Kristianstadsbladet > Nyheter

Monday, 24 February, 06:38

Kristianstadsbladet - 14 feb 20 kl. 05:00

Tv-krönikan: Därför fascinerar ”Första dejten”Så här i Alla hjärtans-tider berättar kulturredaktören Sune Johannesson varför han är ett fan av Svt:s dokusåpa ”Första dejten”. I program efter program möter han människor som vågar visa sina inre och yttre liv för att möta det som kanske är livets mening, kärlek. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Första, Alla, Sune Johannesson, Svt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tv-krönikanDärför , fascinerarFörsta , dejten
YA - 14 feb 20 kl. 05:00

Tv-krönikan: Därför fascinerar ”Första dejten”

Så här i Alla hjärtans-tider berättar kulturredaktören Sune Johannesson varför han är ett fan av Svt:s dokusåpa ”Första dejten”. I program efter program möter han människor som vågar visa sina inre och yttre liv för att möta det som kanske är livets mening, kärlek. .

Nyheter 24 - 22 jan 14 kl. 15:17

Tio tips på hur du tar dig igenom dejten – innan, under och efterVi två

Nyheter24:s mesta dejtingproffs är på gång igen. Sist tipsade de om vad du ska leta efter hos en blivande partner – den här gången hjälper de dig att överleva dejten.Gustav tipsar om att slösa cash, skryta och – i värsta fall – dra hem.

DalaDemokraten - 27 okt 16 kl. 09:22

Bjöds på dejt – dejten vill ha pengarna tillbaka

Dejten bjöd på middag och skämtade om att Elsa skulle swisha honom pengar för middagen. "Jag trodde han skämtade", berättar Elsa. När dejten inte "klickade" så sms:ade dejten en vänlig påminnelse om att swisha för maten..

LV - 20 okt 16 kl. 09:51

Så vill flest singlar ha första dejten

Dejtingsajten Elitsinglar har tagit reda på hur den perfekta dejten ser ut. Deras undersökning visar att en överväldigande majoritet av singlar helst dricker en kaffe på den första dejten..

Expressen - 16 feb 17 kl. 16:35

Dejten blev en succé

Den kanadensiska tennisstjärnan Eugenie Bouchard förlorade ett vad och lovade bort en dejt till en främling. Nu är dejten avklarad och den lyckliga vinnaren menar att mötet inte kunnat gå bättre. "Den bästa dejten någonsin", skriver den 22-åriga studenten John Goehrke på Instagram.

Helsingborgs Dagblad - 08 feb 15 kl. 04:00

Krönikan om föräldraansvar fick nytt liv

Den här texten skulle egentligen ha handlat om någonting helt annat, men eftersom min extremt lästa krönika, “Lite föräldraansvar, om jag får be” (även kallad klickmonstret), från hösten 2013 har fått ny fart i sociala medier den senaste veckan känner jag att stämningen kräver en smula reflexion. För er som har lyckats missa krönikan, allvarligt talat ni kan inte vara många, är kärnan i den att jag tycker att föräldrar i dag tar för lite ansvar för sina barns fostran och att de istället lämnar (lämpar över ansvaret på förskola och skola (googla “föräldraansvar” om du vill läsa den). Jag tror egentligen inte att barn av i dag är så mycket annorlunda än när jag växte upp, men uppstyrningen av dem är för dålig (jag är alltså inte för en fri

Expressen - 12 apr 11 kl. 21:44

Inte sex på första dejten - då lyssnar du på Coldplay

Älskar du Coldplay? Då har du inte sex på första dejten. Påstår i alla fall dejtingsajten Tastebuds..

Expressen - 12 apr 11 kl. 22:06

Coldplays fans har inte sex på första dejten

Älskar du Coldplay? Då har du inte sex på första dejten. Påstår i alla fall dejtingsajten Tastebuds..

GöteborgsPosten - 12 okt 11 kl. 13:05

Sex på första dejten - ja tack

70 procent av singlarna i Västra Götaland kan tänka sig sex på första dejten..

BT - 14 nov 12 kl. 12:35

Oordnad ekonomi sabbar dejten

Tre av fyra skulle dra sig ur ett fortsatt dejtande om det framkom att den andra personen hade dolda skulder. Kvinnor skulle i ännu högre utsträckning dra öronen åt sig, enligt en undersökning bland tusen svenskar som Nordea har gjort.
Snålhet uppskattas inte heller, liksom tomma ekonomiska löften.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Spion eller hjälte – Assanges öde ska avgöras

En hjälte som spritt ljus på missförhållanden – eller en förrädare som äventyrat USA:s säkerhet. En domstol i London tar nu ställning till om Wikileaksgrundaren Julian Assange ska överlämnas till USA, och i så fall riskera årtionden i fängelse..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Man stucken i Stockholm – två gripna

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Kryssningar – en smittbomb för sjukdomar?

Dödliga virus, vattkoppor och massdiarré. För en del blir kryssningssemestern inte den lyxiga avkoppling de hoppats på. Coronautbrottet på Diamond Princess har åter satt ljus på fartygen som smitthärdar.

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Översvämningsrisken i Halland fortsatt hög

Översvämningsriskerna längs Nissan och Lagan är fortsatt stora och SMHI:s klass 3-varningar för extrema flöden ligger kvar. I Halmstad väntar räddningstjänsten nu på 15 000 sandsäckar, som ska hjälpa till att stoppa flödena att nå hotade hus..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Dags att söka feriejobb – ”spännande att se hur många som söker i år”

Kommunen erbjuder jobb på sommaren för elever födda 2003 och 2004. Först fördelas platserna mellan 17-åringarna och resterande lottas ut till de 16-åringar som sökt. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Skånsk lärare får barnen i flyktingläger att skratta

Under sju intensiva dagar bjöd Carolina Lennryd och hennes kollegor från Clowner utan gränser flyktingbarnen på Lesbos på fjorton föreställningar. – Många föräldrar berättar att vi fått deras barn att skratta för första gången på flera månader, det är fint, säger hon..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Debatt: Kvinnors löner ovärdiga ett land som kallar sig jämställt

Vi har just gått in i 2020-talet. Den tekniska utvecklingen går i ett rasande tempo. Digitaliseringen och automatiseringen medför stora förändringar och utveckling av vårt samhälle och arbetsliv.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Komiker utmanar killar att förklä sig till tjejer

I april kommer komikern Thomas Järvheden till en ladies night i Hässleholm. På sociala medier skojar han att killar som lyckas förklä sig så bra att de tas för tjejer och kommer in – ger han en gratis cd. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Hon för husets historia vidare – släkting sägs ha flytt slagsmål i Tyskland

Hon tog över huset för fem år sedan. Men det var först när Jessica Nordkvist började renovera huset som hon upptäckte hemligheterna som huset dolt..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Boende om rivningen: Viktigast att Willys blir kvar

Snart är det klassiska Tempotorget ett minne blott. För de som bor i närheten tycks det viktigaste vara att de får behålla sin närbutik. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.