Skånskan > Nyheter

Wednesday, 26 February, 14:34

Skånskan - 13 feb 20 kl. 21:00

Fast för tramadol och kokainESLÖV En 18-årig man åtalas för att ha använt kokain, cannabis och alprazolam i Eslöv den 18 december i fjor. Samma dag hade han dessutom tio tabletter tramadol på sig när han kontrollerades på Västergatan. Han åtalas därmed för två fall av ringa narkotikabrott. Åklagaren föreslår dagsböter på sammanlagt 2 500 kronor som straff..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
ESLÖV En, Eslöv, Västergatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fastför , tramadoloch , kokain
Kristianstadsbladet - 07 feb 18 kl. 17:30

Man åkte fast med kokain på uteställe

Tingsrätten har dömt en man, som åkte fast med kokain i höstas..

YA - 09 aug 19 kl. 13:51

Yngling åkte fast med kokain

En yngling åkte fast med kokain och andra droger i blodet. Nu får han dagsböter på 6 600 kronor..

Nyhetsverket - 18 mar 11 kl. 11:36

Persbrandt fast för kokain på krog

Mikael Persbrandt har erkänt att han tagit kokain. Skådespelaren greps efter en polisrazzia på en krog i centrala Stockholm i januari. Nu tvingas han böta cirka 13 000 kronor.

Kristianstadsbladet - 19 mar 14 kl. 12:33

Fast med kokain för miljoner i bilen


Narkotikahunden Jim nosade upp sammanlagt 3,6 kilo kokain i en bil på väg mot Norge.Bilen stoppades vid Svinesund och föraren hävdade att han skulle besöka sin flickvän i Oslo.De norska tullarna tvivlade på honom och släppte loss Jim.

Helsingborgs Dagblad - 19 mar 14 kl. 12:39

Fast med kokain för miljoner i bilen

Narkotikahunden Jim nosade upp sammanlagt 3,6 kilo kokain i en bil på väg mot Norge. Bilen stoppades vid Svinesund och föraren hävdade att han skulle besöka sin flickvän i Oslo. De norska tullarna tvivlade på honom och släppte loss Jim.

BT - 19 mar 14 kl. 12:33

Fast med kokain för miljoner i bilen

Narkotikahunden Jim nosade upp sammanlagt 3,6 kilo kokain i en bil på väg mot Norge. Bilen stoppades vid Svinesund och föraren hävdade att han skulle besöka sin flickvän i Oslo.De norska tullarna tvivlade på honom och släppte loss Jim.

Eurosport - 12 sep 11 kl. 09:42

Fotboll - Premier League - PL-stjärnor namnges - åkte fast för kokain

Tiotals engelska fotbollsspelare som har testat positivt för kokain, extacy och cannabis kommer att namnges i en tv-dokumentär i kväll, uppger engelska medier..

UNT - 19 mar 14 kl. 12:33

Fast med kokain för miljoner i bilen

Norska narkotikahunden Jim nosade upp 3,6 kilo kokain i en bil på väg mot Norge vid Svinesund. Värdet av knarkfyndet beräknas till mellan tre och fyra miljoner kronor. Bilföraren är omhändertagen av norsk polis.

NT - 19 mar 14 kl. 12:33

Fast med kokain för miljoner i bilen

Norska narkotikahunden Jim nosade upp 3,6 kilo kokain i en bil på väg mot Norge vid Svinesund. Värdet av knarkfyndet beräknas till mellan tre och fyra miljoner kronor. Bilföraren är omhändertagen av norsk polis.

SvD - 19 mar 14 kl. 12:33

Fast med kokain för miljoner i bilen

Narkotikahunden Jim nosade upp sammanlagt 3,6 kilo kokain i en bil på väg mot Norge..

Nerikes Allehanda - 10 dec 17 kl. 10:15

NA avslöjar: Känd svensk skådespelare fast med kokain i lägenhet i Örebro

NA kan avslöja att en känd svensk skådespelare togs av polis under natten mot lördagen misstänkt för att ha tagit kokain i en lägenhet i Örebro..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 10 minuter sedan

EBK hedrade trotjänare

ESLÖV Eslövs BK hade årsmöte den 23 februari och förutom sedvanliga mötesförhandlingar och val av styrelse passade man på att hedra några medlemmar för deras långa ledarskap i klubben: Mats Hansson (20 års ledarskap), Bengt Olsson (15 år), Stefan Sandell, Krister Sandberg och Daniel Jansson (tio år), Magnus Nilsson, John Svegne och Mentor Krasniqi (fem år). Kim Jeppsson och Andreas Celind hedrades för att ha spelat 150 seriematcher för klubben..

Skånskan - 10 minuter sedan

Planbesked ska börja kosta

ESLÖV Kommunfullmäktige har beslutat att göra en ändring i plantaxan så att det nu ska börja kosta pengar för den som ansöker om planbesked. Ändringen gäller från och med den 1 april i år.
När tjänstemännen förberett ärendet har man uppskattat att de allra flesta förfrågningar kommer att kosta drygt 14 000 kronor.

Skånskan - 45 minuter sedan

Hittar lagligt stöd i EU-domstol för slöjförbud

SKURUP Skurups kommunledning åberopar flera exempel på avgjorda fall i Europadomstolen rörande förbud att bära slöja i sekulariserade skolor.
- Vi anser att det finns lagligt stöd för att införa slöjförbud, säger kommunstyrelseordförande Johan Bolinder (M).Under onsdagen hade Skurups kommunledning presskonferens efter kommunstyrelsens senaste möte.

Skånskan - 1 timme sedan

Festival med utanförskap i fokus

Tidningens filmskribent Ingela Brovik rapporterar från årets filmfestivalen i Berlin som pågår till och med söndag 1 mars.Invigningen av den sjuttionde filmfestivalen i Berlin 20 februari blev mer allvarlig än vanligt efter den då nyss inträffade terrorattacken i tyska Hanau. Berlins filmfestival är för respekt, tolerans och gästfrihet och emot våld och rasism, vilket den tyska kulturministern Monika Grütters uttryckte i sitt engagerade invigningstal.

Skånskan - 1 timme sedan

Falska pengar på Sankt Knut

Malmö Förfalskade 500-lappar har länge cirkulerat i Malmö.
I tisdags lyckades en man betala med en dylik 500-lapp på ett café vid Sankt Knut i Malmö. Dessförinnan hade han försökt att få en femhundring växlad inne på en frisersalong strax intill.

Skånskan - 2 timmar sedan

Förfalskad konst anmäld av auktionskammare

malmö Minst tio förfalskade konstverk har lämnats in till Stockholms Auktionsverk i Malmö som polisanmält.
Än så länge är det oklart vad för slags konst som förfalskats.
– Det handlar om konst från hela världen, säger Nils Norling, Malmöpolisens presstalesperson.

Skånskan - 2 timmar sedan

Fiskade lax utan tillstånd

SÖDRA SANDBY Tillsynspersonal vid Rögle dammar har slagit larm om objudna gäster. I en telefonanmälan till Lundapolisen berättas att en eller fler personer har tagit sig förbi bommen till friluftsområdet, eldat framför friluftsfrämjandet och fiskat regnbågslax utan att ha fiskekort.
– När personalen kom dit satta det kvar fiskelinor i vattnet och belysning låg på bryggan så de måste ha blivit ivägskrämda, säger kommunpolis Joakim Nyberg.

Skånskan - 2 timmar sedan

Tågknuffare är psykisk störd

LUND 33-åringen som knuffade ner en kvinna på spåret i december ifjol hade en allvarlig psykisk störning vid gärningen.
Det konstaterar rättspsykiatriker Jonas Forsman efter att mannen har genomgått en stor rättspsykiatrisk undersökning.– Mannen begick gärningen under påverkan av en allvarlig störning och bedöms fortfarande lida av en allvarlig störning vid undersökningen, skriver överläkare Jonas Forsman i det rättspsykiatriska utlåtandet.

Skånskan - 3 timmar sedan

Systembolaget stämmer danska Vivino

Den danska vin-appen Vivino, som lanserade sin tjänst i Sverige i september förra året, stäms nu av svenska Systembolaget. Bolaget bryter mot alkoholmonopolet genom att leverera vin till svenska hushåll, menar Systembolaget. I stämningsansökan anklagar Systembolaget även Vivino för att bryta mot svenska marknadsföringslagar om måttlighet.

Skånskan - 3 timmar sedan

Fastigheten på postadress Skogsvägen 16 i Tjörnarp har bytt ägare

Tjörnarp Thomas, Anders och Jerker Flink ärver fastigheten på Skogsvägen 16 i Tjörnarp från Siv Ingegerd Flinks dödsbo. Huset är byggt 1938 och har en boyta på 68 kvadratmeter. Affären blev klar i januari 2020.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.