BT > Nyheter

Monday, 17 February, 20:41

BT - 13 feb 20 kl. 21:01

BORÅS: Förre statsministerns skrivbord kan bli ditt – för 1 200 kronorVilka djupa tankar hade Ingvar Carlssons vid detta skrivbord? Chansen att möblera sitt hem eller kontor med den blivande statsministerns arbetsbord finns nu hos Åter i bruk i Borås. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
BorÅs, Carlssons, Åter, Borås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BORÅS, Förre, statsministerns, skrivbordkan bli ditt för 1 , 200 kronor
Dalarnas tidningar - 15 apr 14 kl. 07:13

Hedemorabor bor mycket större än stockholmarna

I Hedemora bor man större än en genomsnittlig svensk. 47 kvadratmeter per person i jämförelse med medelsvenskens 42 kvadratmeter. Och jämfört med stockholmaren är boytan hela 13 kvadratmeter större..

Helsingborgs Dagblad - 03 dec 19 kl. 08:52

Malmöbor tryggare – färre utsatta för brott

Årets resultat av polisens trygghetsundersökning indikerar att färre Malmöbor utsätts för brott – och fler känner sig trygga. Brottsligheten samt den upplevda otryggheten har minskat jämfört med 2017 och 2018, enligt undersökningen. Andelen svarande som.

UNT - 03 dec 19 kl. 08:52

Malmöbor tryggare – färre utsatta för brott

Årets resultat av polisens trygghetsundersökning indikerar att färre Malmöbor utsätts för brott – och fler känner sig trygga..

DN - 03 dec 19 kl. 09:53

Malmöbor tryggare – färre utsatta för brott

Årets resultat av polisens trygghetsundersökning indikerar att färre Malmöbor utsätts för brott – och fler känner sig….

GöteborgsPosten - 03 dec 19 kl. 08:52

Malmöbor tryggare – färre utsatta för brott

Årets resultat av polisens trygghetsundersökning indikerar att färre Malmöbor utsätts för brott – och fler känner sig trygga. Brottsligheten samt den upplevda otryggheten har minskat jämfört med 2017 och 2018, enligt undersökningen..

BT - 08 jun 19 kl. 10:33

Bolaget har Netflix som största kund – expanderar nu i Borås: ”Större studio”

Nordisk Undertext, med verksamhet i Göteborg och Borås, är det företag i språkbranschen som växer snabbast. I de närmaste planerna ligger en expansion i Borås och eventuellt en etablering i Los Angeles..

BT - 31 dec 19 kl. 17:53

Tio saker som gör Borås större, modernare och bättre under 2020

Att befolkningen fortsätter att öka är ett tecken. Här är tio andra punkter som talar om att Borås är en stad som växer..

BT - 21 jun 17 kl. 18:33

Förre ekonomichefen ska utreda bolaget

Borås förre ekonomichef Christer Johansson har värvats in till den grupp som ska utreda vad som gått snett för Borås Energi och Miljö, då kostnaderna för Sobacken-projektet kan öka med en halv miljard..

BT - 15 jun 18 kl. 12:02

Näringsliv: Ulricehamnsbolag köper ännu mer Boråsyta

Hökerum fastigheter äger redan bland annat Spinneriet i Borås. Nu står det klart att två till av Borås större fastigheter. Dessutom meddelar man att man kommer producera ännu mer kontorslokaler på en av fastigheterna..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

?Jag bor mycket större än PG Gyllenhammar"

?Jag har jättestort hus", säger svenske Bo Andersson, som styr över ryska fordonsjätten Gaz Group, till DI..

Fler nyheter från BT

BT - 5 minuter sedan

Polisen: Inget politiskt motiv bakom attack

Polisen ser inga politiska motiv bakom överfallet av kommunalrådet Marie Larsson (S) i Älvkarleby..

BT - 15 minuter sedan

Så hanterar skidskyttarna sociala medier

Kommentarer på sociala medier kan kosta dyrbar energi för idrottare under ett mästerskap – eller ge kraft. Sebastian Samuelsson har stängt av sina kommentarer, men han tar fortfarande emot privata meddelanden från personer som inte gillar det han säger..

BT - 10 minuter sedan

Mobil i kassan kasst för personalen

Kunder som pratar i telefon eller kollar sina sociala medier i stället för att hälsa. Det är ett växande arbetsmiljöproblem för anställda i handeln, enligt en ny studie..

BT - 45 minuter sedan

Företag svarar om olivoljan: Tveksamma tester

Flera livsmedelsföretag har sålt olivolja med lägre kvalitet än vad flaskan anger, enligt Livsmedelsverket. Företagen lovar nu att göra flaskan mörkare, ändra hållbarhetstiden men kritiserar samtidigt testernas pålitlighet..

BT - 45 minuter sedan

Skurupspolitiker om slöjförbud: Vi är enade

Slöjförbudet i Skurup står och trampar i väntan på en kommunal integrationsplan som ännu inte är färdig. Dessutom har politikernas beslut nu överklagats till förvaltningsrätten..

BT - 1 timme sedan

Olivoljor klarade inte "extra virgin" i test

17 av 21 olivoljor från svenska butiker som Livsmedelsverket testade höll inte kvaliteten "extra virgin" trots deras märkning. En olja från märket Zeta klassades som bomolja, som inte får säljas utan att renas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.