Jönköpingsnytt > Nyheter

Monday, 24 February, 15:47

Jönköpingsnytt - 13 feb 20 kl. 20:24

Lennings utvecklar helt ny tjänstOscar Lennings lämnade sin anställning på banken – för att satsa på att ta fram en helt ny tjänst. Målet är att påbörja lanseringen till hösten.
– En del blev chockade, jag hade ju en trygg vardag. Men sen när jag förklarat vad jag ska göra är det många som tycker: ”wow”, säger han.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Lennings

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lennings, utvecklar, heltny , tjänst
Nyteknik - 26 mar 15 kl. 10:20

Apple satsar på musiktjänst för att slå ut Spotify

Apple utvecklar en musiktjänst tillsammans med Beats för att direkt konkurrera med Spotify..

DI - 23 sep 15 kl. 11:34

Middagsfrid utvecklar ny tjänst

Middagsfrid vill vidareutveckla konceptet kring matkassar. Därför väljer bolaget nu att lansera tjänsten À la Carte, som ska erbjuda kunder en flexibilitet som tidigare saknades för matkassar utan att för sakens skull ändra matkassens alla fördelar av att slippa planera och handla. Det framgår av ett pressmeddelande.

Realtid - 21 okt 15 kl. 10:42

Microsoft utvecklar egen betaltjänst

Rekryterat Amazons tidigare betalproduktchef Iain Kennedy..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Accenture utvecklar ny tjänst för identifiering av fåglar

Accenture Labs har engagerat sig i att utveckla en plattform som kan identifiera olika fågelarter. Syftet är att få fler människor intresserade av fågelskådning och naturvård..

DI - 20 jun 18 kl. 09:15

Acando utvecklar digital tjänst för patientreseersättning

Norska direktoratet för e-hälsa har tillsammans med Acando lett projektet ”Mina patientresor”, som gör det möjligt för användare att ansöka om återbetalning för patientresor online på helsenorge.no. Projektet har bidragit till en hög grad av digitalisering och automatisering i ansökningsprocessen, vilket i sin tur lett till snabbare hantering, större likabehandling och högre kostnadseffektivitet..

Dagensanalys.se - 21 mar 17 kl. 13:11

Gästkrönika: Här är trenderna som utvecklar tv- och videomarknaden

Utvecklingen inom tv-och videomarknaden går idag så pass fort att processerna för hur vi arbetar med video kommer att se helt annorlunda ut inom bara några år. I den här artikeln ger, David Mühle på Ooyala tips på trender som svenska tv- och produktionsbolag bör ha koll på om du vill lyckas med video. 1.

Dagensanalys.se - 03 jan 18 kl. 14:24

”Framtidens kundtjänst är baserad på AI och tar kundservice till en helt ny nivå”

Morgondagens kundservice måste vara snabb, personlig och proaktiv. Fritjof Andersson, grundare till företaget RelationDesk, såg behovet av att läsa av dialoger i de sociala kanalerna för att snabbt bemöta frågor och kundbehov för att ge bättre service. Här berättar han sin syn på framtidens kundtjänst.

Cornucopia - 31 jul 18 kl. 12:21

Nej, Alliansen, svensk räddningstjänst ska ej bygga på frivilliga hemvärnet

Den så kallade Alliansen gjorde idag ett utspel om att stärka hemvärnet för att hantera svensk krisberedskap vid exempelvis skogsbränder. Men nej, räddningstjänst i Sverige kan inte bygga på frivillighet och hemvärnet. Hemvärnets uppgift är väpnad strid och ska inte vara ett sätt att dränera försvarsbudgeten för att hantera civila kriser.

Realtid - 23 okt 14 kl. 10:44

CDON bryter helt med Klarna

Collector tar över faktureringstjänsterna åt CDON i väntan på att gruppen utvecklar en egen betaltjänst..

Corren - 03 okt 15 kl. 11:00

Nicklas utvecklar spel i vardagsrummet

På dagarna kör Nicklas Lindgren färdtjänst, men på fritiden gör han något helt annat..

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Bilresandet i Jönköping minskar

Andelen bilresor bland Jönköpings kommuninvånare minskar. Det visar Jönköpings kommuns senaste resvaneundersökning.
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Nyhetsminuten – måndag 24 februari

Nyhetsminuten ger dig de senaste händelserna och snackisarna i Jönköping, sammanfattade på en minut. Podden släpper nya avsnitt fem dagar i veckan, från måndag till fredag. Här kan du lyssna på dagens avsnitt.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Pampig fest för ungdomar

På söndagskvällen besökte Bohuslän Big Band Huskvarna för en konsert. Förband till bandet är ungdomsband från hela Jönköpings län som tränade under söndagen. Jnytt var på plats under repetitionerna.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Tåg ställs in och SMHI snövarnar

Lagom till att den meteorologiska våren anlänt till Jönköping kommer snön. Trafikverket höjer därmed beredskapsnivån och ställer in tågtrafiken på flera sträckor under tisdagen.
.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Misstänkt brott efter sovrumsbrand

En lägenhetsinnehavare i Jönköping misstänks för narkotikabrott efter att polis beordrats till en bostad där den misstänkte tidigare lyckats släcka en brand i sitt sovrum.
.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Antalet nybyggda bostäder minskar

Under 2019 minskade antalet nybyggda bostäder i Jönköpings län med 23 procent jämfört med 2018. Det visar preliminära siffror från Statistiska centralbyrån som bostadsutvecklaren Obos har sammanställt.
.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Larm om olycka i centrala Huskvarna

Enligt ett larm till SOS Alarm ska flera fordon vara inblandade i en trafikolycka vid Esplanaden i Huskvarna.
.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Cykla mot enkelriktat – öka säkerheten

Transportstyrelsen har sagt nej till att tillåta tilläggsskylten ”gäller ej cyklister” på enkelriktade gator i Stockholms stad. Det är ett slag mot cyklingen i hela landet, menar Sveriges cykelorganisationer.
.

Jönköpingsnytt - 9 timmar sedan

Affärsdrömmen blev verklighet

Diana Rosgren var bara fyra år när hennes intresse för växter och blommor väcktes. Detta intresse har lett fram till att hon idag driver en blomsteraffär i Munksjöstaden i Jönköping.
.

Jönköpingsnytt - 20 timmar sedan

Vårkänslor - se de vackra kameliorna blomma

Behöver du få lite vårkänslor? Besöker man orangeriet på Gunillaberg utanför Bottnaryd kan man få se de vackra kameliorna blomma - och här finns upp mot 70 olika sorter.
.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.