GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 19 February, 05:44

GöteborgsPosten - 13 feb 20 kl. 12:48

Enkla råden som sänker dina klimatutsläppForskare: ”Det hjälper inte att fastna i att tjura över kineserna, politikerna eller företagen.”.
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Enkla, rådensom , sänkerdina , klimatutsläpp
Cornucopia - 31 jul 16 kl. 13:57

LO gillar inte enkla jobb - blandar ihop korrelation och kausalitet

Den socialistiska organisationen LO bekänner äntligen färg och sällar sig till den Sverigedemokratiska nationella betongsocialismen och vill inte ge outbildade asylsökanden sk enkla jobb. Därmed bekräftar man att man delar sina manliga medlemmars politiska åsikter, då nationell socialism i form av Sverigedemokraterna är det största partiet bland "Rörelsens" manliga väljare.
De nationella betongsocialisternas högborg.

Kristianstadsbladet - 13 jun 13 kl. 09:58

Vårsäsongen - den sämsta sedan 2009

Foto: ANNA-LENA BERGQVIST
Kristianstads DFF gör sin sämsta vårsäsong sedan 2009. 13 inspelade poäng på elva matcher är inte någon nöjd med, allra minst tränaren Elisabet Gunnarsdottir. ?

Dagensanalys.se - 28 aug 17 kl. 11:59

5 viktiga egenskaperna som du måste ha koll på för att optimera den digitala kundresan

Alla pratar om att skapa trafik, men väldigt få tänker på att optimera den digitala upplevelsen när man väl har lyckats få människor att besöka just din webbplats. John Ekman grundaren av Conversionista delar med sig av hans fem viktigaste tips om hur du hittar den bästa webboptimeraren. Sen jag startade Conversionista har jag varit med om att utbilda över 250 personer till att bli fullfjädrade konverteringsexperter, med vår utbildning Conversion Manager.

BT - 14 jan 15 kl. 09:44

Mer komplicerat än SD:s enkla budskap

I mitten av december hade BT en artikel om budgetdramat i Borås fullmäktige. ”Vi Sverigevänner är fullt medvetna om att vi har ett ansvar i budgetfrågan” sa Tony Strandgård (SD).
Vad är då en ”Sverigevän”?

Dagensanalys.se - 23 feb 17 kl. 11:31

Empati och Sympati – Öka din empati i fem enkla steg

Empati har de senaste åren fått allt mer uppmärksamhet. Företagsledare som Bill Drayton menar att empati är en nyckelförmåga för att överleva i dagens affärsvärld. En studie av Harvard Business Review visade att de mest empatiska företagen genererade 50% högre vinst än de minst empatiska.

Dagensanalys.se - 25 jun 18 kl. 14:36

Tre områden där AI nu driver utvecklingen

Artificiell intelligens är idag något av en vattendelare mellan optimister som tänker att AI är lösningen på alla problem och pessimister som menar att AI betyder att robotar tar alla jobb. Det är dags för en mer nyanserad diskussion. På några områden är AI redan till stor nytta.

Sydsvenskan - 21 aug 13 kl. 19:46

Formidabelt i enkla former

Det är inte bara avklippta jeansskjorts, bomberjackor och tajts som blivit rumsrena. 1990-talet är tillbaka på alla fronter, även rockens.
Walesbandet The Joy Formidable bär inga av de där plaggen, men de skyltar med en djup kärlek till allt från shoegaze och Nirvanas poporienterade grunge till Bostons independentscen med band som Throwing Muses.

Politologerna - 04 dec 14 kl. 10:07

Trivial Pursuit-effekten, eller, hur man sänker någons politiska självförtroende

Det här är ett gästinlägg av Moa Olin, Maria Tyrberg och Ida Söderlund, studenter på masterprogrammet i statsvetenskap vid Göteborgs universitet. *** Politiskt intresse anses vara en viktig del i en välfungerande demokrati. Om intresset för politik är lågt finns risk för minskat politiskt deltagande, vilket kan urholka demokratiska värden.

SVT Debatt - 13 okt 13 kl. 06:00

Tänk på konsekvenserna när ni kränker religiösa

RELIGION I en tid när vi behöver öka vår respekt och tolerans för varandra, väljer många i stället att vara religionskritiska ? det verkar närmast ha blivit en norm att driva med troende i Sverige. De icke-troende vill sprida humanistiska värderingar, men idag är det snarare vi religiösa som står för acceptans och öppenhet.

Dagensanalys.se - 21 jul 16 kl. 16:00

Hjärnkartan som kommer göra det lättare att förstå hur konsumenterna tänker

En spännande studie med den mindre spännande titeln ”A multi-modal parcellation of human cerebral cortex” har nyligen publicerats i den vetenskapliga tidskriften Nature. Där presenteras en avancerad kartmodell som visar nästan 100 tidigare outforskade hjärnområden – och som i förlängningen kommer göra det lättare att förstå hur och varför vi tänker som vi gör. Den nya kartan är baserad på de delarna av hjärnan som hanterar alla våra sinnesintryck, och även sådant som har att göra med problemlösning och känslohantering.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Ett lidande utan slut – snart är ännu en miljon på flykt

GP:s Jan Höglund om följderna av nio år av krig i Syrien.

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Rutavdraget går till allt fler arbetskraftsinvandrare

Rutavdraget fungerar inte som det ska, hävdar Riksrevisionen – men Almega ifrågasätter hur myndigheten räknar..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Tvåvåningsbutiken i Nordstan stänger

Kedjan har bara två butiker kvar i Sverige • Klart vilken aktör som tar över lokalen.

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Löwengrip säljer sitt livsverk till norskt bolag

Lämnar över makten över bolaget för en okänd summa: "Ett kvitto".

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Nytt överklagande från kritiserad friskola

Ägaren till den fristående grundskolan Elma school i södra Stockholm har överklagat domstolsbeslutet att den måste lägga ner verksamheten. Men skolan får inte fortsätta drivas i väntan på slutligt avgörande..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

2019 ett rekordår för biobesök i Europa

I fjol tog Europas biografer emot sammanlagt 1,34 miljarder besökare, visar siffror från den europeiska biografägareföreningen UNIC..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Storbeslag av tramadol i källare – man åtalad

I ett källarförråd i Landskrona förvarades tramadol med ett beräknat försäljningsvärde på 8–10 miljoner kronor. Totalt handlade det om 185 000 tabletter av den syntetiska opioiden, som är besläktad med heroin och morfin..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Borg förlorade i proffsdebuten

Proffsdebuten kunde ha slutat bättre. 16-årige Leo Borg, son till tennislegendaren Björn Borg, förlorade i första omgången i Challenger-turneringen i Bergamo i Italien. Den taiwanesiske kvalspelaren Tseng Chun-Hsin, rankad 301:a i världen, vann med 6–3, 6–1..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Man åtalas för dickpics till Stina Wollter

"Jag har ju tusentals skärmdumpar på främmande penisar.".

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Trots kritiken: Mer rut-avdrag på väg

Ekonomer och politiker borde fundera över om skattesänkningar verkligen ger fler jobb. Det säger finansminister Magdalena Andersson (S) efter riksrevisionens granskning av rut-avdraget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.