SVT > Inrikes

Friday, 28 February, 16:03

SVT - 13 feb 20 kl. 20:25

Föräldrarna till pojken som rånade och förnedrade Liam: ”Skäms”Två 16-åriga pojkar rånade, misshandlade och förnedrade Liam, 18. Allt visades i ett videoklipp som spreds på sociala medier. SVT Nyheter har träffat föräldrarna till en av de misstänkta. – Vi är helt tillintetgjorda. Jag skulle inte acceptera att något annat barn gör så här mot min son, säger mamman..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Liam, SVT Nyheter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Föräldrarnatill , pojkensom , rånadeoch , förnedrade, Liam, Skäms
Skånskan - 25 jul 18 kl. 11:28

15-åring anhölls för grovt rån

MALMÖ Detta efter händelsen på tisdagen vid Emporia där två 15-åriga pojkar under tre timmar rånades, fördes bort och misshandlades.Polisen misstänker att även en 14-årig pojke deltog i rånet, men han är inte straffmyndig.
Det var vid 16-tiden på tisdagen som två 15-åringar från Svedala rånades när de befann sig på Emporia.

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Så påverkar coronaviruset det svenska näringslivet

Regeringen har bjudit in svenska branschorganisationer och företag för att diskutera hur coronaviruset påverkar svenska företag. Näringsminister Ibrahim Baylan (S) och utrikeshandelsminister Anna Hallberg (S) håller presskonferens efter mötet. SVT Nyheter sänder direkt klockan 12..

SVT - 4 timmar sedan

SVT:s reporter tippar – De går vidare i Andra chansen

Final i Melodifestivalen avgörs nästa vecka, men först är det andra chansen i Eskilstuna på lördag. Åtta artister duellera mot varandra i hopp om att knipa en plats i finalen den 8:e mars. SVT:s reporter Rebecca Haimi berättar vilka artister som hon tror kommer gå vidare i Andra chansen, och vilka som åker ut..

SVT - 4 timmar sedan

Utskälld i Sverige – vinnare i världen

Att Sverige skulle ta hem hela ESC med en renodlad schlager 1999 var långt från väntat. – Jag tyckte att ”Tusen och en natt” var en gammaldags dansbandslåt när jag hörde den, säger Christer Björkman om veckans mellominne..

SVT - 7 timmar sedan

Psykologen: “Jag är inte så orolig, men jag är vaksam”

Många är oroliga efter flera fall av coronaviruset konstaterats i Sverige. Hur bör man tänka för att inte överdriva sin ångest och oro? – Människor är byggda för att överleva, när det inte finns klara besked att få söker vi svar på egen hand.

SVT - 8 timmar sedan

Experten förklarar: Så använder du munskydd och andningsskydd mot corona

Det är skillnad på andningsskydd och munskydd. Karin Tegmark Wisell, Folkhälsomyndigheten, tycker inte att man skall köpa andningsskydd då de behövs inom vården..

SVT - 8 timmar sedan

Munskydden slut i Sverige – trots att det inte är något effektivt skydd

Både hos apotek och andra återförsäljare gapar hyllorna där munskydd tidigare legat för försäljning tomma. Detta trots att det inte är ett effektivt skydd mot virussmitta..

SVT - 9 timmar sedan

Linda fick sparken och startade eget

Som en blixt från klar himmel fick hon och tusentals kollegor sparken från storföretaget. Nu driver hon ett företag med 65 anställda och omsätter miljoner..

SVT - 9 timmar sedan

Massuppsägningar allt ovanligare – personal sägs upp på dolt sätt

Företagen väljer att säga upp personal på ett mer dolt sätt, tidigare var det mer genom stora varsel. Det visar en granskning av det senaste årtiondet uppsägningar av privatanställda tjänstemän, som SVT Nyheter tagit del av..

SVT - 15 timmar sedan

Stora problem för Telias internetkunder

Telia har tekniska problem som drabbar företagets internettjänst. – Vi har just nu ett tekniskt fel som kan påverka fasta och mobila bredbandstjänster för våra kunder runt om i landet, säger Magnus Limås, presstalesperson på Telia..

SVT - 17 timmar sedan

Datastrul stänger till gränsövergången vid Arlanda

Polisen har under dagen dragits med it-problem vilket resulterat i att gränsen vid bland annat Arlanda flygplats har fått stängas ned. Men enligt Stockholmspolisen är det inte bara i Stockholmsområdet, utan i hos polisen i hela Sverige som problemet har uppkommit..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.