BT > Nyheter

Wednesday, 26 February, 16:18

BT - 13 feb 20 kl. 19:32

TV: Här bryter bilister mot trafikregeln i centrum – BMW-förare nära krockEn enkelriktad gata på knappt 50 meter i centrum gör att en del boråsare bryter mot trafikreglerna. Trots tydlig skyltning råder förvirring. – Jag har svårt att förstå att man inte ser skyltarna, säger Fredrik Larsson vid Boråspolisen..
Läs mer på BT
Läs mer om:
BMW, Fredrik Larsson, Boråspolisen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TV Här bryter, bilistermot , trafikregelni , centrum, BMW-förare, nära krock
BT - 07 maj 11 kl. 10:05

Poliser på gång ? då får bilister hålla undan

Gångfartsområdet i Kinna centrum är fotgängarnas område. I går stannade polisen bilister och informerade om de nya reglerna. ?

BT - 07 maj 11 kl. 10:05

Poliser på gång ? informerade bilister

Gångfartsområdet i Kinna centrum är fotgängarnas område. I går stannade polisen bilister och informerade om de nya reglerna. ?

Skånskan - 01 feb 16 kl. 16:03

Slöa bilister riskerar åka på dyra parkeringsböter

SVALÖV I fortsättningen får alla slarviga bilister se upp.
Med start i går, måndag, infördes parkeringsvakter som ska patrullera av hela Svalövs kommun.Förare som inte följer lagar och regler blir bötfällda.

Supermiljöbloggen - 28 apr 18 kl. 10:55

Gröna Bilister: ”Nya tider kräver nya idéer och begrepp”

Bilen fyller en viktig funktion i vårt avlånga land, men vi vet också att en bilism som är långsiktigt hållbar ser rejält annorlunda ut än dagens bilism. För att växande städer ska behålla sin vitalitet behövs definitivt inte fler bilister, snarare fler ”mobilister” som reser klimatsmart och är medvetna om att val av färdsätt påverkar både andra människors hälsa och samhället i stort, skriver Gröna Bilister idag i en debattartikel på SMB. Begreppet “mobilist är ett försök att definiera och beskriva en resenär som både är gångtrafikant, cyklist, kollektivresenär, bilist i olika kombinationer efter behov och möjlighet.

Kristianstadsbladet - 21 nov 11 kl. 10:00

Farliga möten mellan gående och bilister

Foto: Annica Jönsson
Kristianstadsbladet har kartlagt platserna i Kristianstad där du bör vara extra uppmärksam.
Först och främst ska det kanske sägas att det inte är särskilt konstigt att de flesta olyckorna mellan bilister och gångtrafikanter sker på just övergångsställen: Det är ju där de flesta gående passerar. De senaste fem åren har det skett 70 dödsolyckor på övergångsställen i Sverige, och nästan 4 800 har skadats, varav drygt 800 svårt.

YLE - 23 jan 17 kl. 04:28

Gratis parkering i Jakobstads centrum tillsvidare

Det blir tillsvidare ingen avgiftsbelagd parkering längs gatorna i centrum av Jakobstad. Citygruppen som representerar köpmännen i centrum har fått det löftet av staden. Den underjordiska parkeringen borde marknadsföras och en längre period med gratis parkering för att locka bilister under jord borde ordnas, anser Citygruppen.

YLE - 03 jan 17 kl. 12:13

Bilarna ska bort från Helsingfors centrum - Esplanaden kan bli gågata

Södra och Norra Esplanaden i Helsingfors kan göras om till gågator och likaså Fabiansgatan och Postgatan mellan Posthuset och Sokos varuhus. Det här föreslår stadsplaneringskontoret i ett förslag som offentliggjordes på tisdagen. Stadsplaneringskontoret kommer med tre olika förslag för Esplanaden.

Barometern - 09 maj 18 kl. 15:46

Kritiserade bilister – parkerade själv fel i centrum

Det är bara några dagar sedan tekniska nämndens ordförande Yvonne Bergvall (S) kritiserade bilister som parkerar längre än två timmar i centrum. I dag, onsdag, har hon själv stått med sin bil i fem timmar på samma parkeringsplats. .

Kristianstadsbladet - 20 sep 11 kl. 06:30

"Utan ettårsgräns, inget Östra centrum"

Bild: White Arkitekter AB
Utgångspunkten för Steen & Ströms försprång på ett år har varit öppnandet av hela Östra centrum. Det säger det förra kommunalrådet Bengt Gustafson (M). Idag träffas företaget och kommunen för att diskutera oenigheten.

Norrtelje Tidning - 26 sep 17 kl. 09:01

Bilister drar upp statistiken för jaktbrott – fler anmälningar efter lagändring

Anmälda jaktbrott har ökat med nästan 50 procent mellan 2015 och 2016.
– Det finns fortfarande många bilister som bryter mot anmälningsplikten, säger Magnus Rydholm på Svenska Jägareförbundet..

Fler nyheter från BT

BT - 45 minuter sedan

Rasar mot alkoholbeslutet: Helt fel riktning

Från och med kommande säsong blir det tillåtet att sälja alkohol på fotbollsmatcher i Norge. Det får Kristelig Folkeparti att se rött..

BT - 1 timme sedan

Filmrecension: Moss lyser mot osynlig fiende

Den osynlige mannen återuppstår som ett hämndlystet ex i en klaustrofobisk rysare – som funkar tack vare en Elisabeth Moss i toppform..

BT - 1 timme sedan

Bittra fiender orsakar kaos i Malaysia

Malaysia är i djup politisk kris sedan maktkampen om premiärministerposten förvandlats till strid mellan två mäktiga fiender..

BT - 1 timme sedan

Skivrecension: Slowgold reser sig ur askan

Amanda Werne vaggar in lyssnaren i känslan av en nystart och acceptans över att allting inte blir som det från början var tänkt, skriver BT:s recensent Karin Grönroos om Slowgolds nya album ”Aska”..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.