Skånskan > Opinion

Friday, 28 February, 15:47

Skånskan - 13 feb 20 kl. 18:47

Hade kniv på allmän platsStaffanstorp En 30-åring döms för brott mot knivlagen. Mannen stoppades på julafton på Tingsvägen i Staffanstorp. Mannen får 50 dagsböter å 50 kronor..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Tingsvägen, Staffanstorp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hade kniv, allmänplats
Barometern - 29 okt 13 kl. 15:51

65-åring bar kniv på allmän plats

En man i 65-årsåldern står åtalad enligt lagen om förbud beträffande knivar och andra farliga föremål. Mannen är hemmahörande i en angränsande kommun och ska ha påträffats med kniv på allmän plats i centrala Oskarshamn.
Åklagaren menar att mannen ska ha begått gärningen med uppsåt eller av oaktsamhet, då det inte finns någon naturlig förklaring till varför mannen bar kniv.

Skånskan - 20 mar 19 kl. 16:44

Hade kniv på allmän plats

HÖRBY En 39-årig Malmböo döms för att ha burit kniv på allmän plats trots att det inte var befogat, vilket är ett brott mot knivlagen. Detta gjorde han sig skyldig till på Bollhusgatan i Hörby den 9 januari i år.
39-åringen själv anser inte att kniven är att betrakta som en kniv eftersom han ”tagit bort spetsen på den”.

Skånskan - 22 jan 19 kl. 19:00

Högstadieungdomar i kommunen bär kniv

Skurup Polisen har tagit ungdomar så unga som 13 år på byn som bär kniv.
– Vi har sett fler brott mot knivlagen sen jul-lovets början och framåt, säger kommunpolis Sara Schön som vill varna för konsekvenserna av att beväpna sig.– Det är ett brott att bära kniv på allmän plats.

Skånskan - 23 jan 19 kl. 10:00

Högstadieungdomar i kommunen bär kniv

Skurup Polisen har tagit ungdomar så unga som 13 år på byn som bär kniv.
– Vi har sett fler brott mot knivlagen sen jul-lovets början och framåt, säger kommunpolis Sara Schön som vill varna för konsekvenserna av att beväpna sig.– Det är ett brott att bära kniv på allmän plats.

Magazin24 - 19 aug 12 kl. 10:39

Man med kniv oroade allmänheten

På lördagskvällen kallades polisen till området kring Parkgatan i Hallstahammar, eftersom allmänheten hade sett en hotfull man gå omkring med en stor kniv. När patrullen kom fram var inte mannen kvar på platsen, men de pratade med människor som rörde sig i området och kunde snabbt utröna vem mannen var. Polisen tog sig till mannens hemadress, där de hittade honom i trappuppgången utanför hans lägenhet.

BT - 21 dec 12 kl. 16:44

Bar kniv han fått av mormor - dömd

En 27-årig man från Borås döms för att ha burit kniv på allmän platsen. Kniven hade han fått av sin mormor. Händelsen inträffade i juli.

Nya Wermlands Tidningen - 30 maj 14 kl. 06:00

Bar kniv på allmän plats

En Edsbo född 1988 har åtalats misstänkt för att ha använt narkotikapreparaten amfetamin och hasch, samt för att ha burit kniv på allmän plats i Uddevalla den 18 maj i år..

Dalarnas tidningar - 01 mar 16 kl. 15:25

Åtalad nekar till att ha burit kniv på allmän plats

Den 29-årige Borlängemannen åtalas för att brott mot knivlagen då han ska ha burit kniv på allmän plats på Bygatan i Borlänge den 27 februari i år..

Magazin24 - 26 mar 16 kl. 11:26

Bar kniv på allmän plats

Duo stoppades av polisen.   Vid 01.30-tiden natten till lördag kom polisen i kontakt med två män på Bergsgatan i Köping.

Dalarnas tidningar - 15 maj 17 kl. 07:17

Fick kniv tryckt mot halsen under rån – nu vill polisen ha allmänhetens hjälp

Klockan 00.03 fick polisen i Dalarna in ett larm gällande personrån i en bostad, i Orsa. En 61-årig man ska ha blivit rånad i sin bostad och fått en kniv tryckt mot halsen i samband med händelsen.

DalaDemokraten - 15 maj 17 kl. 07:17

Fick kniv tryckt mot halsen under rån – nu vill polisen ha allmänhetens hjälp

Klockan 00.03 fick polisen i Dalarna in ett larm gällande personrån i en bostad, i Orsa. En 61-årig man ska ha blivit rånad i sin bostad och fått en kniv tryckt mot halsen i samband med händelsen.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Hat mot SD i fokus

ESLÖV Den 5 mars anordnar Herbert Felixinstitutet ett seminarium med Anders Hellström, docent i statsvetenskap och lektor vid institutionen Globala politiska studier, Malmö universitet, och verksam vid migrationsforskarinstitutet (MIM) på samma universitet. Rubriken är ”Varför vi älskar att hata Sverigedemokraterna”. Tid och plats: Medborgarhuset, Eslöv, klockan 17.

Skånskan - 30 minuter sedan

Man ska ha kört bil påverkad

ESLÖV En 28-årig Eslövsbo har åtalats för en rad olika knarkbrott och trafikbrott.
Mannen åtalas för rattfylleri och ska enligt åtalet ha kört bil i Eslöv när han var påverkad av både alkohol och cannabis. Det ska ha hänt i december förra året.

Skånskan - 2 timmar sedan

Torsk fastnade i polisens nät

Malmö Polisen är på torskfiske och spanar på olika adresser där det misstänks förekomma prostitution.
En man i 25-årsåldern fastnade i polisens nät och sitter, efter ett tillslag mot en lägenhetsbordell på Professorsgatan, anhållen för köp av sexuell tjänst.
Sedan i torsdags är ytterligare två män misstänkta för köp av sexuell tjänst tvåa andra lägenhetsbordeller..

Skånskan - 2 timmar sedan

Stal för 5 000 i butik

Malmö En man i 35-årsåldern sitter anhållen för att ha stulit gods för 5 000 kronor på Åhlens på Södergatan..

Skånskan - 2 timmar sedan

Fusk med assistansbidrag

Malmö Enligt försäkringskassan har en representant för ett företag felaktigt fått ut miljonbelopp efter att ha lämnat in felaktiga tidsrapporter.
Personen är nu misstänkt grovt bedrägeribrott som ska ha inträffat mellan maj 2017 och september 2019..

Skånskan - 6 timmar sedan

SJ vidtar åtgärder efter coronautbrottet

SJ begränsar tjänsteresor och anställda som varit i riskområden måste arbeta hemifrån i två veckor.SJ meddelar beslutet om åtgärder i coronavirusets spår samtidigt som nyheten om att den man som först testades positiv för viruset i Göteborg, efter att ha varit på skidresa i norra Italien, rest med tåg mellan Stockholm och Göteborg och att snittskyddsläkare söker hans medresenärer. De SJ-anställda som tvingas jobba hemifrån i 14 dagar efter att ha varit i ett område med konstaterad smitta kommer att göra så med bibehållen lön.

Skånskan - 6 timmar sedan

Så mycket höjer KKB sina hyror

Kävlinge KKB och Hyresgästföreningen region norra Skåne har undertecknat avtal för ny hyra hos KKB och SBB i Kävlinge. Höjningen blir 1,9 procent och gäller från 1 januari.Parterna har varit mycket förtegna om det slutliga avtalet, som togs fram i Stockholm den 18 februari av Hyresmarknadskommittén.

Skånskan - 6 timmar sedan

170 kvadratmeter stort hus i Skurup sålt till ny ägare

Skurup Fastigheten på Sandgatan 9 i Skurup har fått en ny ägare. Köpare är Pp Bygg i Skurup AB, tidigare boende på Svaneholmsvägen i Skurup och säljare är Susanne Yvonne Jeanette Jönsson och Bert Alf Eddie Jönsson. Köpet blev klart i december 2019 och priset blev 1 810 000 kronor.

Skånskan - 6 timmar sedan

KKB-hyror höjs 1,9 procent

KKB och Hyresgästföreningen region norra Skåne har undertecknat avtal för ny hyra hos KKB och SBB i Kävlinge. Höjningen blir 1,9 procent och gäller från 1 januari. Parterna har varit mycket förtegna om det slutliga avtalet, som togs fram i Stockholm den 18 februari av Hyresmarknadskommittén.

Skånskan - 7 timmar sedan

Så kan du undvika att smittas av coronaviruset

Webb-TV Symtom på smitta av det nya coronaviruset är luftvägssymtom, feber och hosta. De flesta blir inte allvarligt sjuka men ett antal fall av svårare symtom har rapporterats, liksom dödsfall. Här är folkhälsomyndighetens riktlinjer för att undvika att smittas av coronaviruset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.