YA > Nyheter

Tuesday, 18 February, 02:46

YA - 13 feb 20 kl. 18:07

Deppa inte Sverige – här är nya medaljchanserDet blev ingen svensk medalj i mixedstafetten den här gången heller. Men VM i Antholz är långt. Här är tre andra medaljchanser för de blågula skidskyttarna..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Sverige, VM, Antholz

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Deppainte , Sverigehär är nya , medaljchanser
Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Alliansfritt Sverige - 06 dec 11 kl. 17:03

Sverige får katastrofsiffror i klimatranking

MILJÖ. Enligt Alliansen har Sverige världens bästa miljöpolitik. Det finns många, många sätt att såga det påståendet på.

Alliansfritt Sverige - 27 jan 14 kl. 11:29

[Pressmeddelande] Alliansfritt Sverige vill ha folkfinansierad aktivistplattform och valrörelse

Alliansfritt Sverige inleder idag sin valrörelse och framtidsarbete för ett alliansfritt Sverige. Därför lanseras under dagen den kampanjen En av tusen. Kortfattat är En av tusen är en donationsplattform för en folkfinansierad framtid för bloggen.

Alliansfritt Sverige - 06 feb 14 kl. 15:45

Sverige har fått en ny socialtjänst och det kallas för frivilligorganisationer

En sak som Sverige sedan andra världskriget har förknippats med är den så kallade ”svenska modellen”, där alla människor garanteras någon form av trygghet i form av ekonomiskt stöd och liknande. Modellen har blivit prisad många gånger om internationellt och flera andra länder runtom i världen har tagit efter och infört liknande välfärdssystem. Men det var då det.

Alliansfritt Sverige - 29 jan 12 kl. 16:45

Sverige rasar på miljölistorna


MILJÖRAS. Sveriges miljöpolitik får inte längre bara kritik från den samlade miljörörelsen. Nu rasar även Sverige på forskarnas listor över länders miljöarbete.

Alliansfritt Sverige - 21 maj 12 kl. 13:00

Rapport varnar: Sverige på väg bort från den svenska modellen


VARNING. Sverige tappar sin plats i den internationella trygghetsligan i rasande fart. Värst är det med vår A-kassa där vi gått från att ha den näst högsta till att ligga under snittet i en internationell jämförelse.

Alliansfritt Sverige - 04 apr 13 kl. 12:32

Sverige i snart EU-domstolen för visstidsanställningar

Smörgårdsbord för arbetsgivare. Bild: Max Gustafson
NOTIS. Alliansen försöker gång på gång visa handlingskraft mot arbetslösheten genom att uppfinna den ena nya anställningsformen efter den andra.

Alliansfritt Sverige - 15 maj 13 kl. 08:38

Klyftorna ökar snabbast i Sverige

KLYFTOR. OECD rapporterar att Sverige är det land vars klyftor har ökat mest de senaste 20 åren. Andelen fattiga har fördubblats under perioden från under 4 % till över 9 %.

Alliansfritt Sverige - 29 maj 13 kl. 09:17

Moderatpolitiker: ?okontrollerad invandring? kommer leda till inbördeskrig Sverige

Olle Engström (M) är ledamot i Borås kommunfullmäktige. Han skriver idag en debattartikel i Borås Tidning där han lägger ut texten om invandring och oroligheterna i några Stockholmsförorter under rubriken Okontrollerad invandring orsak till upploppen. Nu är det inte alltid den som skriver debattartikeln som sätter rubriken så vi ska inte döma innehållet innan vi läst artikeln.

Alliansfritt Sverige - 30 jul 14 kl. 22:16

Om du oroar dig för dina släktingar på äldreboenden svartmålar du Sverige

Igår släppte Socialdemokraterna sin första valfilm. Det handlade om en man som oroade sig över hur hans mamma har det på sitt äldreboende. Moderaternas partisekreterare Kent Persson svarade direkt: Det är tydligt att Socialdemokraterna går till val på att svartmåla Sverige.

Alliansfritt Sverige - 02 jan 11 kl. 14:54

Hanna: Pensionärerna gör Sverige till ett U-landNOTIS. Centerpartiets kommunalråd i Uppsala, Stefan Hanna, fortsätter att leverera. Efter tjockisskatten och bidragsknarket kommer nu det svarta hålet.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Filmfestival drar ner på kändisarna

Johnny Depp, Salma Hayek och Sigourney Weaver till trots – de internationella stjärnorna lyser med sin frånvaro på årets filmfestival i Berlin..

YA - 30 minuter sedan

Calgarys fem mål i tredje sänkte Anaheim

Anaheim tappade en 3–1-ledning i tredje perioden när hemmalaget Calgary gjorde fem mål i rad. Kanadensaren Andew Mangiapane blev matchhjälte med ett hattrick och en assist..

YA - 45 minuter sedan

Conny Jönsson: En ishall hade varit välbesökt just nu

Nu är vi inne i sportlovsveckan. Många ungdomar är säkert iväg på sportlovssemester men många kommer är också kvar här hemma. .

YA - 45 minuter sedan

Läkare: Behandlingen av Assange är tortyr

Julian Assange utsätts för tortyr i det brittiska fängelse där han sitter. Det menar över hundra läkare och psykologer från 18 länder i ett öppet brev i tidskriften The Lancet..

YA - 1 timme sedan

Göte Lundqvist: Politiker i Ystad vilseleder väljarna

De senaste dagarna har vi i Ystad kunnat läsa om kommunens ekonomiska resultat för 2019. .

YA - 2 timmar sedan

Karin Laserow: Jag är tacksam att jag kan dra mig tillbaka till min lilla håla i Brandstad”

När Karin Laserow når 70-årsstrecket är det inte nedtrappning som finns i tankarna. I stället funderar hon över om det finns något mer i livet som hon vill testa på. – Man måste våga trotsa det man tror förväntas av en efter att man blivit pensionär, säger Karin som sedan många år är bosatt i Branstad utanför Sjöbo..

YA - 2 timmar sedan

MP föreslår fler enkla åtgärder för miljön

Miljöpartiet efterlyser fler enkla åtgärder för att ger fler kommuninvånare möjlighet att vara klimatsmarta i vardagen. I sitt yttrande över förslaget till klimatstrategi och energiplan anser Maria Ivansson att ambitionsnivån måste nöjas..

YA - 2 timmar sedan

Länsstyrelsen vill ha mer information om hotade växter och tillgänglighet

Det krävs en inventering för att se vilka hotade växter och djur som finns i Oran om planerna på att låta campingen växa ska kunna genomföras. Det anser länsstyrelsen i sitt yttrande..

YA - 2 timmar sedan

Konsthallen sätter fotografiet i fokus

Tomelilla Konsthall gör under året en extra satsning på fotokonsten. Fyra utställningar ska under 2020 visa upp bredden i svenskt foto..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.