Skånskan > Nyheter

Monday, 24 February, 05:52

Skånskan - 13 feb 20 kl. 21:40

OV med nya tränare besöker Lugihandboll OV Helsingborg kommer till Lund på fredagskvällen med nytt tränarteam för att försöka bryta trenden mot Lugi.Mats Engblom har tagit över tränarpiskan i OV och har vid sin sida Joel Tulldahl och Per Carlén.
– Vi måste vara förberedda mentalt på att de kommer med lite ny energi och lyfter sig några procent, varnar Lugitränaren Tomas Axnér. En svår match att förbereda sig inför, då det är omöjligt att veta om de nya tränarna hunnit ändra något i spelet.
– Det lär nog inte vara några revolutionerande förändringar på så kort tid, men med så många rutinerade spelare i laget är det inte omöjligt att de hunnit skruva på några detaljer, konstaterar Axnér.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Lugi, OV Helsingborg, Lund, Engblom, OV, Joel Tulldahl, Per Carlén, Lugitränaren Tomas Axnér, Axnér, Redbergslid, Theo, Markus Sjöbrink, IFK Kristianstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: OV med nya tränare, besöker, Lugi
Kristianstadsbladet - 27 maj 14 kl. 10:47

Färre besöker biblioteken

Färre bemannade bibliotek, färre besök och minskad registrerad utlåning. Biblioteksstatistiken för 2013 är nedslående läsning för det fysiska biblioteket. Däremot ökar användningen av e-tjänster och besök på nätet.

Trelleborgs Allehanda - 27 maj 14 kl. 10:47

Färre besöker biblioteken

Färre bemannade bibliotek, färre besök och minskad registrerad utlåning. Biblioteksstatistiken för 2013 är nedslående läsning för det fysiska biblioteket. Däremot ökar användningen av e-tjänster och besök på nätet.

Barometern - 27 maj 14 kl. 14:36

Färre besöker biblioteken

Färre bemannade bibliotek, färre besök och minskad registrerad utlåning. Biblioteksstatistiken för 2013 är nedslående läsning för det fysiska biblioteket. Däremot ökar användningen av e-tjänster och besök på nätet.

YLE - 13 aug 15 kl. 10:41

Presidentparet besöker Hangö

President Sauli Niinistö och fru Jenni Haukio besöker Hangö på måndag eftermiddag (17.8). De träffar bland annat invånare i Östra hamnen.

YLE - 24 aug 15 kl. 14:58

Hoas besöker studentbostäder utan lov

Helsingforsregionens studentbostadsstiftelse Hoas går in hyresgästers bostäder utan förvarning. Det är definitivt olagligt och fråga om hemfridsbrott, säger en advokat till Yle Huvudstadsregionen. - För någon vecka sedan låg det en lapp på köksbordet när jag kom hem.

YLE - 09 dec 16 kl. 04:36

Medvedev besöker Finland – transarktisk datakabel kan vara på agendan

Rysslands premiärminister Dmitrij Medvedev besöker statsminister Juha Sipilä (C) i Uleåborg. Ministrarna ska diskutera aktuella internationella frågor och ländernas bilaterala relationer, bland annat en transarktisk fiberkabel, spekulerar medier. Statsministrarna ska under mötet bland annat fokusera på ekonomiska samarbeten, bilaterala investeringar, infrastruktur, energi och transport.

YLE - 01 feb 13 kl. 05:28

Hautala besöker Talvivaaragruva

Minister Heidi Hautala (De Gröna) som ansvarar för statens ägarstyrningsfrågor besöker Talvivaara-gruvan i dag. Hautala ska under sin resa träffa gruvbolagets ledning. Dessutom ordnar hon ett diskussionstillfälle för lokala invånare, där situationen vid Talvivaara och gruvans framtid ska diskuteras..

YLE - 11 feb 16 kl. 13:44

Hasse Backe besöker Vasa

Fotbollslandslagets chefstränare Hasse Backe besöker Vasa den 20 februari och håller en föreläsning som är öppen för allmänheten. Det är Wasa Footballcup som tillsammans med Juniorcupen / JES r.f.

YLE - 31 maj 17 kl. 18:06

Allt fler besöker världsnaturavet

Mellan 300 000 och 350 000 personer besöker Kvarkens världsnaturarv varje år och enligt dem som jobbar inom turismbranschen blir besökarna fler för varje år. Det man nu efterlyser är fler bäddplatser för att turisterna inte ska behöva lämna världsarvet till natten. I området finns idag ungefär 400 bäddplatser utspridda på stugor i olika delar av världsnaturarvet.

YLE - 31 aug 17 kl. 08:37

President Sauli Niinistö turnerar i landskapen – besöker också Borgå

Republikens president besöker alla landskap i år, med anledning av det självständiga Finlands 100-årsjubileum. I november står Nyland och Borgå på tur. Näst i tur står Egentliga Tavastland, Mellersta Finland, Nyland och Norra Österbotten.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Liberaler behöver ett starkt L

Liberalerna har legat runt fyraprocentsspärren länge nu. Ofta under, men det verkar konstigt nog inte ha stressat partiledningen. Man verkar bida sin tid, frågan är hur länge.

Skånskan - 15 minuter sedan

Tillgängligheten fortsatt prioriterad på Sus

2019 har varit ett spännande och lärorikt verksamhetsår som präglats av positiva förändringar
men även en del utmaningar för Skånes Universitetssjukhus (Sus).
Det ekonomiska resultatet har kraftigt förbättrats med ett underskott på -450 miljoner i början på 2019 som i slutet på året resulterade i ett underskott på -160 miljoner. Det innebär att prognosen under året förbättrades med 290 miljoner.

Skånskan - 45 minuter sedan

Skivarps gästis öppnar vinbar i Malmö

Skivarp Skivarps gästis växer. Deras koncept med att testa svenska viner har blivit så populärt att de öppnar en vinbar i Malmö.När Skånskan ringer låter Johan Bohman, en av ägarna, glad på rösten.

Skånskan - 45 minuter sedan

Han ska utveckla kommunens skolor

SJÖBO Mamma var lärare och morfar rektor. P-O Wigsén har provat på båda yrkena.
Nu tar han ett kliv till och blir han högste chef för båda lärare och rektorer i Sjöbo kommun.

Skånskan - 45 minuter sedan

Utlovad bokbuss kraftigt försenad

Norra Rörum/Snogeröd Den köptes in under sensommaren och skulle varit i användning under hösten. Men bokbussen som ska ersätta filialbiblioteken är kraftigt försenad.
– Först i november i år kan vi ta den i bruk, lyder bibliotekschefen Elisabeth Hallbergs besked.

Skånskan - 10 timmar sedan

Malmöbo vittnar om sandstormens följder

Gran Canaria/Malmö Sandstormen som under helgen drog in över Kanarieöarna drabbade många svenskar. Richardt Rasmussen från Malmö bor halvårsvis i staden Puerto Rico och vittnar om nedfallna träd och finkornig sand som letar sig in i bostaden.Under lördagen drog en ovanligt kraftig sandstorm, en så kallad calima, in över Kanarieöarna.

Skånskan - 12 timmar sedan

Katja of Sweden lyfte Kulturens besökssiffror

lund Sedan utställningen om den skånska modedesignern Katja of Sweden öppnade under försommaren, har människor strömmat till Kulturen för att få se den. Under avslutningsvisningen på söndagen var det så trångt att besökarna knappt fick plats när de skulle lyssna på intendent Charlotte Åkerman, som berättade.– Det har varit en succé.

Skånskan - 15 timmar sedan

Förtrollande Fantom

The Phantom of the OperaMusikal av Andrew Lloyd Webber, Charles Hart, Richard Stilgoe
Medverkande: Joel Zerpe, Sara Ollinen, Jonathan Böiers, Sebastian Lamberth, Anton Salvin, Anna Hammarqvist, Hanna La Fleur, Filip Barna, Johanna Westholm med flera
Musikaliskt ansvarig: Jonas Svensson
Dirigent/musikaliskt ansvarig: Nils-Petter Ankarblom
Kostym: Fia Persson
Koreograf: Sandra Lundgren/Mia Gisselsson
Scenografi: David Rix, Emil Sigfridsson, Filip Hällefors
Regi: David Rix
Premiär på Kristianstads teater den 22 februari 2020The Phantom of the Opera går på sitt 34:e år i London, har setts av mer än 140 miljoner människor över hela världen, kan kosta upp emot 100 miljoner att producera i original och sågs senast i Sverige på Cirkus me

Skånskan - 17 timmar sedan

KBTK håller igång pingisen

kågeröd Kågeröds BTK:s mysiga bordtennishall fylldes av spelsugna spelare under hela helgen.
Klubben arrangerade en breddtävling för morgondagens lirare, men även de lite äldre fick en chans att lufta sig.– De här tävlingarna är för dem som inte är med på de lite svårare tävlingarna.

Skånskan - 17 timmar sedan

Minister stöttar facken

Hörby Striden fortsätter mellan facken och Sverigedemokraterna i Hörby.Nu väljer även landsbygdsminister Jennie Nilsson (S) sida och ogillar utvecklingen i Skåne:
– Antifackliga partier vinner mark, skriver Nilsson i ett inlägg på Facebook. Hon har även en bakgrund i fackförbundet Kommunal och uppger att hon är allvarligt bekymrad.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.