SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 24 February, 06:43

SmålandsPosten - 13 feb 20 kl. 19:05

Växjö: Polisen varnar för hantverkarbedragarePolisen i Växjö och Alvesta har gått ut med en varning via Facebook om oseriösa hantverkare..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Växjö, Alvesta, Facebook

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Växjö, Polisen, varnarför , hantverkarbedragare
Polisen - 18 jun 15 kl. 10:45

Polisen varnar för starka plåster

De senaste två veckorna har fyra unga människor dött efter att ha brukat Fentanylplåster. Polisen varnar nu för felanvändning. ”Fentanyl är ett mycket starkt smärtstillande medel som är receptbelagt”, säger förundersökningsledaren Mikael Törnblom..

News55 - 27 maj 16 kl. 15:12

Polisen varnar för fejkade Telia-fakturor: ”Klicka absolut inte på någon knapp”

De fejkade fakturorna har utformats för att likna Telias egna och i mejlet finns två klickbara knappar ”Visa Faktura” och ”Betala Faktura”. Radera och polisanmäl ”Klicka absolut inte på någon knapp, utan radera mejlet och polisanmäl händelsen!”, uppmanar Anders Olofsson, brottsförebyggare på polisens nationella bedrägericenter, på Facebook.

Dagens PS - 21 dec 16 kl. 07:59

Polisen varnar: Akta dig för julbluffen

DagensPS.se har tidigare skrivit om Finansinspektionens stora lista över värsta blufföretagen samt om sajterna som blåser dig. Och nu varnar polisen för en ny bedrägerivåg lagom till julhandeln.

Skånskan - 30 jan 17 kl. 16:53

Polisen varnar för nya inbrott

Simrishamn
Par överraskade tjuv under pågående inbrott. Nu varnar polisen för att fler kan drabbas av inbrott. ERWP.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen varnar: Så luras Icas kunder på pengar

Nu går polisens bedrägerirotel ut och varnar för en fräck metod där bedragare lurar Icas kunder på pengar. Skojarna har skapat en Facebook-sida där de utger sig för att vara Ica, där de kontaktar kunder och säger att de vunnit pengar. Kunden uppmanas sen att uppge siffror från sina bankdosor.

Västerbottens Folkblad - 14 jan 12 kl. 11:55

Polisen varnar: Lavinfara i fjällen

INLANDET Fjällräddningen och polisen varnar för laviner och dåliga isar i fjällen. INLANDET Fjällräddningen och polisen varnar för laviner och dåliga isar i fjällen. Det har blåst kraftigt i fjällvärlden under natten, vilket har skapat stora drivor med snö.

BT - 11 jun 12 kl. 20:56

Polisen varnar för Facebook-varningar

I Jämtland har en Facebookgrupp bildats där man varnar varandra när man ser polisens fartkontroller. 1 500 personer är medlemmar. Men det innebär också att till exempel bankrånare och rattfyllerister kan få tips om var polisen håller hus.

BT - 29 jan 14 kl. 18:03

Livlös av nätdrog - polisen varnar

Polisen varnar nu för en farlig nätdrog under namnet MT5. Tre unga män vårdas på sjukhus efter att en av dem hittats livlös i Klippan. Det var under onsdagsmorgonen som en ung man hittades livlös utomhus i Klippan.

YLE - 15 mar 13 kl. 14:40

Polisen varnar för utländsk säljare av hudvårdsprodukter

Polisen varnar för ett utländskt företag som säljer hudvårdsprodukter till ett väldigt billigt pris på internet. Produkterna bjuds ut till priset av postkostnader men ändå har kundens kreditkort debiterats med 70-90 euro i månaden. Produkterna har många gånger lyst med sin frånvaro och när de väl kommit har det visat sig vara svårt att returnera dem.

Kristianstadsbladet - 17 apr 13 kl. 09:42

Polisen varnar för bedragare

Foto: Sandra Henningsson
Polisen varnar för dövstumma bedragare i Skåne. I måndags råkade flera personer i Tivoliparken ut för två män.
Det var i måndags eftermiddag som privatpersonerna passerade i Tivoliparken.

Västerbottens Folkblad - 01 mar 18 kl. 08:10

Polisen varnar för renar på E4:an

Polisen varnar för renar på E4:an. Polisen uppger att de under torsdagsmorgonen fått in flera samtal om renar vid E4:an vid Bygdeå. Enligt polisen så befann sig ett 20-tal renar intill E4:an vid klockan 06.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Kryssningar – en smittbomb för sjukdomar?

Dödliga virus, vattkoppor och massdiarré. För en del blir kryssningssemestern inte den lyxiga avkoppling de hoppats på. Coronautbrottet på Diamond Princess har åter satt ljus på fartygen som smitthärdar.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Översvämningsrisken i Halland fortsatt hög

Översvämningsriskerna längs Nissan och Lagan är fortsatt stora och SMHI:s klass 3-varningar för extrema flöden ligger kvar. I Halmstad väntar räddningstjänsten nu på 15 000 sandsäckar, som ska hjälpa till att stoppa flödena att nå hotade hus..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Marie Magnusson: En kultroman får renässans

Plötsligt får den liv igen, Carina Rydbergs kultroman ”Den högsta kasten” från 1997. Den har nämligen utsetts till årets bok i projektet Stockholm läser. Nu ges den ut i en ny pocketutgåva..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Mer flexibelt och digitalt utan fasta arbetsplatser i nya kommunhuset

570 medarbetare, men bara 360 traditionella arbetsplatser. Istället ska var och en välja rätt miljö beroende på dagens arbetsuppgifter. Flytten till nya kommunhuset innebär också ett nytt arbetssätt..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Spion eller hjälte – Assanges öde ska avgöras

En hjälte som spritt ljus på missförhållanden – eller en förrädare som äventyrat USA:s säkerhet. En domstol i London tar nu ställning till om Wikileaksgrundaren Julian Assange ska överlämnas till USA, och i så fall riskera årtionden i fängelse..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Man stucken i Stockholm – två gripna

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Nattens händelser: Lokalt och i omvärlden

Butiksinbrott i Kalmar. Dieselstöld i Markaryd..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Diskriminering att slopa OB-bonus

Att det ens är lagligt att diskriminera en yrkesgrupp så som politikerna har gjort när de plockade bort bonusen för bara undersköterskorna. Hur har facket agerat i frågan är frågan?.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Skapa äldreboenden för Lessebos framtid

”Att vara en attraktiv arbetsgivare är bästa sättet att behålla och kunna rekrytera personal. En bra äldreomsorg måste få kosta”, skriver Bodil Jonsson (KD) om äldreomsorgen i kommunen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Hjälp till att ordna fler länsdanser

Vi är väldigt många som hoppas och håller tummarna för att kommunerna hjälper till ekonomiskt med en länsdans till hösten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.