Blekinge Läns tidning > Nyheter

Tuesday, 25 February, 19:33

Blekinge Läns tidning - 14 feb 20 kl. 04:00

Blekinge: Föreningen splittras efter 83 år - bitterhet mot kommunenKostnaderna för att klippa fotbollsplanen blev dödsstöten för Gränums IF. Föreningen som bildades 1937 är nu delad på två nya föreningar. Beslutet togs med en stor portion bitterhet mot att kommunen inte ger lika villkor för ideella föreningars fotbollsplaner som för kommunens egna..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Gränums IF

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blekinge, Föreningen, splittrasefter 83 , år, bitterhetmot , kommunen
Blekinge Läns tidning - 05 nov 15 kl. 19:07

Division 3-lagen splittras

Förslaget till serieindelning fotbollssäsongen 2016 bjuder bara på en överraskning med Blekingeögon sett. Distriktets division 3-lag splittras när Sölvesborg placeras i södra trean..

Blekinge Läns tidning - 05 feb 18 kl. 12:41

Alcazar splittras - åker på avskedsturné

Alcazar splittras efter 20 år och ger sig ut på en sista turné. Discotrion gör även den officiella låten till årets Europride-festival samt släpper nya singeln "In the name of love" i dag.(TT).

Blekinge Läns tidning - 01 maj 18 kl. 13:28

Boyzone släpper nytt - och splittras

Boyzone firar 25 år genom att ge ut ett nytt album och därefter splittras för gott. Det irländska före detta pojkbandet skriver på Twitter: "Nyheten är ute och ja, det stämmer. Vårt nya album blir det sista för Boyzone.

Blekinge Läns tidning - 20 aug 19 kl. 20:05

FN varnar: Jemen kan snart splittras

FN:s Jemensändebud Martin Griffiths varnar för att landet snart kan splittras om inte en lösning på den blodiga konflikten snabbt nås..

Blekinge Läns tidning - 12 sep 15 kl. 17:05

SDU i Blekinge splittras av konflikten

SD:s brytning med ungdomsförbundet har lett till totalt splittring i Blekinge. Flera ledamöter i toppen har hoppat av och SD har stängt ungdomsförbundets sida..

Blekinge Läns tidning - 17 sep 19 kl. 09:56

Bolaget vill renovera huset – undviker dialog med Hyresgästföreningen

Inför renoveringar i ett stort lägenhetshus med 100 lägenheter har SBB valt att undvika en dialog med Hyresgästföreningen. Oroliga gäster har hört av sig och blivit rekommenderade av föreningen att inte skriva på intyg. – Vi har vanligtvis diskussioner med bolagen innan omfattande renoveringar, en sån har vi inte fått ha i det här fallet, säger Mikael Nelander, förhandlare för Hyresgästföreningen..

Blekinge Läns tidning - 19 jun 19 kl. 12:07

Vice ordförande i prostatacancerföreningen: ”Män testar sig alldeles för sent”

Prostatacancer är den vanligaste formen av cancer i Sverige. I höst kommer Region Blekinge att börja erbjuda så kallade PSA-test åt män över 50 år i länet. Prostatacancerföreningen Viktor reagerar glatt på nyheten..

Blekinge Läns tidning - 12 jul 19 kl. 16:45

Boende klagar - skytteföreningen välkomnar dialog

Efter att synpunkt gällande skyttet på Härnäs skjutbana rekommenderar Miljöförbundet Blekinge Väst nu anmälaren att prata direkt med föreningen..

Blekinge Läns tidning - 10 feb 20 kl. 16:17

Handelsföreningen om Biltemas etablering: ”Fantastiskt bra”

I maj nästa år beräknas Biltema öppna på Viggenområdet. Ett lyft för hela Ronneby och Blekinge menar handelsföreningen. – En bättre plats i den här delen av landet är svår att hitta, säger Ronny Johannesson..

Blekinge Läns tidning - 21 maj 17 kl. 20:10

Lyssna inte på Hyresgästföreningen

Hyresgästföreningen släppte i förra veckan (18 maj) en rapport om hur eländigt det är för unga vuxna i Sverige att hitta bostad. Som vanligt drivs Hyresgästföreningen av att propagera för att behålla bostadsmarknaden precis som den ser ut. Men inget blir bättre av att bygga fler små hyresrätter på en bostadsmarknad där ingen rör på sig.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

OS "fortsätter som planerat" trots virusoro

Coronaviruset sätter stopp för den japanska fotbollsligan. Men än så länge påverkas inte landets OS-planer. "Vi har aldrig diskuterat att ställa in spelen", skriver OS-arrangören i ett uttalande till AFP..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Viruset har nått spanska fastlandet

Ett första fall av det nya coronaviruset har bekräftats på det spanska fastlandet, i Katalonien. Även Schweiz rapporterar sitt första fall..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Cancerdrabbad sökte vård men fick diagnos för sent

Gång på gång sökte en kvinna vård hos sin läkare på Olofströmskliniken. Men trots flera vårdbesök och allvarliga symtom, kom det att dröja åtta månader innan hon till slut fick en diagnos. Då var det för sent.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Upp till bevis för straffat Manchester City

Manchester City har stängts av från Europaspel de kommande två säsongerna. Med andra ord: upp till bevis för klubben redan den här Champions League-våren..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Grundavdrag för brottsoffer på väg att slopas

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Blodbad för Norwegian på Oslobörsen

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Fler laviner än vanligt: "Stor olycksrisk"

Fler laviner än vanligt har inträffat i år, och när sportlovsfirare intar de svenska fjällen gäller det att vara försiktig. Den växande trenden med offpiståkning bortom skidanläggningarna ökar risken för olyckor..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Krif kvalar mot Vimmerby – målrapporter här

Krif går in i playoff till allsvenskt kval i kväll i bortamatchen mot Vimmerby. Blekingesport kommer att ge dig målrapporter här. Matchstart: 19.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Bogsering: Sjöräddare i knipa

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Tusen hotellgäster i karantän på Teneriffa

En italiensk man har insjuknat av det nya coronaviruset på Teneriffa och omkring 1 000 hotellgäster har satts i karantän på den spanska ön – bland dem svenskar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.