SmålandsPosten > Nyheter

Tuesday, 18 February, 05:42

SmålandsPosten - 13 feb 20 kl. 21:21

Bidragsbrott: Fick både lön och bidragEn man i dryga 40-årsåldern har anmälts för bidragsbrott av försäkringskassan..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Försäkringskassan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BidragsbrottFick , både, lönoch , bidrag
Skånskan - 08 nov 16 kl. 10:55

Polisanställd dömd för flera bidragsbrott – avskedas

MALMÖ En polisanställd i Malmö – som bland annat dömts för ett tjugotal fall av grovt bidragsbrott – avskedas från myndigheten. Det beslutar personalansvarsnämnden. ERWP.

Skånskan - 01 mar 17 kl. 11:06

Familj döms till fängelse för grova bidragsbrott

MALMÖ Tingsrätten har i dag dömt en kvinna och hennes två vuxna söner för omfattande bidragsbrottslighet avseende bland annat assistansersättning. Påföljden för kvinnan och den yngste sonen, som även döms för andra brott, har bestämts till tre års fängelse. Den äldste sonen döms till två års fängelse.

Skånskan - 11 nov 19 kl. 16:11

Misstänks för bidragsbrott

HÖRBY Polisen har fått in två anmälningar från Försäkringskassan om misstänkt bidragsbrott. Båda anmälningarna gäller utbetalningar som ligger några år tillbaka i tiden.
I det första fallet gäller det en kvinna i 30-årsåldern som fått ut 40 000 kronor för mycket i bidrag, och i det andra fallet är det en kvinna i 60-årsåldern som fått 40 000 kronor i felaktigt utbetalt bidrag.

Nyheter 24 - 15 mar 12 kl. 19:44

Man i Naserligan åtalas för bidragsbrott och knarkbrott


I går kom det fram att Naserligans ledare fuskat till sig miljonbelopp i sjukpenning. Nu åtalas en annan person med kopplingar till ligan för både bidragsbrott och narkotikabrott. GÖTEBORG.

BT - 15 sep 14 kl. 11:38

Hade två personnummer ? fick ut dubbla bidrag

En 51-årig man döms av Borås tingsrätt till 100 dagsböter för grovt bidragsbrott. Mannen ska även betala skadestånd till Borås kommun på 274 773 kronor plus ränta och avtjäna villkorlig dom för bedrägeriet. Under fem och ett halvt års tid använde mannen två olika identiteter för att plocka ut olika sorters bidrag.

BT - 15 sep 14 kl. 12:26

Tog ut bidrag på två identiteter

En 51-årig man plockade under fem och ett halvt år ut olika bidrag från Borås kommun, med hjälp av två olika identiteter. Nu har han dömts till 100 dagsböter plus att betala tillbaka nästan 275 000 kronor till kommunen. Mannen, som fälls för grovt bidragsbrott, förklarade för rätten att han inte visste att man inte fick ta emot bidrag med flera olika identiteter, enligt bt.

Kristianstadsbladet - 15 sep 14 kl. 12:26

Tog ut bidrag på två identiteter


En 51-årig man plockade under fem och ett halvt år ut olika bidrag från Borås kommun, med hjälp av två olika identiteter. Nu har han dömts till 100 dagsböter plus att betala tillbaka nästan 275 000 kronor till kommunen.Mannen, som fälls för grovt bidragsbrott, förklarade för rätten att han inte visste att man inte fick ta emot bidrag med flera olika identiteter, enligt bt.

Helsingborgs Dagblad - 15 sep 14 kl. 12:29

Tog ut bidrag på två identiteter

En 51-årig man plockade under fem och ett halvt år ut olika bidrag från Borås kommun, med hjälp av två olika identiteter. Nu har han dömts till 100 dagsböter plus att betala tillbaka nästan 275 000 kronor till kommunen. Mannen, som fälls för grovt bidragsbrott, förklarade för rätten att han inte visste att man inte fick ta emot bidrag med flera olika identiteter, enligt bt.

Trelleborgs Allehanda - 11 mar 11 kl. 12:27

Fick för mycket bidrag - åtalas

57?595 kronor för mycket. Det har ett par bosatt i Trelleborg fått av kommunen.

Helsingborgs Dagblad - 25 okt 11 kl. 10:08

Bidragsbrott för dubbelt studiestöd

En person boende i Örkelljunga är misstänkt för bidragsbrott. Centrala studiestödsnämnden (CSN) har polisanmält mannen för att ha tagit ut studiestöd samtidigt som han fått samma bidrag från den danska motsvarigheten. Det rör sig om en utbetalning från 2009 på 11 080 kronor..

Västerbottens Folkblad - 27 feb 12 kl. 18:11

Umeåbo fick sjukt mycket bidrag

UMEÅ. En 57-årig Umeåbo har vid Umeå tingsrätt åtalats misstänkt för grovt bidragsbrott alternativt grovt bedrägeri. UMEÅ.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Skönhet en raket på nätet

Hemelektronik och kläder toppar fortfarande e-handeln. Men det är en annan varugrupp som växer snabbast när svenskarna e-shoppar allt mer..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Prischans för svenska Mabel på Brit Awards

Det svenska stjärnskottet Mabel kan bli trefaldig vinnare när Brit Awards fyller 40 år. I kväll koras vinnarna på O2-arenan i London..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Järngödsling av haven kan slå mot fiskbestånd

Att gödsla världshaven med järn har föreslagits som ett sätt att öka havens förmåga att suga upp koldioxid ur atmosfären. Men nu varnar forskare för att åtgärden kan få allvarliga konsekvenser..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Tre av fyra australier påverkade av bränderna

Nära tre fjärdedelar av invånarna i Australien – nästan 18 miljoner personer – har påverkats av den senaste markbrandssäsongen i landet, enligt en studie..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Förbundets önskan: Fem brottare till OS

Två är redan klara för Tokyo-OS. Förbundets förhoppning är att ytterligare brottare ska kvala in via turneringarna i Ungern och i Bulgarien..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

JK saknar inte hetluften

En stjärnjurist som fick toppjobb efter toppjobb, men som också skapade kontrovers. Nu är Göran Lambertz pensionär, men juridiken, samhällsfrågorna och Quick-fallet sätter fortfarande igång honom..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Födelsedag

100 år.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Staden som betalar dig för att flytta dit

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Polisens nya spionplan möter kritik

Polisen väntas i veckan få grönt ljus att installera virusprogram i mobiltelefoner för att kunna läsa kommunikationer i krypterade appar..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Älgen inte klimathot

När Skogsstyrelsen basunerar ut sina rapporter har myndigheten i huvudsak skogsproduktionen i blickfånget. Mer skog och mera träd, verkar alltid stå i centrum före en balans mellan skogliga och allmänna intressen. Ledarskribenten Ester Hedin verkar 4/3 acceptera Skogsstyrelsens argumentering och önskan om en ökad skogsproduktion.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.