GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 20 February, 03:43

GöteborgsPosten - 13 feb 20 kl. 14:13

Tesla ber om mer kapitalDen amerikanska elbilstillverkaren Tesla vill dra in två miljarder dollar i nytt kapital i en garanterad nyemission. Till det kommer optioner som ger rätt att köpa Tesla-aktier för 300 miljoner dollar..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Tesla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tesla, berom , mer, kapital
Dagensanalys.se - 04 apr 17 kl. 10:32

Tesla är mer värt än Ford – om man får tro investerarna

General Motors flaggskepp Ford är exakt 100 år äldre än den 13-åriga startupen Tesla. Trots det anser aktiemarknaden att Tesla är mer värt – både som varumärke och sett till tillväxtpotential. För Tesla är det här goda nyheter.

DI - 25 mar 11 kl. 11:40

Muller: Vi kan behöva mer kapital

Saab Automobile kan behöva mer kapital under 2011. Men knappast genom en stor nyemission, utan snarare genom att dela med sig av teknik från Phoenixplattformen. Det sa bolagets tillförordnade vd Victor Muller på en telekonferens på fredagen..

Helsingborgs Dagblad - 13 apr 11 kl. 15:48

IMF vill se mer kapital i bankerna

Det behövs mer kapital i många av Europas banker för att återställa marknadens förtroende och minska risken för en ny finanskris, enligt en stabilitetsrapport från Internationella valutafonden (IMF). Enligt fonden har världens banker ett skuldberg på 3 600 miljarder dollar som löper ut inom två år, med mest akut läge i Irland och Tyskland..

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 12 kl. 10:26

Kräver mer kapital i dansk bank

Danmarks centralbank ser ett behov av mer kapital i en dansk bank, enligt nya stresstester. Vilken bank det handlar om offentliggörs dock inte av centralbanken. Danmarks banksektor tampas sedan 2007 med följderna av en kraftig nedgång för fastighetspriser, som bland annat lett till en serie mindre bankkollapser..

Affärsvärlden - 10 feb 14 kl. 14:44

Kinas CBRC beordrar mindre banker att avsätta mer kapital

Kinas banktillsynsmyndighet, CBRC, beordrade landets mindre banker att avsätta mer kapital för att undvika likviditetsbrist, enligt information från tre insatta källor. Det signalerar att oron ökar för att konkurserna kan komma att stiga, enligt Bloomberg..

Realtid - 04 okt 17 kl. 12:01

ECB: Banker ska avsätta mer kapital för dåliga lån

Den Europeiska centralbanken ECB planerar att från början av 2018 begära att banker i euroområdet ska avsätta mer kapital för nya dåliga lån..

Helsingborgs Dagblad - 13 feb 20 kl. 14:11

Tesla ber om mer kapital

Den amerikanska elbilstillverkaren Tesla vill dra in två miljarder dollar i nytt kapital i en garanterad nyemission. Till det kommer optioner som ger rätt att köpa Tesla-aktier för 300 miljoner dollar. Sammanlagt skulle Tesla därmed dra in 2,3 miljarder.

Nyteknik - 13 feb 20 kl. 15:39

Tesla ber om mer kapital – till ”generella affärsbehov”

Den amerikanska elbilstillverkaren Tesla vill dra in två miljarder dollar i nytt kapital i en garanterad nyemission..

Sydsvenskan - 13 feb 20 kl. 14:11

Tesla ber om mer kapital

Vill dra in två miljarder dollar i nytt kapital i en garanterad nyemission..

DN - 16 mar 17 kl. 10:28

Tesla tar in mer kapital för Model 3

Den amerikanska elbilstillverkaren Tesla planerar att ta in nytt kapital om upp till 1,15 miljarder dollar..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Rapparen Pop Smoke mördad

Sköts i sitt hem under onsdagen..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Regeringen överkörd om kommunmiljarder

Riksdagen har sagt ja till oppositionens förslag om 2,5 miljarder kronor i en extrabudget till kommuner och regioner. Det blir en liten påfyllning i de kommunala kassorna, lite snabbare än vad som annars hade blivit fallet..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Kolindustrin tackar nej till slopad miljölag

Den amerikanska miljöstyrelsen EPA vill ta bort den lag som begränsar mängden kvicksilver som får släppas ut i röken från kolkraftverk, rapporterar Washington Post. Men landets stora energibolag, som Trumpadministrationen vill gynna, tycker att det är en dålig idé..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Kom hem – och vinn evigt liv med Joel

"Allt har sitt slut. Även Henrik Lundqvists karriär i New York Rangers.".

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Åtta döda i bombdåd mot minister i Jemen

Åtta livvakter har dödats i ett bombdåd riktat mot Jemens försvarsminister. Mohammad Ali al-Maqdishi klarade sig oskadd när ett av fordonen i den kolonn han färdades i körde på en vägbomb i provinsen Marib öster om huvudstaden Sanaa, uppger en källa inom försvarsdepartementet..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Efter gaykontroversen – kyrka stoppar folkkära artisten

Operatenoren Rickard Söderberg stoppas från att sjunga gratis..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Höjdpunkterna i Göteborgs hästshow

Vilka tar sig till världscupfinalen i Las Vegas i april? Det avgörs i Scandinavium. Likaså vilka som plockar viktiga poäng i dressyrens kval..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Springoras succéroman ges ut på svenska

Den franska författaren Vanessa Springoras roman "Le consentement" ges ut med den svenska titeln "Samtycket" av Albert Bonniers förlag i november..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Var psykiskt störd vid attack mot tidningsbud

En man som har åtalats för att ha misshandlat och hållit ett tidningsbud fången i flera timmar i Kristianstad bedöms vara allvarligt psykiskt sjuk. En rättspsykiatrisk undersökning visar att mannen i 25-årsåldern led av en allvarlig psykisk störning vid såväl tidpunkten för dådet som vid undersökningen..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Riksdagen godkände hemlig dataavläsning

Från den 1 april får polisen använda hemlig dataavläsning vid misstanke om allvarliga brott. Den nya lagen innebär att polisen och andra brottsbekämpande myndigheter får ta sig in i datorer och andra typer av teknisk utrustning som används för kommunikation, till exempel mobiltelefoner..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.