Expressen > Nyheter

Friday, 21 February, 23:22

Expressen - 13 feb 20 kl. 22:18

LO kräver förändring av S politik – ställer fem kravRegeringen måste göra en reell förändring för att återvinna stödet hos LO-medlemmarna.Det menar LO:s styrelse som skriver på DN Debatt.”En sådan politik kan komma i konflikt med ingångna avtal. Men S måste sätta ökad jämlikhet främst.”.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
LO, DN Debatt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LO kräver, förändringav S , politik, ställer, fem, krav
Nyan - 30 jun 17 kl. 10:00

Utskott kräver snabb lagändring

Riksdagens grundlagsutskott har med långa tänder accepterat riksregeringens förslag till hur man ska lösa vårdreformens ekonomiska konsekvenser för Åland. Men lösningen bör vara tillfällig, skattegottgörelsen måste tryggas och självstyrelselagen ändras.
Hela den enorma juridiska härva, sannolikt självstyrelsens största någonsin, som rikets stora reformpaket har lett till för Ålands del håller nu på att nystas upp.

YLE - 25 feb 13 kl. 10:55

Solkungen kräver attitydförändring

Jag ringde just upp den legendariska hockeytränaren Juhani Tamminen, vars mått är rågat vad hockeyvåld beträffar. Han tycker att det en gång för alla är dags för en attitydförändring och den ska inte bara göras bland spelarna och deras tränare. Han räknar upp dessa fem element som ishockeyn består av: 1.

Cornucopia - 24 jul 19 kl. 10:45

Lars Wilderäng tar avstånd från artikel hos Svensk Adressändring

Jag, Lars Wilderäng, tar avstånd från en artikel hos Svensk Adressändring. Den innehåller omskrivna citat av mig, ihopklippta ur sammanhang, och mitt foto saknar korrekt angiven fotograf. Förutom att artikeln är av mycket låg kvalitet och fånig, så har jag ej godkänt att användas av Svensk Adressändring för marknadsföring, och ej heller fått läsa artikeln eller mina omskrivna så kallade citat.

Barometern - 01 mar 14 kl. 09:46

M behöver tänka nytt

”Moderaterna i Kalmar är i skriande behov av ­nytänkande, förändrad inställning till lokala samhällsproblem och behöver visa både väljare och allianspartier att vi är ett äkta politiskt alternativ till en sovande socialdemokrati.” Mycket har hänt med Moderaterna i Kalmar sedan valet 2006. Inte mycket har varit särskilt positivt vare sig för partiet, människorna i partiet eller för politiken i kommunen.

News55 - 21 mar 18 kl. 12:03

Leif Mannerström håller med: Sjukhusmaten är katastrof

Malin Berghagen gick i dagarna ut i ett blogginlägg där hon hårt kritiserade maten på det sjukhus där hennes mor Barbro “Lill-Babs” Svensson vårdas. Hon menade att maten var näringslös och torftig och uppmanade till protest. Inlägget har väckt starka reaktioner på sociala medier och har fått stor spridning.

News55 - 21 mar 18 kl. 12:03

Leif Mannerström håller med: Sjukhusmaten är katastrof

Malin Berghagen gick i dagarna ut i ett blogginlägg där hon hårt kritiserade maten på det sjukhus där hennes mor Barbro “Lill-Babs” Svensson vårdas. Hon menade att maten var näringslös och torftig och uppmanade till protest. Inlägget har väckt starka reaktioner på sociala medier och har fått stor spridning.

BT - 11 nov 12 kl. 09:30

"Ett stort parti behöver bredd och djup"

??Det finns många saker som gör att vi växer, men det är klart att man inte kan bortse från samhällsutvecklingen och att invandringsfrågan, som vi är väldigt profilerade i, tar mer och mer plats, i och med att invandringen blir större och större, säger Jimmie Åkesson. Men han pekar också på det faktum att både partiet och bilden av partiet har förändrats under senare tid.

BT - 11 nov 12 kl. 08:58

Åkesson: ?Ett stort parti behöver bredd och djup?

Sverigedemokraterna växer. Invandrarfrågan är fortfarande den största orsaken till att stödet för Sverigedemokraterna växer. Det säger partiledaren Jimmie Åkesson.

SVT Debatt - 10 jan 14 kl. 15:30

Vi kräver trygga arbetsvillkor – även för unga

RESTAURANGMOMS I ett inlägg på SVT Debatt anklagar Eva Östling, VD på Visita, Vänsterpartiet för att försvåra för unga på arbetsmarknaden. Detta för att vi vill återställa krogmomsen och ta bort regeringens ungdomsrabatt på arbetsgivaravgiften. Men Eva Östling: ungdomsarbetslösheten beror  inte på att unga är för dyra att anställa.

Skånskan - 04 jun 16 kl. 21:00

Fastställer dom för vapenbrott

MALMÖ Det blev ingen ändring av domslutet mot den 17-årige Malmöbon som viftade med en skarpladdad pistol på Claesgatan i oktober 2015.Hovrätten över Skåne och Blekinge fastställer därmed Malmö tingsrätt tidigare dom från januari 2016, där 17-åringen döms till sluten ungdomsvård i ett år och tre månader för bland annat grovt vapenbrott, misshandel, rån, stöld och försök till bedrägeri.
– Hovrätten har tagit del av samma utredning som tingsrätten.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Två personer gripna efter grov misshandel

På fredagseftermiddagen larmades polisen om att en man hittats skadad.Det visade sig att han hade fått skärskador.– Två personer är gripna misstänkta för grov misshandel, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson vid polisen region Syd..

Expressen - 1 timme sedan

Ryssland vill hjälpa Sanders att vinna

Bernie Sanders har varnats för att Ryssland försöker påverka demokraternas primärval, skriver Washington Post. Enligt tidningen vill de hjälpa Sanders att vinna valet. .

Expressen - 1 timme sedan

Man i 20-årsåldern misshandlad

På fredagskvällen blev en man i 20-årsåldern misshandlad av flera personer i samband med ett bråk i Gislaved.Mannen ska ha blivit slagen och sparkad. – Det har kommit fram uppgifter som gör att det finns möjlighet att utreda det här, säger Åsa Willsund, presstalesperson vid polisen region Syd..

Expressen - 1 timme sedan

Stora förseningar efter tågproblem

Det är stora förseningar i tågtrafiken på flera sträckor under fredagskvällen..

Expressen - 1 timme sedan

Rånförsök i Solna – offer fick stickskador i benet

Två personer försökte råna en annan person på en datorväska i Solna under fredagskvällen. Personen vägrade lämna ifrån sig väska – och ska ha fått föras till sjukhus med stickskador. .

Expressen - 1 timme sedan

Blivande officer sparkas efter att ha slagit kvinna

En blivande officer i 30-årsåldern har avskedats av Försvarsmakten efter att ha dömts för att misshandel.Han slog kvinnan efter att ha misslyckats att genomföra ett samlag med henne, enligt en dom i tingsrätten..

Expressen - 2 timmar sedan

Allmänna platser stängs efter flera fall av corona

Coronaviruset har slagit till mot norra Italien och antalet smittade har fyrdubblats till 17 under fredagen, rapporterar nyhetsbyrån AP. Landet stänger nu allmänna platser i tio städer, enligt nyhetsbyrån AFP.  Samtidigt har Israel har också fått sina första fall av den dödliga smittan som drabbat 76 000 människor världen över.

Expressen - 2 timmar sedan

Iran väntar på resultat – valet har skjutits upp flera gånger

Under fredagen kan 58 miljoner Iranier rösta in 290 ledamöter till ett nytt parlament. Men flera experter är oroliga över att valdeltagandet kommer bli lågt. Expressens Kassem Hamadé är på plats i vallokalerna för att prata med väljarna.

Expressen - 2 timmar sedan

Bur ska stoppa hemlös från att sova i värmen

I ett par veckor har en hemlös man sovit i värmen från en varmluftsutblås utanför en byggnad i Gävle.Men nu har Gävle energi spärrat av området.– Det beror på en upplevd otrygghet för vår personal, säger Jacob Silverhult, säkerhetsansvarig, till Gefle Dagblad..

Expressen - 2 timmar sedan

ABF Skåne ville inte hyra lokal för att SD använt den

ABF Skåne var intresserade av att hyra Folkets park i Knislinge till firandet av sitt 100-årsjubileum men backade ur – när de fick reda på att parken tidigare hyrts ut till Sverigedemokraterna.Nu säger medlemsorganisationen för Folkets park att de inte rekommenderar att medlemmar hyr ut till SD.– Det känns inte som rättvis behandling, säger Hans-Inge Solmeby, styrelseordförande för Folkets hus och Parkförening i Knislinge..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.