekonomen Bjarke Roed-Fredriksen i bankens "China Update.

YLE - 20 mar 17 kl. 14:19

Vårdagjämningen och den fläckfria solen

I dag hände det, klockan 10:28 på förmiddagen. Den här vårens match mellan ljuset och mörkret avgjordes till vårens fördel då vårdagjämningen inföll på norra halvklotet, inklusive Finland. De kommande sex månaderna är det solen som regerar, och gott så!

Expressen - 12 okt 17 kl. 06:30

Han ljög för sin sambo om den hemliga lasten

Här klipper Lyxfällans programledare Magnus Hedberg kreditkortet för Petr, 38, som är miljonär i skulder. Bakom den kantrade ekonomin finns en mörk hemlighet – som han dolt för sambon Marlena, 32.– Han lovade mig att aldrig mer ta en kredit.

BT - 02 nov 14 kl. 22:51

2014 ? året då Hauger höll klassen

2013 sågade han sig själv. I år har Henning Hauger tagit revansch – vilket syns när BT:s spelarbetyg från samtliga Elfsborgs allsvenska matcher nu har sammanställts. "I år har jag visat att jag kan spela fotboll – men jag har ännu mer att ge", säger norrmannen.

BT - 02 nov 14 kl. 22:51

2014 ? året då Hauger höll klassen

2013 sågade han sig själv. I år har Henning Hauger tagit revansch – vilket syns när BT:s spelarbetyg från samtliga Elfsborgs allsvenska matcher nu har sammanställts. "I år har jag visat att jag kan spela fotboll – men jag har ännu mer att ge", säger norrmannen.

YLE - 09 jun 16 kl. 19:56

Fiskare önskar säljakt året runt

Säl borde få jagas året runt. Men den hälsningen i portföljen uppvaktade fiskerifolk och riksdagsledamöter från Österbotten miljöminister Kimmo Tiilikainen (c). - Vi är positivt överraskade att de tog tid att höra på oss.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

Palmegruppens spaningsledare: Tror vi lyckas

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Thunberg träffade fredspristagare – en "förebild"

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Rattfylleri: Bilist får fängelse efter E 22-färd

En man som körde bil på E 22 med 1,5 promille alkohol i blodet har dömts i tingsrätten. Straffet blir en månads fängelse..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

OS "fortsätter som planerat" trots virusoro

Coronaviruset sätter stopp för den japanska fotbollsligan. Men än så länge påverkas inte landets OS-planer. "Vi har aldrig diskuterat att ställa in spelen", skriver OS-arrangören i ett uttalande till AFP..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Översvämningsrisken: Två meter över havet och stigande

Det är redan blött och vattnet når allt högre upp på Kristianstads låga slänter. Men någon kris, trots att nivåer på två meter över havet har nåtts, är det inte. Än..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Viruset har nått spanska fastlandet

Ett första fall av det nya coronaviruset har bekräftats på det spanska fastlandet, i Katalonien. Även Schweiz rapporterar sitt första fall..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Vad kan du om semlor?

Fettisdagsbulle, fastlagsbulle eller semla… kärt barn har många namn. Men vad kan du egentligen om det populära bakverket? Testa dina kunskaper i vårt quiz..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Upp till bevis för straffat Manchester City

Manchester City har stängts av från Europaspel de kommande två säsongerna. Med andra ord: upp till bevis för klubben redan den här Champions League-våren..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Grundavdrag för brottsoffer på väg att slopas

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Blodbad för Norwegian på Oslobörsen

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.