Barometern > Nyheter

Sunday, 23 February, 12:28

Barometern - 13 feb 20 kl. 18:00

Program: Det här händer på sportlovet i KalmarMusikalisk historieshow på slottet, rutschbanetävling i simhallen och djurskötarläger på Skälby 4H-gård. Det är något av vad som erbjuds sportlovslediga barn och unga i Kalmar..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Kalmar, Skälby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ProgramDet här , händer, sportloveti , Kalmar
Trelleborgs Allehanda - 15 feb 19 kl. 12:00

Förrymda möss förgyller sportlovet

Matteslinga i Albäckskogen, spa på Gasverket, cirkusskola på Kulturskolan eller fotbollsturnering på Söderslättshallen. Årets Kul-i-fem-program för sportlovet är digert. Och varför inte gå på musjakt på mus-eet?

Barometern - 13 feb 17 kl. 21:23

Fullspäckat program för sportlovet

Pyssel på biblioteket, fotboll i sporthallen med Masjögnistan cup eller om isen håller vinterfiske på Stensjön i Smedjevik söndag 19 februari..

Västerbottens Folkblad - 04 aug 18 kl. 08:00

[PLUS] Populärt TV-program återvänder till inlandet

Förra året fick fyra västerbottniska orter besök av det populära TV-programmet. Nu är det klart....

VBL - 19 feb 13 kl. 07:52

Vad händer på sportlovet?

I helgen börjar sportlovet, vinterns höjdpunkt för många. Vasabladet sammanställer en sportlovskalender så om din förening arrangerar program som är öppet för alla - meddela oss nu genast så har ni chansen att vara med. Vi vill veta när, var, hur och för vem!.

Barometern - 03 sep 14 kl. 07:12

Rödgrön majoritet fara för Kalmar län

politik ”Socialdemokraterna i Stockholm har lovat att stänga Bromma, något som både V och MP står bakom. Hur ska det bli fler jobb i Kalmar när möjligheten att pendla till Stockholm försämras? ” När Kalmars förstagångs­väljare i dag samlas för att lyssna på den traditions­enliga valdebatten kan de känna mer framtidshopp än ungdomar i något annat EU-land.

Barometern - 24 mar 14 kl. 07:22

Zuukuka, Kalmar!

Kalmar kommun gör fel som avbryter samarbetet med vänorten Entebbe i Uganda. Kommunen borde i stället göra precis tvärtom, det är ju nu Uganda behöver stödet som allra mest. Uganda.

Expressen - 14 jul 17 kl. 17:06

Bilderna: Här anländer kungafamiljen till Kalmar

Här anländer kungafamiljen till Kalmar för firandet av Victoriadagen på Öland.En redan lång dag av festligheter fortsätter nu med ett späckat program i kronprinsessans ära..

Barometern - 18 jun 14 kl. 13:38

Robert Wells till Kalmar med Rhapsody in snow

I december tar pianisten Robert Wells med sig sin Rhapsody-ensemble till Kalmar tennishall för att köra sitt koncept Rhapsody in snow. Den 5 december kommer Robert Wells, som spelar på Virserums musikdagar nästa vecka, till Kalmar tennishall med sitt konsertkoncept Rhapsody in snow. Konceptet utgörs av ett potpurri av Roberts Wells stora repertoar.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Full fart på Sportlovet

Sportlovet inleds nästa vecka och det är ett fullspäckat program som finns i Säffle/Åmål..

Nerikes Allehanda - 19 feb 16 kl. 05:36

Massor att göra på sportlovet

Nästa vecka drar sportlovet igång i de fem Sydnärkekommunerna Askersund, Hallsberg, Kumla, Laxå och Lekeberg.Kommunernas program är fyllda med aktiviteter för att passa alla intresseinriktningar..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Trots USA:s nej – G20 lyfter klimatet

Klimatet nämns för första gången i en kommuniké från G20-ländernas finansministrar och centralbankschefer – trots att USA först motsatte sig omnämnandet..

Barometern - 4 minuter sedan

Svensktoppen: Nea åter i topp

Sedan den 1 december har ettan på Svensktoppen antingen hetat Miss Li eller Nea. Efter fem raka veckor i topp för Miss Lis tolkning av Petters "Lev nu dö sen" återtar Neas "Some say" nu täten. Victor Leksells "Svag" klättrar till en andraplats..

Barometern - 30 minuter sedan

Lindström tia i Sverigeponny-finalen

Barometern - 45 minuter sedan

"Musse" satte nytt svenskt maratonrekord

Barometern - 1 timme sedan

Herrarnas slalom i Japan ställdes in

Barometern - 1 timme sedan

Landets väktare gör 800 ingripanden per dag

Varje dag gör landets väktare och ordningsvakter i snitt 800 insatser vid misstänkt brott eller ordningsstörning. Allt fler kommuner och företag väljer väktarbolag som lösning på en växande otrygghet och oro. En högst problematisk utveckling, anser Magnus Lindgren, generalsekreterare för Stiftelsen Tryggare Sverige..

Barometern - 1 timme sedan

Mexiko fast i gängens våld – rekordmånga mord

Fler personer än någonsin tidigare mördades i Mexiko förra året. Nu fruktar befolkningen vad som ska hända om gängen växer sig starkare än polis och militär..

Barometern - 1 timme sedan

Experiment i tunnelbanan stoppade brott

Fyra kvartslånga polisronder varje dag minskade brottsligheten markant på Londons tunnelbaneperronger. Ett enormt experiment i storstaden sätter fenomenet med "hot spots" på prov – och skulle kunna ha betydelse för svensk brottsbekämpning..

Barometern - 1 timme sedan

Fängslade knarkbossen El Chapos välde frodas

Två lyckade rymningar, en maffiaboss som får poliseskort och ett drogimperium som fortsätter att frodas. Historien om mexikanska Sinaloakartellen och dess tidigare ledare "El Chapo" är mörk och hänsynslös..

Barometern - 1 timme sedan

Uppgifter: Loginov står över masstarten

Alexander Loginov kom till start i stafetten trots polisrazzian på lördagsmorgonen. Men han kommer inte att ställa upp i den avslutande masstarten, uppger den ryska nyhetsbyrån Tass..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.