Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 26 February, 04:35

Aftonbladet - 13 feb 20 kl. 20:23

Glädje i New South Wales: Alla skogsbränder är begränsade – sprids inte▸ Månader av kamp har gett resultat. Alla skogsbränder i New South Wales är nu begränsade, för första gången på hela. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
New South Wales

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Glädjei , New, South, WalesAlla , skogsbränderär , begränsade, sprids inte
Kristianstadsbladet - 20 okt 13 kl. 18:43

Eldstorm i New South Wales

Delstatsmyndigheterna i New South Wales i Australien utfärdade på söndagen undantagstillstånd sedan försöken att få stopp på de många skogsbränderna, framför allt i bergskedjan Blue Mountains nordväst om Sydney, misslyckats.
Bränderna beskrevs enligt lokala medier av brandmyndigheterna som "en eldstorm på 300 kilometers bredd" på väg ner mot Sydney.Brandfaran beskrevs på söndagen som överhängande för en rad samhällen väster om Sydney och myndigheterna uppmanade boende i området att förbereda sig på en evakuering.

BT - 20 okt 13 kl. 18:45

Eldstorm i New South Wales

Delstatsmyndigheterna i New South Wales i Australien utfärdade på söndagen undantagstillstånd sedan försöken att få stopp på de många skogsbränderna, framför allt i bergskedjan Blue Mountains nordväst om Sydney, misslyckats. Bränderna beskrevs enligt lokala medier av brandmyndigheterna som "en eldstorm på 300 kilometers bredd" på väg ner mot Sydney.Brandfaran beskrevs på söndagen som överhängande för en rad samhällen väster om Sydney och myndigheterna uppmanade boende i området att förbereda sig på en evakuering.

GöteborgsPosten - 20 okt 13 kl. 09:10

Eldstorm i New South Wales

Delstatsmyndigheterna i New South Wales i Australien utfärdade på söndagen undantagstillstånd sedan försöken att få stopp på de många skogsbränderna, framför allt i bergskedjan Blue Mountains nordväst om Sydney, misslyckats..

UNT - 20 okt 13 kl. 18:43

Eldstorm i New South Wales

Delstatsmyndigheterna i New South Wales i Australien utfärdade på söndagen undantagstillstånd sedan försöken att få stopp på de många skogsbränderna, framför allt i bergskedjan Blue Mountains nordväst om Sydney, misslyckats..

SvD - 20 okt 13 kl. 18:43

Eldstorm i New South Wales

Delstatsmyndigheterna i New South Wales i Australien utfärdade i dag undantagstillstånd sedan försöken att få stopp på de många skogsbränderna, framför allt i bergskedjan Blue Mountains nordväst om Sydney, misslyckats..

Sydsvenskan - 26 jun 12 kl. 10:24

HIF ställs mot Wales mästare

Det har gått under namnet Total Network Solutions men bytt till andligare The New Saints. Wales mästarlag möter Helsingborg i Champions Leagues andra kvalomgång..

Kristianstadsbladet - 08 jan 13 kl. 14:15

Svalare i Australien

Vindar och värme har fortsatt att föda bränderna i Australien, men den katastrof som myndigheter varnat för har uteblivit under dagen. Ändå är läget fortfarande mycket farligt.
- Detta är en mycket farlig dag, varnade premiärminister Julia Gillard i dagTemperaturer uppåt 45 grader väntades på flera håll och katastroftillstånd har utlysts för New South Wales, som drabbats hårdast tillsammans med ön Tasmanien.

BT - 15 dec 14 kl. 06:25

Gisslandrama på café i Sydney

Tre personer har tagit sig ut från det kafé i Sydney där ett antal människor har tagits som gisslan av en beväpnad gärningsmän. Är du på plats? Hör av dig till BT.

BT - 15 dec 14 kl. 07:25

Fem har flytt från kafé i Sydney

Fem personer har tagit sig ut från det kafé i Sydney där ett 30-tal människor har tagits som gisslan av en beväpnad gärningsmän. Gisslan har tvingats hålla upp en flagga med arabisk skrift i ett fönster. Polisen utesluter inte terrordåd.

BT - 15 dec 14 kl. 06:25

Gisslandrama på kafé i Sydney

Fem personer har tagit sig ut från det kafé i Sydney där ett antal människor har tagits som gisslan av en beväpnad gärningsmän. Är du på plats? Hör av dig till BT.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 6 timmar sedan

Fyra gripna för knivmord på T-centralen

▸ Den man i 20-årsåldern som knivhöggs på T-centralen i Stockholm är död..

Aftonbladet - 45 minuter sedan

Sanders hårt attackerad i Demokraternas debatt

▸ Bernie Sanders är favorit att bli Demokraternas presidentkandidat. I partiets debatt i South Carolina attackerades han….

Aftonbladet - 8 timmar sedan

Påkörd kvinna förd till sjukhus

▸ Polis och ambulans larmades till Stora torget i Vara efter en olycka mellan en bil och en fotgängare på tisdagskvällen..

Aftonbladet - 45 minuter sedan

Sanders hårt attackerade i demokraternas debatt

▸ Bernie Sanders är favorit att bli Demokraternas presidentkandidat. I partiets debatt i South Carolina attackerades han….

Aftonbladet - 1 timme sedan

Färre nya virusfall i Kina

▸ Både antalet nya smittade av det nya coronaviruset och antalet nya dödsfall av smittade minskar i Kina..

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Strömmen tillbaka i Malmö

▸ De drygt 5 700 hushåll i Malmö kommun som under tisdagskvällen blev utan ström har fått tillbaka elen..

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Fyra partier överens om att styra Slovenien

▸ Fyra partier i Slovenien är överens om att bilda en koalitionsregering..

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Nya blockader i Kanada

▸ Knappt hann kanadensiska tågbolag pusta ut efter det att polisen tagit bort demonstranter som skurit av järnvägen vid….

Aftonbladet - 3 timmar sedan

HRW anklagar armé för massaker

▸ Människorättsorganisationen Human Rights Watch (HRW) anklagar Kameruns armé för att ha varit delaktig i en massaker….

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Advokat: USA ville kidnappa eller döda Assange

▸ USA planerade att döda Julian Assange när han gömde sig på Ecuadors ambassad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.