UT > Nyheter

Friday, 21 February, 23:06

UT - 13 feb 20 kl. 19:00

Enhetschefen brinner för sitt arbete med ungdomar



Det är drygt ett år sedan som Amir Mahmutovic flyttade till Ulricehamn. Lika länge har han arbetat som enhetschef på Ungas fritid – ett arbete som han brinner för..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Amir Mahmutovic, Ulricehamn, Ungas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Enhetschefen, brinnerför , sitt, arbetemed , ungdomar
Trelleborgs Allehanda - 07 sep 11 kl. 21:35

Polismannen får tillbaka sitt arbete

Polismannen som bloggade olämpligt om sitt arbete och därför avskedades får tillbaka sitt arbete. Han får dessutom 125?000 kronor i skadestånd.

UNT - 26 jan 11 kl. 13:07

Prisades för sitt arbete mot rasism

I åtta år har en lärargrupp på Brantingsskolan jobbat med verksamheten Stop it. På onsdagen fick de årets lärarpris från Michael A Frieds stiftelse, för sitt arbete mot främlingsfientlighet och rasism..

DN - 01 feb 11 kl. 20:48

På plats: Essam Ali får se frukter av sitt arbete

Essam Ali, svenskegyptier från Södertälje, får under dessa dagar på plats i Kairo se frukter av sitt arbete som demokrati- och människorättskonsult. Han berättar i telefon för DN.se på tisdagskvällen om en makalös folklig sammanhållning på stadens gator under imponerande ordnade former..

SN - 29 apr 11 kl. 09:11

Anwahr fick pris av kungen för sitt arbete

? Vi vill skapa mötesplatser för människor, det är bästa sättet att skapa förståelse och minska motsättningar. Det säger Anwahr Athahb från Nyköping.

Expressen - 09 maj 11 kl. 13:13

Dave Gahan hyllad för sitt arbete mot droger

Depeche Mode-sångaren Dave Gahan hyllades i fredags på en välgörenhetsgala i Los Angeles för sitt arbete med att hjälpa före detta drogmissbrukare, skriver Contactmusic. .

Nya Wermlands Tidningen - 10 mar 12 kl. 07:30

Skolelever visade upp sitt arbete

Hilda Andersson är ett av alla barn som visar upp sitt arbete när gula arbetslaget på Hacklehemsskolan bjöd in till besök..

Hela Gotland - 29 okt 12 kl. 06:36

Han prisas för sitt arbete med unga

ClaudienTuyisabes barn- och ungdomsgrupp har inte bara som syfte att ha kul med idrott. Det finns en viktigare baktanke. Att kunna integrera invandrarbarn med svenska jämnåriga.

Alingsås tidning - 01 feb 13 kl. 12:35

Pipping hyllas för sitt arbete mot mobbing 

ALINGSÅS: I torsdags delades 2012 års psynkpris ut till fem personer som på olika sätt bidragit till barns och ungas psykiska hälsa. En av pristagarna var alingsåsaren Lisbeth Pipping som hyllades för sitt arbete mot mobbing..

SN - 06 mar 13 kl. 20:57

Skolchef avslutar sitt arbete nöjd

Barn- och utbildningschefen Mona Elveskog går i förtida pension efter drygt 7 år i kommunen. Hon säger att hon vill sluta på topp och lämnar sitt arbete nöjd..

SR - 06 aug 13 kl. 21:16

Tunisiens parlament avbryter sitt arbete

I Tunisien meddelade talmannen för landets författningsförsamling nu under kvällen att den avbryter sitt arbete tills dess att oppositionen och regeringen kan komma överens..

Barometern - 18 dec 13 kl. 07:33

Göran Lambertz: ?Medierna har varit vårdslösa i sitt arbete?

Under åren 1976–91 begicks ett antal mord i Sverige och Norge med omfattande men resultatlösa polisutredningar. Sture Bergwall, som var ute från Säter under dessa 15 år, erkände efter återintagningen minst femton mord. Elva av dessa hade begåtts under de aktuella åren, tre dessförinnan och ett senare.

Fler nyheter från UT

UT - 4 timmar sedan

Ny möjlighet för paketutlämning i stan

E-handeln växter sig starkare och fler och fler väljer att beställa varor på nätet. Vilket leder till en ökad efterfrågan på möjligheten att hämta ut paket. Sedan i måndags finns det ytterligare en utlämningspunkt i centrala Ulricehamn.

UT - 5 timmar sedan

Larsson drar till Italien – men inte för pastan

Adam Larsson har sadlat om – i dubbel bemärkelse. Den tidigare satsningen på downhill har nu helt ersatts av enduro. Och vid måltiderna har han sedan i somras fimpat kolhydraterna.

UT - 6 timmar sedan

Skidor: Tungt för Thorn i touren

Det går tungt för Viktor Thorn i svensk-norska Ski tour 2020. Inför de två sista etapperna ligger han på en blygsam 46:e plats..

UT - 8 timmar sedan

Fritzson vill fortsätta resan uppåt: ”Har en nivå till i mig”

Lite i skymundan har Oscar Fritzson avancerat till positionen som bygdens näst bästa herrfotbollsspelare efter Marcus Rohdén. I alla fall om man ser till serietillhörighet. Just nu laddar 23-åringen för sin andra säsong med Assyriska Turabdin i division 1 södra.

UT - 8 timmar sedan

Gamla fotot: När delar av staden var landsbygd

Det har gått lite drygt hundra år sedan detta gamla foto togs. På den tiden var stora delar av det som i dag är staden Ulricehamn landsbygd..

UT - 8 timmar sedan

Så får du koll på skatten

Redan i början av mars går det att se hur mycket skatteåterbäringen blev, eller om det blev restskatt. I alla fall för den som har laddat ned den digitala brevlådan..

UT - 10 timmar sedan

Många intryck under resan för att hitta sitt ursprung

Under tre veckor har Robert Karlsson befunnit sig hos släktingar i Chile för att försöka få mer info om sina rötter. – Det har varit väldigt känslosamt, men samtidigt känns det jättebra att jag åkte. .

UT - 11 timmar sedan

Bil i bäck och lastbil på åker – svår halka orsakade flera olyckor

Under fredagsmorgonen var det exceptionellt halt i trafiken runtom i Sjuhärad. Öster om Ulricehamn voltade en bil ner i en bäck och i Strängsered välte en lastbil på en åker. .

UT - 12 timmar sedan

Familjelördag på Lassalyckan

Familjelördag genomförs den här gången på Lassalyckan i Ulricehamn. Trolleri, maskinuppvisning och marshmallowgrillning är några av inslagen i det breda utbudet av aktiviteter..

UT - Igår: 10:00

Sennerteg föreläser om Förintelsens värsta massmördare

Rudolf Höss var kommendanten i Auschwitz som aldrig visade någon ånger för sina krigsförbrytelser. I dag kommer journalisten och författaren Niclas Sennerteg till Bar Prego för att föreläsa om en av 1900-talets största massmördare. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.