Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 26 February, 05:35

Blekinge Läns tidning - 13 feb 20 kl. 20:00

Ronneby: Bajs på nya cykelbanan upprörI december invigdes cykelbanan mellan Listerby och Johannishus. Men redan nu slår boende larm om att transportleden är nedbajsad. – Det är bedrövligt, säger Thomas Abramsson..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Listerby, Johannishus, Thomas Abramsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ronneby, Bajspå nya , cykelbanan, upprör
SmålandsPosten - 02 jul 13 kl. 07:08

Indragna hållplatser upprör resenärer

Nya busstidtabeller med färre stopp på sträckan mellan Ronneby och Tingsryd upprör både resenärer och politiker.
? Bussarna är numera flygbussar så som de flyger­ förbi, säger resenären Lennart Hillman.

Nerikes Allehanda - 03 feb 16 kl. 05:49

Hundbajs upprör i Kumla

UPPDATERAD. Hundägare i Kumla riskerar att få böter om de inte tar hand om sitt husdjurs bajs, och många upprörs över hur det ser ut på Kumlas gator. Även i den nyligen invigda hundlekparken är det fullt med bajs, berättar hundägaren Jan Valentin..

Sydöstran - 08 aug 18 kl. 19:10

Provresultat klara – inget bajs i badvik

Kloakdoften i Busseviken, utanför Ronneby, orsakas sannolikt inte av ett läckande avlopp. .

Sydöstran - 18 mar 19 kl. 10:26

Bajs i blomkrukor skapar ilska: ”Det är helt sjukt”

Hundbajs i blomkrukor har blivit ett stort problem i centrala Ronneby. Nu ryter parkarbetarna ifrån. – Det är ingen schysst arbetsmiljö att få hundskit skvätt i ansiktet, säger enhetschef Sara Svensson..

Sydsvenskan - 21 sep 15 kl. 17:21

Barn på cykel ska också få plats på cykelbanan

Så roligt att du har en racer och cyklar till jobbet med den, Anders Sigrell (18/9)! Miljösmart, ekonomiskt, bra för fysiken och roligt tillika! Men problemet är, precis som du beskriver, att på din racer kommer du upp i ganska höga hastigheter.

Nya Wermlands Tidningen - 09 mar 16 kl. 15:35

Svar direkt om cykelbanan

Cykelbanan över torget kommer att byggas bort redan i år. De 500 000 kronor det kostar att leda om cykelbanan från torget till Urbrinken och Bergsmansgatan avsattes redan förra året så pengarna finns i budgeten och planeringen har påbörjats..

Kristianstadsbladet - 05 okt 12 kl. 09:17

KIK vill få snabb upprättelse

Foto: Tommy Svensson
Kristianstads IK hade släppt in sex mål på fem matcher. Sen kom knocken mot Olofström där man släppte in åtta på en och samma match. Nu vill KIK ha snabb revansch ?

Kristianstadsbladet - 10 feb 16 kl. 13:00

Ung man förhörs efter hot i Ronneby

Dörrarna har låsts till stadshuset och gymnasieskolan Knut Hahn i Ronneby sedan ett allvarligt hot har mottagits. En 19-årig man har tagits in till förhör, uppger polisen för TT. – En anmälan om hot mot tjänsteman är upprättad, säger Jimmy Modin på polisens ledningscentral.

Nerikes Allehanda - 03 feb 16 kl. 05:49

Hundbajs på gatan upprör i Kumla

Hundägare i Kumla riskerar att få böter om de inte tar hand om sitt husdjurs bajs. – Kan man inte plocka upp efter sig så ska man inte ha hund, säger Kumlabon Glenn Svedström..

Sydsvenskan - 05 apr 11 kl. 00:06

Knivkvinna smetade bajs på altare

Med en påse bajs i ena handen och en kniv i den andra ska kvinnan ha stigit in i Fosie kyrka. Strax därefter ska hon ha smetat in stolar och altare med avföring. Nu varnas andra kyrkor för kvinnan.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

Rutinerad IT-profil blir ny vd på konsultföretag

Tobias Kummel från Rödeby blir vd för Softhouse i Karlskrona och Karlshamn. Han kommer närmast från Sigma IT - men var också med om att bygga upp konsultföretaget Doberman en gång i tiden..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Sanders i skottlinjen i demokratisk batalj

Bernie Sanders fick mest taltid när de demokratiska presidentaspiranterna möttes i debatt inför primärvalet i South Carolina. Men han var också den som de flesta motståndarna riktat in sina attacker mot. Vermontsenatorn kallades för radikal och anklagades för att få stöd från Ryssland..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Förslag: Bonus för att skjuta upp pensionen

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Hemtjänsten i Sölvesborgs Kommun fungerar!

Vi enhetschefer i Sölvesborgs kommun vill framhålla att den bild som målades upp i Kalla Fakta inte stämmer med vår bild av verksamheten vi bedriver..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Replik: Framtidens försvar i Sverige

Slutreplik till debattsvaret ”Ett starkt försvar ger trygghet” BLT den 20 februari..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

PRO: ”Nu har det gått för långt”

PRO kommer att granska äldrenämndens höjda omsorgsavgifter. – Nu får det vara slut. Kommunen kan inte bara chockhöja avgifterna utan att tala med de som berörs, säger PRO-ordförande Bernth Johnson..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Låt inte ryska investeringar äventyra svensk säkerhet

När diktaturer väljer att strössla miljarder över Sveriges kommuner finns det givetvis ett större pris inbäddat i affären och det är inte sällan på bekostnad av vår egen försvarsförmåga..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

De som kan arbeta ska arbeta

KD har föreslagit att en dagpenning ska ersätta försörjningsstödet, vilket är mycket välkommet. Tanken med försörjningsstödet var aldrig att fullt friska arbetsföra personer skulle gå på bidrag. .

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Höjda avgifter för äldreboende kan tvinga makar att skilja sig

Göran Sjösvärd och hans hustru sedan 56 år tillbaka har fått en kraftig höjning för hustruns boende. Månadsavgiften höjs från 10 000 kronor till 11 800 kronor. – Jag har själv en boendekostnad på 8 500 kronor i månaden.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

”De rika får betala mer – sådan är rättvisan”

Det handlar om rättvisa och likställighetsprincipen. – Har makarna en gemensam hög inkomst ska de betala mer för sin omsorg, säger Eva-Lotta Altvall (S), ordförande i äldrenämnden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.