Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 19 February, 21:31

Helsingborgs Dagblad - 13 feb 20 kl. 19:12

Teliakunder kan inte titta på TV4En stor del av Telias kunder kan just nu inte titta på TV4 på grund av ett tekniskt fel. – Jag kan bekräfta att det pågår en störning för en del av våra tv-tittare kring TV4-kanalen. Det berör de som har digitalbox med HD-sändning, men det fungerar däre.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
TV4, Telias, HD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teliakunderkan inte , titta, TV4
DI - 13 feb 20 kl. 19:15

Teliakunder kan inte titta på TV4 på grund av tekniskt fel

En stor del av Telias kunder kan just nu inte titta på TV4 på grund av ett tekniskt fel..

DN - 13 feb 20 kl. 19:22

Teliakunder kan inte titta på TV4

En stor del av Telias kunder kan just nu inte titta på TV4 på grund av ett tekniskt fel..

GöteborgsPosten - 13 feb 20 kl. 19:49

Teliakunder kunde inte titta på TV4

En stor del av Telias kunder kunde inte titta på TV4 under torsdagskvällen på grund av ett tekniskt fel..

Cornucopia - 12 dec 19 kl. 14:29

TV4, Telia, Tele2/Comhem och linjärteves sista strid

Sedan Telia nyligen förvärvade TV4 har i veckan har Tele2-ägda ComHem slutat vidaresända linjärtevekanalen efter att man blivit sura på Telia. Detta inkluderar tydligen även den marksända digitaltjänsten Boxer, som ägs av Comhem. Dock ska TV4 fortfarande gå att ta emot som marksänd fri teve med enbart en digital-tevemottagare.

Expressen - 21 timmar sedan

Frågorna som TV4 inte vill svara på

Det har stormat kring TV4-programmet ”Big brother” sedan premiären den tidigare i februari.Men trots att skandalerna avlöst varandra har TV4 vägrat att svara på flera av Expressens frågor..

Sportal - 10 jan 20 kl. 17:42

Titta på Sverige - Kosovo: TV & live stream

Se Sverige - Kosovo live, när lagen möts i Qatar på svenska landslagets årliga januariturné. Om du vill streama Sverige – Kosovo är det enkelt. Vi visar dig hur du gör för att titta på matchen direkt online.

Nyan - 08 maj 15 kl. 16:02

Ålänningar kan få TV4 Play

EU-kommissionen vill att betalande ålänningar ska kunna titta på TV4 Play och andra kommersiella tv-kanaler på nätet. I veckan presenterade EU-kommissionärerna Andrus Ansip och Günther Oettinger kommissionens strategi för den inre digitala marknaden, alltså hur vi konsumerar varor och tjänster på nätet. En av punkterna handlar om så kallad geografisk blockering.

SVT Debatt - 10 apr 14 kl. 17:38

Nedlagda TV4-sändningar var ett nödvändigt vägval

MEDIER TV4 ska ständigt förnya vårt sätt att berätta, i form, teknik och innehåll. Jag tror att den inriktning vi på TV4 nu vill ta är riktig – på lång sikt  Dessutom kommer vi faktiskt även fortsättningsvis att ha störst lokal nyhetsnärvaro av de kommersiella kanalerna. Det var självklart med blytungt hjärta vi igår berättade att TV4 planera att sluta sända lokala nyheter linjärt.

Cornucopia - 15 maj 15 kl. 14:44

Fredagsmys: Titta på amerikanska Netflix för drygt 40:- SEK i månaden

Dags för riktigt härligt fredagsmys igen. Via avblockningstjänster som Unblock-US är det både billigt och enkelt att se på det amerikanska utbudet hos Netflix. En veckas fri prövotid ingår i tjänsten, som fungerar på i princip alla plattformar utan något behov av att installera extra programvara, annat än ett svenskt Netflixabonnemang.

SmålandsPosten - 13 jun 14 kl. 16:22

Sista lokala sändningen för Tv4

På fredagsmorgonen sändes den sista lokala nyhetssändningen från TV4 över Kronoberg. Det blev ett historiskt reportage om TV4 sydost som fick avsluta. Det var i augusti 1993 som de lokala sändningarna i tv4 startade under namnet TV4 Sydost, i går nästan 21 år senare tog det slut.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Skyddsombud föreslås få större befogenheter

Närmare 50 personer omkom i arbetsplatsolyckor i Sverige förra året. För att arbetsplatserna ska bli säkrare föreslår regeringen nu att de regionala skyddsombuden ska få större befogenheter. Skyddsombuden ska kunna kontrollera alla arbetsplatser som har.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

”Vi kräver att Kina ska frige Gui Minhai”

30 svenska intellektuella i öppet brev till Kinas president Xi Jinping..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

EU: För tidigt att blåsa virusfaran över

Under kontroll, men för tidigt att blåsa faran över. Så beskrivs läget av det nya coronavirusets spridning i Europa. Antalet konstaterade fall inom hela Europa uppgår ännu så länge inte till fler än 45, men Europeiska smittskyddsmyndigheten (ECDC) har a.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Vann 138 miljoner kronor på lotto

Någon, eller några, någonstans i Sverige har vunnit drygt 138 miljoner kronor under onsdagens lottodragning. Vinsten prickades in genom sju rätt på Lotto 1 och två rätt på Joker. Svenska spel söker vinnaren.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Lawrence och McKay samarbetar i komedi

"Hungerspelen"-skådespelaren Jennifer Lawrence har tackat ja till huvudrollen i regissören Adam McKays kommande komedi "Don't look up". Filmen, som också är skriven av McKay, handlar om två astronomer som ger sig ut på en pressturné för att varna allmän.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Så rankas utländsk arbetskraft efter brexit

Högkvalificerad utländsk arbetskraft ska prioriteras – den brittiska konservativa regeringen vill införa ett poängbaserat system för att avgöra vilka som ska få invandra och arbeta i landet. Förslaget möts av högljudd kritik. För att göra verklighet av.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

FRA: Dagliga cyberattacker mot Sverige

Sverige utsätts för aggressiva cyberattacker varje dag, enligt Försvarets radioanstalt (FRA). Under året har myndighetens fokus ökat på så kallade hybridhot, som allvarliga it-angrepp, påverkansoperationer och sabotage. – I den bemärkelsen befinner vi o.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Fed: Försiktig optimism om stabila räntor

Försiktig optimism om att hålla ränteläget stabilt resten av året. Det är kontentan i protokollet från det senaste mötet med amerikanska centralbanken Federal Reserve (Fed). Fast beslutsfattarna i Fed medger också att utbrottet av det nya coronaviruset.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Lex Ida ska förhindra nya plundringar av bostadsrätter

HD och Sydsvenskans granskning leder till lagändring – kan ta lång tid att förverkliga..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Över 2 300 jobb försvinner från Airbus

Den europeiska flygplanstillverkaren Airbus planerar att minska antalet anställda med över 2 300 personer inom sin försvarsverksamhet. Orsaken är uppskjutna beställningar och minskad orderingång. Airbus Defence and Space har haft återkommande tekniska p.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.